Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #2)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4413 hozzászólás a témában

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

Now I lay me down to sleep
Pray the lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the lord my soul to take

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
van tippem:D
de sajna ez nem fog nekem menni mert a sok bringázás elvezsi az idõmet a fórumozástól sajnos:(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mégiscsak hajtok a csokira. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
gudbály ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Dig for prezident

-------------shutdown process initiated -----------

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vááá... Én nem akarok öreg és bölcs lenni!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
mondjuk a szempontokra én is kíváncsi lennék, minden rosszindulat nélkül, csak hogy majd ha öreg leszek és bölcs, legyen esélyem a moderátor-választáson ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
szted komolyan meg akarnám utáltatni magamat? komolyan ezt hiszed? nem akarok olyan lenni mint te:D
csak egyszerüen nem értem miért nem tényleg régi és sokat ittlevõk lettek(nálam jóval régebbiek, még mielött továbbra is ezt gondolod)
csak ennyit nemértek.

szóval ez nem érdekel, csak kiváncsi lennék tényleg hogy mi alapján, ezt beszéltük salával, hogy csak azt szeretnénk tudni hgoy mi alapján. semmi többet.
de asszem ez lesz az amit nem tudunk meg mindenféle féltékenység nélkül

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
én elfoglalom magam szerelgetéssel..

és le lehet zizzenni a "sérómról" okés? ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
akarod, hogy már most bannoljalak? nem kell várnod akkor reggelig, és felkelned sem kell ;) :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hát, sziasztok. Jó volt veletek itt az elmúlt 6 év kb. 85%-ában.
BÚF!

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehehehe... Felkelni felkelhetünk, de tényleg már csak nézni tudjuk majd, mert mindenki bannolva lesz. :D

Rob, kicsit komolyan veszed. Én szivesebben szivatom õket, mint moderálnék. az olyan szélmalomharc. Meg akkor engem szivatnának. Bár így több dolog van a kezükben az én szivatásomra, de meglátjuk... :D Dig pölö nagy, én meg gyors vagyok, ahogy Endroo egyszer kifejtette. :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ohh, látom van akit nehezen érint, hogy miért a másik, miért nem õ :)
hihi.

(ne mondja azt senki, hogy nem, hisz minden emberben benne van egy ilyenfajta ambició, szóval errõl vitázni kár)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ja, hogy majd a lor, meg a Dig komolyodik meg. Lol, azt megnézem...
Azért felkelek 6-kor.

Aktuális civil

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Zapat: jaja... Bár még tuti szarakodnék itt kicsit, de legalább alvás lesz. Lehet, hogy ezt rendszeresíteni kéne és akkor az insomniásoknak is visszaállna a normális bioritmusuk... ;)

erre ne is gondolj:D:D
esélytelen.
jönnek északa, még jó h LL moderálását nem fogjuk látni sose, lévén este11tõl hajnali 6ig él csak....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én gondolom, mert akármennyit gondolkozok, nem tudom mire gondoljak...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
csak olvasgass vissza, röhögök is rajta. de elhinni kicsit fura.
na de a hírességért mindent.

Zap: nem erre gondoltam!
majd priviben ha gondolod;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehehehe... Látom már elõre, ahogy Dig szájából fröcsög a cuccc, annyira moderálna, aztán bannolja magát... :D:D:D

Zapat: jaja... Bár még tuti szarakodnék itt kicsit, de legalább alvás lesz. Lehet, hogy ezt rendszeresíteni kéne és akkor az insomniásoknak is visszaállna a normális bioritmusuk... ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

én arra lennék kiváncsi mi alapján ment:p
illetve furamód most mindenki megkomolyodik(láttam ilyet Atom írása óta, nem is hiszem el....)

komolyodik a tököm. én úgyis kikapcsolom a gépet tízkor, 6kor meg alszok, leszarom, hogy van-e fórum közben.

Aktuális civil

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

..majd rob berág mert kiröhögtük a Canyon enduroját:D

ezt tervezed? tudod ugye, hogy moderatort is lehet bannolni? ;) :D