Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak #3

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4668 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Alex: ó-kééé. majd hívj...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
FIGYELEM! JÖVÕ HÉTTÕL KEZDVE 1 HÓNAPIG NEM LESZEK MO-on,

Egyetlen kontaktálási mód az email lehet, vagy a privi ezen a fórumon.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Slovenski Raj sofõrök!

Kéretik jelezni, ki nem kíván csatlakozni pénteken 5kor az örs vezér teri parkolóban hozzánk, és inkább egy maga vág neki!!! (ne várjuk hiába pesten...)

Köf

Parafõnök! Itt az avtó3 drivere beszélek. Mi hatvannál szándékozunk csatlakozni a konvojhoz!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Ádám (ha jól emlékszem) és a fia.
De a babáról még nehéz megállapítani, hogy hasonlít-e ;-) /vagyis hogy van-e köze hozzá Donnak/
(illetve nem, egyáltalán nem hasonlít :-))

Gabi, bocs, csak hülyéskedem, nagy gratulációm!! (minthogy minden kisbabás párnak is)

Kati: üdvözöllek itt én is, és földrajzi adottságaidnál fogva hadd invitáljalak a Debreceniek topicba, szervezõdik ott is néhány túra! :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Huhh, hát a fiad nem tartja valami lelkesen (már ha a fiad) :).

Kati: az hogy szeresd és lelkesedj érte nagyon-nagyon fontos. Ha ez megvan, akkor minden más is meglesz. Na persze nem árt azért egy jó bicó sem.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás

LovasGabi: üdvözöljük az új bringást a világunkban. Remélem hamarosan láthatjuk a bébi-bringautánfutós fotókat. :)

Ha ilyet még nem is, de fél napos és egy napos képeket már láthattok.

http://kep.tar.hu/lo...3022/27262838#2
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

Kati

Kati

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Köszi a kedves fogadtatást! Eddig az volt a kínom, hogy nem tudok kivel tekerni menni. Itt a nagy alföld közepén nem olyan érdekes tekerni, a Zemplénben voltam párszor, mert van ott egy kis házunk, meg a Bükkben tekeregtem, de sajna nem vagyok túl ügyes még, fõleg lefele :-) Sokat kell még tanulnom. a lényeg, hogy szeretem ezt csinálni. Majd nézem a túráitokat és amit tudok, szivesen csatlakozok

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
ps:
köszönöm szépen Mindenkinek a névnapi jó kívánságokat! :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Era, Nati:
jól bevált, és a legrövidebb útvonal: Bp-Hatvan a régi 3mason, majd a 21esen Salgónak... Persze, megvárunk Titeket a határon, de Mi sem pályázunk...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era, de nem az A2-õn kell mennünk föl északnak?? Ebben az esetben sem az M3, sem a régi 3-as nem kell.

LovasGabi: üdvözöljük az új bringást a világunkban. Remélem hamarosan láthatjuk a bébi-bringautánfutós fotókat. :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Paul azt javasolta a pénteki csapatnak, hogy az idõ kímélése érdekében nem mennénk az Örsre, viszont jó lenne hozzátok csatlakozni a határnál. Mi nem az M3-mon megyünk, hanem a régi 3-ason, szóval vagy mi várunk a határnál meg titeket, vagy ti várjatok be minket, ha kérhetjük! Telefonon egyeztethetnénk útközben, hogy ki merre jár...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Isten éltesse sokáig!!!
:cheers:

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Igaz, hogy Tyito barátom megelõzött, de akkor hivatalosan is bejelentem Lovas Levente Máté érkezését.
Mama és baba jól vannak, a papa már kevésbé :-)))))
A laca által írt adatok helyesek, nekem meg fülig ér a szám!!

ps: Köszi az S?MS-eket és a jó kívánságokat, ígérem jó bringást nevelek belõle.
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kati: Ave, vagyis üdvözlégy! :) Ha van kedved, majd társulj hozzánk egy túra erejéig - akár mostanában, akár tavasszal - elég vidám montis csapat vagyunk. Túráinkat, szervezkedéseinket megtalálod ebben a topikban vagy a megmozdulások > Túrák Magyarországon topikban, vagy az indexen a "Száguldó Virágok" topikban.

Para: BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Slovenski Raj sofõrök!

Kéretik jelezni, ki nem kíván csatlakozni pénteken 5kor az örs vezér teri parkolóban hozzánk, és inkább egy maga vág neki!!! (ne várjuk hiába pesten...)

Köf

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szia Kati!
Jó helyen jársz itt közöttünk, ha szeretsz bringával túrázni és szeretnél az ország különbözõ részeire is eljutni, hogy bicajozz és megismerd. Mi fõleg terepen megyünk, itt is szoktunk szervezni túrákat, csatlakozz hozzánk bátran!

Gabiéknak gratula az új családtaghoz! :)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás

és megpróbálok helyesen gépelni is :-)

hejesen? Ááááá! néfigyejjérá!

Ovááá!!
Ezt egy hangos ovációnak szántottam... izé... szántam.

Üdv itt és sok örömed legyen benne!

Más: Don Lovas Gabi Csimotája megszületett!!!
Lovas Levente Máté. Dec 3 4:20 kor. Súlya:3,80 Hossza: 57cm

Ööm éeés bodotttád Nekik!

Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace ;)

Kati

Kati

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
és megpróbálok helyesen gépelni is :-)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Jobbulást.

Kati

Kati

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
sziasztok, egy újabb montis lány jelentkezik be, hogy bõvítse a nõnemû bringások társaságát.
Sajna ez a chat részle ismeretlen, de majd próbálok figyelni és ismerkedni :-)