Tyito: ha jól emléxem mentünk már át régi személyivel is, egyébként fényképes személyigazolvány elegendõ kell hogy legyen...
Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak #3
Írta 2006. november 20. - 09:12
Tyito: ha jól emléxem mentünk már át régi személyivel is, egyébként fényképes személyigazolvány elegendõ kell hogy legyen...
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. november 20. - 08:34
2006.12.08.-10. (Péntek-Szombat-Vasárnap)
Szállás Podlesokban, fûthetõ faházakban
Ktsg cca 1800,- HuF/Fõ/éj (2 éjszaka) + utazás
Túraterv pénteken délután utazás, szombaton Suha Béla, vasárnap Liptonsky Mikulás termálfürdõzés
Jelentkezni itt és november 27ig.
Para + Györgyi
Skiri+?
Thommey+Ors
Tyito + Zasszony
dit+lens
Trifo
Era+Paul
Sziszinéni
Orsi+_Alex_+1-2haver
Össz:16
Evvan, sorry.
Vigyázat! Nagyfeszültség! ![]()
evvagyokén,
Írta 2006. november 20. - 08:33
Clio: elég a hisztériából! Elvisszük Era új kötelét, és ahol nekiállsz parázni, ott megkötözünk és felhúzunk kötélen
Punktum!
--Trifo
Még mindig jobb, ha itthon "hisztizek", mintha ott.
"Sielésnél felvit minket az edzõ egy elég hosszú és helyenként elég meredek piros pályára. VAgy 10 percig mentünk felfelé a kabiossal. Mivel a dolog erõsen a tudásszintem felett volt, ezért eléggé beparáztam mire felértük. Fönt végül is sikerült elhatároznom, hogy kiállok magam mellett és inkább lefelé is a felvonóval megyek. Abbana másodpercben elmúlt a remegés, helyreáll az adrenalinszintem. Tudtam, hogy jó döntést hoztam. "
Próbálok elképzelni egy 8 m-es létrát (3-4 emelet). És nagyon félek tõle (2-3 m nem gáz, 5-6 m még 1x leküzdhetõ félõsen). Este elhatároztam, hogy ez nem nekem való dolog, több szempontból sem. És utána megnyugodtam.
Majd tavasszal, ha mentek megint.
evvagyokén,
Írta 2006. november 19. - 22:31
Ha nem oly nagyon szigorúan, akkor Anita+kergeegér is -feltételesen mondva- jönne.
Viszont, csak régi személyi igazolványa van!
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ![]()
Írta 2006. november 19. - 22:03
Clio: elég a hisztériából! Elvisszük Era új kötelét, és ahol nekiállsz parázni, ott megkötözünk és felhúzunk kötélen
Punktum!
Ez jó ötlet!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. november 19. - 21:52
Még egy jelentkezõ lenne: öcsém is csatlakozna a mókához!
Amúgy a 4 autónyi konvoj az még remekül összetartható, több már macerás. Egyetlen kérdés: Mikor van az az idõpont, amikor már mind a tizensok ember a megfelelõ rajtpozícióba tud kerülni? Én viszonylag könnyen mozgok - feltehetõleg legalábbis, de gondolom nem mindenki van ezzel így. Szoval kinek mikor van a célidõ?
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2006. november 19. - 19:49
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. november 19. - 19:43
A Suha Béla jelzésen a legnagyobb létra, azaz létrák, mert egy 3 szintes komplexrõl van szó, cca. 7-8m az elsõ szinten, 2-2,5m a másodikon, 5-6m a harmadikon. (amit fotón belinkeltél visszább, az egy 10m magas létra)
Ez a hármas a legnagyobb "hirtelen" szintmászás, ezen (vagy inkább ezeken) felül talán ha 4-5 nagyobb, azaz 2-3 méternél magasabb létra van.
Írta 2006. november 19. - 18:51
ügyrendi kérdés: mekora lesz a legnagyobb létra? Tényszerûen, mert ha odaérünk és nagynak ítélem, akkor semmivel nem fogtok tudni rávenni, hogy fel/le menjek rajta.
Saját kezem nem éppen a legjobb biztosítás és ezen a védõital még ront is.
És nem szeretem a Becherovkát
evvagyokén,
Írta 2006. november 19. - 18:03
Picasa _Alex_
Írta 2006. november 19. - 17:50
Éppenezért: Mi is kocsival mennénk... Orosházáról!
