Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #2)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4413 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De, igyekszem! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Jó vicces oldalt tudsz ajánlani FarkasBertalan ? (jahh...BOCSI:Balázs)
;-)

FarkasBalazs

FarkasBalazs

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Rövidtávon nem olyan vészes a kávé. Egyébként a kávéba ugyanúgy koffein van, mint a kólában. Kicsit savasabb, a kóla meg cukros. Ajánlhatom még a hideg zuhanyt (pl. a koliban most nincs egy szem meleg víz se), önpofozást, egy jó viccoldal elolvasását.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Ja, Pécsrõl ha most felmenék a Normfára, mindenképp felüdülnék :D a kávé meg gyilkos...

Békuci, nem akarsz te is aktivizálódni? Én vettem.
az észmentes nõnemû...

FarkasBalazs

FarkasBalazs

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Most fõztem egy vödör kávét. Az elég jó orvosság. De egy Normaai kiruccanás is elég üdítõleg hat.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Leég a pofámról a bõr. Nem tudok belinkelni egy random képet. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Orvosság nincs! Aktívulj! ;)

Mindegy.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Hogy lehet az, h most keltem és mingyá elalszom megint. Nem szabadna hagynom bepunnyadni magam... Vmi orvoslást kérek!!!!!!!!!!!
az észmentes nõnemû...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

burce a "nyughatatlan"
;-)

avidon kívül mûködik más is?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Most volt a VIVA-n egy bringás videoklipp.
A címében mindenesetre volt utalás rá.
És néha felvillan egy kerékpáralkatrész.
Egy nõ énekelte.
A hátán csúszott végig egész idõ alatt.
:-)
Érdekes képi megoldás.
Amolyan "relax"-mûfaj.
Szerintem.
Nekem tetszett.
Jahh..igen: az elõadó: KATIE MELUA

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

jajj hát itt vagyok, de lesz 'az a vizsga', és agyrém a tanszék, mert 7.30ra írja ki a vizsgáját! kész.. szóval gyúrok korábbi lefekvésekkel és korábbi kelésekkel. de 9-fél10 elõtt istenért nem bírok felkelni.

thez várom privid nem jött.

farkasbalazs-nak meg válaszoltam is.

utálok korán kelni.

amúgy nem az AVID a legjobb?

burce a "nyughatatlan"
;-)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nem, a wagen a legjobb ;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
jajj hát itt vagyok, de lesz 'az a vizsga', és agyrém a tanszék, mert 7.30ra írja ki a vizsgáját! kész.. szóval gyúrok korábbi lefekvésekkel és korábbi kelésekkel. de 9-fél10 elõtt istenért nem bírok felkelni.

thez várom privid nem jött.

farkasbalazs-nak meg válaszoltam is.

utálok korán kelni.

amúgy nem az AVID a legjobb?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
folyt. és olyan "szellemi" szinten van hogy menõzik :) az más ha nem ért a szép szóból és szajkozza indokolatlanul a magáét.:) én úgy gondolom hogy ezek az azonnali lehúzások nem javítják a morált.
jah, nem csak Dh és Fr létezik :) bár nagyon jó,aláírom :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Említettem már, hogy egy álom a boxxer?! :D:D:D Kész vagytok...

Endroo: lexer+yacc?! ;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
adod ide azt a scriptet :D

rendben hogy nem kell túlfényezni a dolgokat,DE az sem helyes szerintem, hogy ha vki az alapján értékel hogy megnézi hogy kinek hány postja van ezen a fórumon és bedobja a közösbe hogy nekem xyz márkájú biciklim van és az milyen jó.arra is gondolni kéne hogy a tag lehet hogy évekig gyûjtötte a szülinapi,ballagási stb pénzt és kb most ballagott el az általánosból

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
olyan mint az abs, csak bringára :D

vannak ám kulcsszavak, amiket ha valaki feldob, akkor egybõl 5 oldal: kona, avid, mozo, boa ... stb.

nem baj, nekem van egy scriptem, ami random hozzászólásokat generál az adott témában. úgyhogy csak rajta. jöhet megint valaki hogy vett konát, avidot és milyen ûbermegagigacsászár cucc :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

Szerintem a az avid vs. egyéb és a lüktetõ fék két különbözõ téma volt. A lüktetõ fékról kifejtettem a véleményemet (elméletit!). Lehet, hogy hülyeség, az is lehet, hogy valós, csak épp nem érzõdik annyira. És ha végiggondolod, nem volt benne semmi olyan, ami nem lenne lehetséges.

mi az a lüktetõ fék?:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
egy Kona val és egy Aviddal lehettem volna az antikrisztus,mivel a Kona váz a múlté most már csak szimplan fax lehetek az Avid fékemmel :D:D

nem jó ez így Gyerekek... al-al maradéktalanul egyetértek a tapasztalat témában :)

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás
Véééégre elkészültem az egyesületem honlapjával!!!
Még nem teljes,de folyamatosan fejlesztem.

NÉZD MEG TE IS!

www.pedaldongolok.tar.hu