Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #2)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4413 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
a fentit úgy ismerem h "Excuse me for my french",asszem vmelyik bringás videjóban is így volt:)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Csá!

Én látok benne fantáziát. Nem csupán azért, mert a készülõ BMFT mezeimet valaki lehozhatná Pestrõl Veszprémbe...:) Mikor mezpróbára mentem, én is közzétettem a fölös kocsikapacitást a Lokálpatriótákban. Akkor is kapóra jött volna egy ilyen "Telekocsi"-topik. Esetleg szervezõdhetnének benne közös versenyre, eseményekre utazások is...

De hogy életképes-e, azt nincs ember, aki elõre megmondja. Majd elválik. Ha elindítod... Vesztenivalód nincs. Én vállalom, hogy közzéteszem benne, ha utazom és tudok vinni valamit/valakit. Izzadtságszagúak és büdöslábúak kíméljenek! És drogot sem fuvarozok!:) :scared:

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Üdv!
Feldobnék egy témát.
De ha van már ilyen,akkor irányítsatok már át oda!
Köszi!
Szóval:véleményetek szerint érdemes lenne egy olyan topicot nyitni,ami nagyban segíteni tudná az "apró" rovatban hirdetett cuccok adás-vételét.
Gondolok arra,hogy jónéhányan vannak olyanok,akik elég sokat ingáznak az ország területén,vagy hivatásuknál fogva,esetleg tanulmányaik miatt.
Akár napi,heti,havi rendszerességgel.
Konkretizálva:valaki talál itt az "apró" rovatban pl.egy fékváltókart,amit meg szeretne venni,de az utánvét,csomagolás,stb miatt jelentõsen megnövelné a vételárat.
Benézne a topicba:vállalná-e esetleg valaki,hogy ha már úgyis arra utazik,elvinné az illetõnek a cuccost,merõ önzetlenségbõl,vagy akár sporttársi szívességként?
Tudom:ez nagyban bizalmi elven mûködne.
Ha mûködne! (?)
Szerintetek hamvában született gondolat,vagy láttok benne valamiféle fantáziát?
Köszöntem,hogy végigolvastátok!
Üdv:Ralph
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
A KURVA ANYJÁT!!! (Sorry for my language.)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

....
http://www.hasznalta...creenwidth=1280
na? ki nyer?

Ezt láttátok már? A vadászatos topikba már beraktam egyszer, de megérdemli, hogy itt is legyen.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
....
na? ki nyer?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ha még mindig autóztok:
http://www.hasznalta...creenwidth=1024

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Tin: vmire rá kell fogniuk h épp miért isznak...:)

Ezen lehet gyakorolni a retorikát. :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
kunyerálj for szabad hely.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
jó, akkor..hé administrator! kérlek enable the 'remote' module :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ask the administrator

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
ha a gallery-be dolgokat akarok felrakni Upload Applet-el, és ezt írja ki : "The upload applet relies on a G2 module that is not currently enabled. Please ask an administrator to enable the 'remote' module." akkor mit kell csináljak, h menjen?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Tin: vmire rá kell fogniuk h épp miért isznak...:)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

azért ezzel óvatosan (bár még nem v'ok az és le7,nem is leszek:D )
és maga a tantárgy k. yó (Jogi alaptan) és még érthetõ is,csak ez a könyv szar.Állítólag részegen írta a csóka,és tanulni és csak piásan tanulható,h megértsd a gondolatmenetét.

Részeges jogászmester? :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

és ha megijedek? beparázok? akkor ezért utána meghurcolnak? éljen a magyar törvényalkotás:D legalább akkora baromság mint a rendõrös.
ehh.

vajon az is le van írva hogy mekkora sugarú körben álló egyedeket kell meghurcolni ha ilyen történik? és aki már 10 cnetivel kijebb állt az...

Ha megijedsz, akkor sokkot kaptál, ledermedsz és nem várható el tõled semmiféle cselekvés. De õk kameráztak, ami cselekvés.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
ebike LOL

MIRACLE ERROR
A Miracle-t nem lehet betolteni. Nincs irasi jog a projekt cache konyvtaron!

Má megy, de egy csomó ideig ezt adta ki. :-)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

és maga a tantárgy k. yó (Jogi alaptan) és még érthetõ is,csak ez a könyv szar.Állítólag részegen írta a csóka,és tanulni és csak piásan tanulható,h megértsd a gondolatmenetét.

jellemzõ egyetemista hozzáállás.
csak az ivás mi?:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
és ha megijedek? beparázok? akkor ezért utána meghurcolnak? éljen a magyar törvényalkotás:D legalább akkora baromság mint a rendõrös.
ehh.

vajon az is le van írva hogy mekkora sugarú körben álló egyedeket kell meghurcolni ha ilyen történik? és aki már 10 cnetivel kijebb állt az...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

ilyenért már tv-sek is voltak meghurcolva... mert felgyujtotta magát vki, õk meg nem oltották el, csak kameráztak.

Szerintem az más, az segítségnyújtás elmulasztása. Nem tették meg azt, amit az adott helyzetben elvárható lett volna tõlük. Mondjuk a földre lökik, és hempergetik.
Azért bárkit megbüntetnek, adott esetben engem is. Vagy ha tõlem csak az várható el, hogy telefonáljak a tûzoltóknak, mentõknek, és nem teszem meg még ezt sem, akkor elmarasztalhatnak.