Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Igen, igen én is valami ilyesmire gondolok. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Ismét itt a meló helyen. Végre kipihenhetjük a hétvégi fáradalmakat.
A szombati pilisi túra után Paul alig tudott életet masszírozni belém. Mire felmásztam a II-ra, legalább 100 évesnek éreztem magam. :)
Viszont a masszázs olajnak, vagy Paul gyító kezeinek köszönhetõen, másnap reggel semmi bajom nem volt, ezért elmentünk a Velencei hegységbe (dombságba). Érdemes ám oda elmenni, amilyen kis területen van, olyan sok szintet lehet összeszedni jól megválasztott útvonallal. Ingó kövek, kõtengerek és meredek völgyek vannak. És találtunk egy isteni ösvényt az Angelika forráshoz!
A bicajjal az a tapasztalatom, hogy az észrevehetetlen plussz súly azért alattomosan érezteti magát. Úgy kipurcanok tõle, mint azelõtt még soha. Talán az is számít, hogy másképp ülök a bicajon és új izmokat kell kiépítenem...
Viszont a lejtõkön sokkalta biztonságosabban lehet vele haladni.
Sikerült megszeretnem õt is!

szerintem inkább a vázgeometriák különbséget érzed .....majd hozzászox :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Ismét itt a meló helyen. Végre kipihenhetjük a hétvégi fáradalmakat.
A szombati pilisi túra után Paul alig tudott életet masszírozni belém. Mire felmásztam a II-ra, legalább 100 évesnek éreztem magam. :)
Viszont a masszázs olajnak, vagy Paul gyító kezeinek köszönhetõen, másnap reggel semmi bajom nem volt, ezért elmentünk a Velencei hegységbe (dombságba). Érdemes ám oda elmenni, amilyen kis területen van, olyan sok szintet lehet összeszedni jól megválasztott útvonallal. Ingó kövek, kõtengerek és meredek völgyek vannak. És találtunk egy isteni ösvényt az Angelika forráshoz!
A bicajjal az a tapasztalatom, hogy az észrevehetetlen plussz súly azért alattomosan érezteti magát. Úgy kipurcanok tõle, mint azelõtt még soha. Talán az is számít, hogy másképp ülök a bicajon és új izmokat kell kiépítenem...
Viszont a lejtõkön sokkalta biztonságosabban lehet vele haladni.
Sikerült megszeretnem õt is!

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 posts
Lens: Remélem jól éreztétek magatokat nálunk és szép élményeket gyûjtöttetek. Szerintem Tolnai-dombság helyett Heves-Borsodi-dombságot akartál írni.

Kex: Gyümölcs...ja. Nem semmi!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Ez valami gyümölcs? Esetleg egy szibériai település?

Az..... félelmetes volt :D:D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

:D Ez a Mátrától nyugati hegység szomszédja! Ott egy egész kis csoportosulás van: Karancs, Medves és a Tolnai-dombság.

Úgy látom hazaértetek ti is, én is most értem le Sopronba... :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
:D Ez a Mátrától nyugati hegység szomszédja! Ott egy egész kis csoportosulás van: Karancs, Medves és a Tolnai-dombság.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Ez valami gyümölcs? Esetleg egy szibériai település?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ja értem! Na jó mulatást mindenkinek a hétvégére! Élvezzétek a Mecseket, élvezzétek a Pilist, stb...t. Mi most indulunk a Karancsba.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Nem helyette Jorci helyett.

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Lens, én megyek, ki nem hagynám semmi pénzért!:D
Nem tudom, Clio kocsija mekkora, de szerintem a sokjókishelyenis elvén utazunk!:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Oliv, TE hogyhogy nem mész? Nem úgy volt, hogy Clióval utazol? Erre most hallom, hogy helyetted már Rave ül a kocsiban!

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Era, ti sem jöttök Paullal Sikondára?Oh:(

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
:)
Ezt megígérhetem. ;)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Szamóca: a szombati túrát keményen akarjátok nyomni, vagy beleférek én is?

örülnénk ha jönnél te is!!!!!!!!!!!sõt hozzál magaddal még legalább egy embert:-)))

Összefoglalva:
Szombati tekerés a budai hegyekben 10:00 h indulással az UVH budai oldalától!
Eddigi résztvevõk: Era, Obsidian, KeX?, SZike81, Szammer

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Szamóca: a szombati túrát keményen akarjátok nyomni, vagy beleférek én is?

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

simán,
csak rátok hagyatkozok a túra útvonalát tekintve, mert ha rajtam múlik akkor többnapos túra lenne az eltévedés miatt :-////

szam

Akkor asszem este elmormolhatsz egy imát, hogy jöjjön KeX is, mert ezzel én is így vagyok :D legrosszab esetben térkép elõ :)
When the day is through, all I want to do is slow down...

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Sztem KeX is jön, de várjuk ki mit mond, asszem holnap már nyilatkozatképes lesz :)

edit: útvonalterv toronyiránt? :D

simán,
csak rátok hagyatkozok a túra útvonalát tekintve, mert ha rajtam múlik akkor többnapos túra lenne az eltévedés miatt :-////

szam

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Sztem KeX is jön, de várjuk ki mit mond, asszem holnap már nyilatkozatképes lesz :)

edit: útvonalterv toronyiránt? :D
When the day is through, all I want to do is slow down...

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Szombat nekem okésnak tûnik eddig... Mikor kik hol?

Szombat:
U (jpesti) V (asúti) H (íd) budai hídfõnél 10:00-kor.
Eddig ketten vagyunk Miki, de még remélem még lesznek jelentkezõk!!

szam