Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Please log in to reply
4668 replies to this topic

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
hehe annó DH ban szerettem a Murvát, úgy le lehetett jönni 1 hegyrõl hogy a hátsó tárcsába belekötött a fékbetét :D fel se engedtem széppen végig lehetett követni hol boronáltam az utat

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nekem tegnap egy kutyuson sikerült átmennem, de csak éppenhogy, mi a francnak murvázzák le az utakat a HHH-n, nem fogunk azért lassabban menni...grrr...csak a kanyarokat vesszük éhérdekesen...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts

...Gyorsabb. Sõt. Kicsit hozzá kell erõsödni, de fölfelé is gyorsabb, csak azt kell megszokni, hogy immár nem kell kormányozni - a merevhez képest. Kinézel egy irányt, s tartod, s mindenen átmész.

Hû ez jól hangzik! Akkor még kicsit hozzáerõsödöm, aztán reszkessen mindenki, aki az utamba kerül! :D ;)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Tyito: Pontosan mi a címe annak az sms oldalnak amit mondtal? Nem találom. A 777sms.hu-ra a t-zones oldala jön be.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Kinézel egy irányt, s tartod, s mindenen átmész.

Valóban. Bender is így csinálja. De megéri? :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Na errõl beszéltem.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nem aludtam, hanem pszichológiai kezelésen voltam, a kijelentés kapcsán...:zab:

LASSAAAAAAABBB? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

Nem sértegetjük. :) Gyorsabb. Sõt. Kicsit hozzá kell erõsödni, de fölfelé is gyorsabb, csak azt kell megszokni, hogy immár nem kell kormányozni - a merevhez képest. Kinézel egy irányt, s tartod, s mindenen átmész.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

viszont lefelé jobb, mint az nrs.

Persze ehhez az kell, hogy Dante üljön az nrs nyergében ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
De én azt írtam, hogy a "legtöbb össztelós" - tehát ez azt jelenti, hogy azért bizonyára vannak kivételek. Az egyik ilyen pl.az nrs, azzal én is éreztem, hogy semennyivel sem nehezebb vele felfele menni, mint a merevemmel. De az Azoniccal pl.nehezebb, viszont lefelé jobb, mint az nrs.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Mondjuk az NRS-nél én nem vettem észre, hogy egy kicsit is lomhább volna. Igaz, + 7-800 gramm egy jobb merev vázhoz képest. Így sajnos az enyém is nehéz volt - 11,3 kg... :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nekem az elõzõ is jó volt...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Robespierre: majd küldök privit, ha felkerültek a netre a karancsi képek. Vagy annyira figyeled ezt a topikot, hogy egybõl észrevedd, ha ide belinkeltem?

Hozé: na jó, módosítanék: lomhább, viszont a sziklás, gyökeres fölfeléken nagyobb eséllyel lehet vele fölmászni, mint merevvel! Igy már jó?

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Era! Kösz a madárlátta pogit, jó szolgálatott tett vacsoraként! :)
When the day is through, all I want to do is slow down...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Már azt hittem elveszett.
;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Nati figyelj, rögtön kapsz ezért...

:D Dante alszik még :D

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 posts

...elnézést ezért a kis bakiért, nem szép dolog letolnáznom a Heves-Borsodi-dombságot!!!

No problem! Örömmel olvastam, hogy ide jöttök és én is szívesen csatlakoztam volna a csapathoz, csak sajana a héten lebetegedtem. Biztos sok dolgoról tudtunk volna beszélgetni, mint azt már más fórumon is tettük. Majd legközelebb! Bálna szaktárs személyében az egyik -ha nem a legjobb- idegenvezetõt fogtátok ki, biztos sok szép helyre elkalauzolt Titeket. Remélem fotókat hamarosan láthatunk!

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Sirály volt a BMFT TALI!!!!! Fántásztikó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
5********************

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

....ez általában így van az össztelósoknál: felfelé lomhább....

Nati figyelj, rögtön kapsz ezért...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Bálna, köszi az idegenvezetést! :)

Robespierre: hát ja, arra gondoltam tényleg, de már megint mást irtam, mert sietve odavetettem azt a sort a fórumra, mielõtt lekapcsoltam volna a gépet.

Szóval elnézést ezért a kis bakiért, nem szép dolog letolnáznom a Heves-Borsodi-dombságot!!!

Era: hát igen, ez általában így van az össztelósoknál: felfelé lomhább, lefelé istenkirály.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Illetve picit nagyobb guminyomást javasolok hátulra és a rugóstagot is fújd fel keményebbre. Aszfalton meg se moccanjon. (Terepen fog rendesen azért.)
Csillapítást becsavarni teljesen, ha úgy érzed picit is pogózik, lejtõn viszont érdemes kilazítani.
Mintha két külön bringád lenne olyan érzés lesz.