Now I lay me down to sleep
Pray the lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the lord my soul to take
Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #2)
Írta 2006. január 09. - 22:59

de sajna ez nem fog nekem menni mert a sok bringázás elvezsi az idõmet a fórumozástól sajnos:(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.

-------------shutdown process initiated -----------
Aktuális civil

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. január 09. - 22:57

csak egyszerüen nem értem miért nem tényleg régi és sokat ittlevõk lettek(nálam jóval régebbiek, még mielött továbbra is ezt gondolod)
csak ennyit nemértek.
szóval ez nem érdekel, csak kiváncsi lennék tényleg hogy mi alapján, ezt beszéltük salával, hogy csak azt szeretnénk tudni hgoy mi alapján. semmi többet.
de asszem ez lesz az amit nem tudunk meg mindenféle féltékenység nélkül

és le lehet zizzenni a "sérómról" okés?

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

BÚF!
Aktuális civil
Írta 2006. január 09. - 22:56

Rob, kicsit komolyan veszed. Én szivesebben szivatom õket, mint moderálnék. az olyan szélmalomharc. Meg akkor engem szivatnának. Bár így több dolog van a kezükben az én szivatásomra, de meglátjuk...

Írta 2006. január 09. - 22:56

hihi.
(ne mondja azt senki, hogy nem, hisz minden emberben benne van egy ilyenfajta ambició, szóval errõl vitázni kár)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. január 09. - 22:54

Azért felkelek 6-kor.
Aktuális civil
Írta 2006. január 09. - 22:54

Zapat: jaja... Bár még tuti szarakodnék itt kicsit, de legalább alvás lesz. Lehet, hogy ezt rendszeresíteni kéne és akkor az insomniásoknak is visszaállna a normális bioritmusuk...
erre ne is gondolj:D:D
esélytelen.
jönnek északa, még jó h LL moderálását nem fogjuk látni sose, lévén este11tõl hajnali 6ig él csak....
Írta 2006. január 09. - 22:52

Írta 2006. január 09. - 22:50

na de a hírességért mindent.
Zap: nem erre gondoltam!
majd priviben ha gondolod;)
Írta 2006. január 09. - 22:50

Zapat: jaja... Bár még tuti szarakodnék itt kicsit, de legalább alvás lesz. Lehet, hogy ezt rendszeresíteni kéne és akkor az insomniásoknak is visszaállna a normális bioritmusuk...

Írta 2006. január 09. - 22:49

én arra lennék kiváncsi mi alapján ment:p
illetve furamód most mindenki megkomolyodik(láttam ilyet Atom írása óta, nem is hiszem el....)
komolyodik a tököm. én úgyis kikapcsolom a gépet tízkor, 6kor meg alszok, leszarom, hogy van-e fórum közben.
Aktuális civil
Írta 2006. január 09. - 22:49

ezt tervezed? tudod ugye, hogy moderatort is lehet bannolni?..majd rob berág mert kiröhögtük a Canyon enduroját:D