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ![]()
Írta 2006. november 19. - 11:15
autók:
-trifo (4?: )
-alex (4?: )
-para (4: Györgyi, Skiri, X, Skiri)
-X
a létrázáshoz, éás tálcázásokhoz:
a képeken olyan helyek is látszódnak, ahova most nem megyünk, de... de leszenk ezen az útvonalon is rendesen fa és fém létrák, tálcák viszont nem. Jómagam rendesen térisznyos vagyok, de végig tudtam menni rajta, de... de mivel ahogy írtam Én áttudom érezni a félelmetek. Az is biztos, leszünk páran, akik segíteni tudunk, lesz védõital, lesz tizenegynéhány segítõ kéz...
a jövõhéten lerendelem a szállást...
még vmi: aki tud, készüljön fejlámpával, mert igen korán setétedik... gyorsan hozzáteszem az a szakasz, ahol elõre láthatólag elér minket majd a sötétedés, egy másfél méter széles, jól járható, létra és egyéb tálca mentes szakasz lesz
Írta 2006. november 19. - 00:46
--Trifo
Írta 2006. november 18. - 23:31
És felelõsséggel tartozom a társaságért is. Nem igen hiszem , hogy jól venné ki magát, ha eccercsak, a túra felénél azt mondanám, hogy márpedig ezen én nem megyek át/fel/le, vagy leküzdhetelen vágyat éreznék arra, hogy kipróbáljam egy régi álmom (repülés szárnyak nélkül).
Ha lenne párom, akiben megbízom, akkor csúszásmentes idõben nekivágnék a dolognak, csak elõtte beszereznék egy beülõt, és pár méter kötelet.
Szeretem tágítani a határaimat, de ez (20 méteres létra, és tálcák 5-20 méter magasan, nulla biztosítással) számomra már egy másik galaxis.
Még attól is felszökik a pulzusom és adrenalinszintem, ha megnézem a képeket.
Talán majd tavasszal, ha kevésbbé esélyes a csúszósság.
Nem kell félni Clio! Orsi is simán végigment tavasszal, pedig õ aztán igazán félõs!
Miaz hogy biztosítás nélkül?! Az a biztosítás hogy fogod a létrát!
(Nyilván téli kesztyût hozni kell, hogy rendesen meg tudd markolni a létrát)
Ahogy Skiri is írta, a tálcákon, folyó felett araszolós rész nem lesz. Az másik útvonal.(Ott asszem én is izgulnék, mert jeges vizû vagy befagyott folyóba esni nem túl vicces)
Ahova megyünk max annyi a kockázat, hogy véletlenül belelépsz a patakba és vizes lesz a lábad.
Picasa _Alex_
Írta 2006. november 18. - 23:20
Ami a konvojos haladást illeti, van egy marék PMR rádióm (4db), azt remekül lehet ilyesmihez használni. Konvoj valahol összetalálkozik, rádióosztás, oszt' hajrá.
Amúgy az ilyesmi a túrázós cimboratársasággal úgy sokott menni, hogy valamelyik szervezõ megigéri, hogy viszonylag hamar a helyszínen lesz és telefonon elérhetõ. Amúgy meg itt egy marék térkép: http://www.slovensky...k/podlesok.html
Hrabusice asszem minden rendesebb autósatlaszon fenn van még, onnan meg ebbõl: http://www.slovensky...91podlesok.html
már oda lehet találni.
Akkor most jöjjön a dicsekvés: ha minden jól megy, keddre sikeresen lezárul az autócsere project, úgyhogy akár én is tudok autót hozni. Nos. 17 embernek praktikusan kell 4 db autó. Kié legyen az a 4? Én perpillanat örömmel jelentkezem
--Trifo
Írta 2006. november 18. - 22:25
Írta 2006. november 18. - 21:45
Ha lenne párom, akiben megbízom, akkor csúszásmentes idõben nekivágnék a dolognak, csak elõtte beszereznék egy beülõt, és pár méter kötelet.
Szeretem tágítani a határaimat, de ez (20 méteres létra, és tálcák 5-20 méter magasan, nulla biztosítással) számomra már egy másik galaxis.
Még attól is felszökik a pulzusom és adrenalinszintem, ha megnézem a képeket.
Talán majd tavasszal, ha kevésbbé esélyes a csúszósság.
evvagyokén,
Írta 2006. november 18. - 21:34
Úgy érzem, hogy engem nyugodtan ki lehet húzni a listából. Ilyen helykre én nem megyek, biztosítás nélkül, különösen nem télen, amikor csúszik. Sorry.
Az utolsó 2 kép egy másik túrán készült, oda most nem megyünk, szóval szerintem nem para.
Egyébként is utasaid vannak. Felelõsséggel tartozol az utasaidért!
Írta 2006. november 18. - 21:13
hehe, ezen ugye nme kell felmenni biztosítás nélkül?
http://www.kep.tar.h...8913/12876318#2
jajj
http://www.kep.tar.h...8913/12876291#2
asszem, ez részemrõl felejtõs
http://www.kep.tar.h...8941/12876635#2
asszem a tálcákat is megtaláltam.
Úgy érzem, hogy engem nyugodtan ki lehet húzni a listából. Ilyen helykre én nem megyek, biztosítás nélkül, különösen nem télen, amikor csúszik. Sorry.
evvagyokén,
Írta 2006. november 18. - 20:32

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére