Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Szombat nekem okésnak tûnik eddig... Mikor kik hol?
When the day is through, all I want to do is slow down...

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Hali.
Szombat vagy vasárnap egy túrázást nem szervezünk a "Sikonda tali" ellen...:-))) Hátha van olyan aki nem megy Sikondára.
Pest környéke jön számításba nálam.
Üdv
Szammer

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

Spinner, ezt te hol találtad? Amekkora reklámot csaptak neki, túl sokan nem hiszem, hogy lesznek rajta!

Bringás fórumra linkelték fel. Sajna elég késõn, ahhoz hogy rajthoz álljak.

Szinte semmi reklám, ezért tettem fel ide, hátha valaki kedvet érez hozzá!! ;)
Spinner :slonko:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Spinner, ezt te hol találtad? Amekkora reklámot csaptak neki, túl sokan nem hiszem, hogy lesznek rajta! Egyébként a 145 még izgatna is, de mi meg a Karancsban fogunk ezen a hétvégén tekerni.

Thy, gratula, jól mész!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás

Spinner: klasszul hangzik ez a marci, de akkor mi lesz Sikondával? A Pécsiek már így is panaszkodnak, hogy mindenki mondja le sorra...:(

És akkor a masszázsolással mi lesz? ... nem is beszélve a táborozóstûzelésrõl.

Lehet, hogy nem lersz a legmelegebb éjszakára, de ez évrõl-évre így van!

Más: hátszéllel jöttem haza a második országtis utamon melóból Szegedrõl Oházára és az 55,7 Km 1ó 34p alatt jött össze, 35,6os átlaggal a legnagyobb sebességem54,8 volt!

Nem nagy idõ, de nekem ez olydeübersirályi!

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás

Még egy uccsó Marci?? ;)

http://www.zoldgomb....Doc/553-hun.doc

Spinner: klasszul hangzik ez a marci, de akkor mi lesz Sikondával? A Pécsiek már így is panaszkodnak, hogy mindenki mondja le sorra...:(

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hú, azért a 145 km mogorva lehet. :D Ha ráérek, szívesen mennék mondjuk. Bár ahogy az útvonalat nézem, nincs is benne annyira durva terep.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Még egy uccsó Marci?? ;)

http://www.zoldgomb....Doc/553-hun.doc

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Megvolt az elsõ dh versenyem is.28. lettem a 75-bõl:) Az elõttem lévõ 6 emberrel voltam 1mp-en belül...ez nagyban más, mnint a cc-ben...
De jó volt:)
Képek: http://pix.bikemag.h...at=2780&page=12
Üdv:Thy
Era:szép kis bicikli:) Nagyobb mikor lesz?

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Neem, a félelemtõl pedálba gyökerezett a lába :)

Illetve kengyelbe.. :) De ez sem volt teljesen igaz. Kiesett a kengyelbõl a lábam az egyik oldalon és mivel nem tudtam visszatenni, kivettem a másikat is. Érdekes vágta volt.. :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hajrá Ungarische póver, mutassátok meg nekik, hogy itt is vannak tökös fickók! :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

spinner

spinner

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

Sokan kértétek, hogy szóljak, ha kész a lemezem, úgyhogy akit érdekel, annak tessék szépen ide kattyintani: www.every7years.net. Letölthetõ az egész, de aki nagyon szeretné, meg is veheti.

A horvát út és a maraton egyenesen istencsászár volt, a képeket órák óta próbálom felgyömöszölni, de nem hagyja magát... isteni tenger, csodaszép városkák, fjordok, lagúnák, bringázás, hatalmas lakomák. Norbi és KeX jó társaság volt, ezek a srácok értik a poént, és néha még arra is rá lehet õket venni, hogy a napot egy hajnali úszással indítsuk. :)

Reggel ötkor kis különítményünk útnak indul Indiába, hogy megnézzük, megvannak-e még a hegyek...

Hahó Pix!

Gyönyörû a lemezed, gratula!! Reklámozva, így az egy óra alatt, és letöltve!!:)

Jó utat Indiába!! Mutasd meg nekik, mi az a pedálpörgetés!! ;)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Na csak összejött:

http://www.pbase.com...on_croatia_2006

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Sokan kértétek, hogy szóljak, ha kész a lemezem, úgyhogy akit érdekel, annak tessék szépen ide kattyintani: www.every7years.net. Letölthető az egész, de aki nagyon szeretné, meg is veheti.

A horvát út és a maraton egyenesen istencsászár volt, a képeket órák óta próbálom felgyömöszölni, de nem hagyja magát... isteni tenger, csodaszép városkák, fjordok, lagúnák, bringázás, hatalmas lakomák. Norbi és KeX jó társaság volt, ezek a srácok értik a poént, és néha még arra is rá lehet őket venni, hogy a napot egy hajnali úszással indítsuk. :)

Reggel ötkor kis különítményünk útnak indul Indiába, hogy megnézzük, megvannak-e még a hegyek...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Fejlámpával nem lehet mászni? Én úgyis csak nézek majd lentrõl, mivel sose mászok, tudod. :) Viszont szívesen sütögetek helyettetek is.

Na jó, ez csak hülye poén volt, hiszen a sütögetés társasággal a legjobb.

Era, most már tessék felpattanni arra a paripára! Korábban én is nagyon szemezgettem pont egy ilyennel, nehogymár hagyd a szobában porladni. Legalább gyere el a héten a csajtalira vele!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Köszönöm. :) Nekem is nagyon tetszik. Sajnos kipróbálnom még nem sikerült. Csak nézegetem a szobában. De szerettem az Autort is.
Hogy lefelé én lennék az erdõk ördöge? Hát nem reménykedem ilyesmiben...
Remélem tényleg nem dob le magáról.

Raycoon:
Köszönöm az adományokat, 12 eFt. Jött össze! A kötelet már megkaptam, most a beülõket nem tudom a családomtól visszasezrezni. Ha van beülõtök, akkor lehetne még csinálni valamit fent, de csak pénteken, vagy hétvégén. Negyed 7-kor már sötét van.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Hát erre mondják azt, hogy "nyeregbe született" vagy valami ilyesmi.

Neem, a félelemtõl pedálba gyökerezett a lába :)

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
detto... sajnos én 4 tõl szabadulok de egy gyönge 3 órás köröcskék még mindig beleférnek (nem szeressek országúton tekerni sötétben még lámpával se) DH val más volt a helyzet ott FEELING volt este lejönni kékesrõl füredre :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Raycoon, szerintem még mindig lehetne mászósütést csinálni, bár ha minden igaz, szerdától vagy csüt.-tõl jön a rossz idõ. De amíg ilyen gyönyörûek a nappalok, az esték is épp csak hûvösek! Remélem ez a fajta idõ még kitolódik egy kicsit.

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
Tényleg nagyon szép bicaj, Era!!!:clap:

Tyito talán Era tavalyi sikondatalis magyarszéki szépségdíjas bukfencére gondolhatott? :chin: