te is mindjárt azt mondod, h 12éves vagyokMinel oregebb az ember, annal jobban rohan az ido, valszeg ezert nem erzed
![]()

te is mindjárt azt mondod, h 12éves vagyokMinel oregebb az ember, annal jobban rohan az ido, valszeg ezert nem erzed
![]()
érdekes, ezt csak én nem érzem most, máskor tényleg, ha jól érzi magát az emberaz idõ gyorsabban telik mint gondolnád
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vigasztaljunk?igen, az :cry:
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Ja, csak van amit nem lehet megoldani, csak túlélni és lehet hogy az az idõ, amit túl kell élni nagyon hosszú. És fáj...Szerintem nem az. De ha egy ilyen kis csinos fiatal lany igy latja, akkor van valami baj az biztos.
Fel a fejjel, a problemakat meg kell oldani, a siras nem megoldas
igen, az :cry:
Miért, szar minden?
azt tudom hamarosan kaját kell szerezzek.
Miért, szar minden?Mért szar minden?
Azért az meredek, hogy minden ittas embert, aki a nõi wc felé veszi az irányt, hátulról jól lábon rugod...
Nem szar minden...
Rob, legkozelebb hatulrol rugd ki inkabb a labat
Nem tul fair, de a foldrol legfeljebb a terdedet fejelheti, az meg nem veszes annyira
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
nem érted. egy wc volt, nagy betûkkel kiirva hogy nõi wc. zár vélkül, mondom, hogy "toi-toi" volt.én nem fejeltettem volna le magam, de izlések és pofonok
amúgy persze hogy nem engedem elõre a másikat ha nekem is kell...:D:D
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.