Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #2)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4413 replies to this topic

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
mármint autó nélkül
arra alapozok, hogy az összes haverom, ismerõsöm, aki kicsit kinntebb lakik, mindig szívott, ha bulizni mentünk...vagy benn aludt valakinél, vagy korán haza, vagy érte jöttek, vagy no pia, és akkor vezetett...
Van állásom...:bananadan

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

ki mondta ?

Reggelente azért sokszor járhatatlan egy-két út.. (Szentendrei, a 3-as, M3-as..) És este visszafele detto.. Persze, biztos lehet arra is trükközni.. Mondjuk Gödöllõ fele nem sok választási lehetõség van..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

azzal csak az a baj, hogy onnan elég körülményes bejutni, és éjszaka lehetetlen hazajutni..

ki mondta ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Saját bringa, saját geometria. Szívesen is izzadsz, terhelés is jól változtatható, normális ülés.

Görgõnél hogyan lehet változtatni a terhelést?

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

azzal csak az a baj, hogy onnan elég körülményes bejutni, és éjszaka lehetetlen hazajutni..

Ha annyi pénzem lesz, hogy ott vegyek házat, akkor már nem fog zavarni a közlekedés.. :) Van olyan kolegám, aki Solymáron lakik és semmi "gondja" nincs vele.. Egyébként a XVI-XVII ker körül is vannak ilyen helyek, és az nincs is annyira kint, de ettõl még nem lesz pénzem egyikre se..

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szobakerékpár Q-faktor hatalmas, terhelés furcsa, geometria nem éppen.... khm ideális... ha meg nem teker legalább 140-es pulzussal, akkor semmit nem ér, azon a tempón meg 2 perc alatt leizzad úgy, hogy hõgutát kap. Szellõztetés ezerrel meg.... ehh.
Görgõn legalább sportolsz. Saját bringa, saját geometria. Szívesen is izzadsz, terhelés is jól változtatható, normális ülés.
Tudom mit beszélek, nekünk is szobakerékpárunk van, anyósoméknak is, apáméknak is. Utóbbi viszonylag drága típus volt és mégse jött be.
Döntsd el, hogy mire akarod használni. Edzésre nem lesz jó télen, max nagyon lájtos alapozásra.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

köszi :)

Anyám benyögte h ha szobakerékpárt veszek Õ is beszáll a költségekbe és használná :D most akkor nem tudom mi legyen

Mondd, hogy legyen görgõ és azzal görgõzhet õ is... :D Ha meg õ fizeti, akkor tök mindegy... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Azért ez nem ilyen egyszerû. Van akit a munka köt ide és nem az, hogy szereti a "panelt".. Hidd el én is szeretnék egy szép kis családi házban lakni, kerttel, kutyával, stb..

Én is szeretnék kertesházba költözni, de össze vagyunk kötve az anyóssal, a fél lakás az övé, fél lakás árából meg nem lehet kertesházat venni (még egy teljes ház árából sem), és õ nem akar. Mert itt közel van az orvos, a mentõk hamar ideérnek, ha van valami, közel van a közért, jó a közlekedés. Az õ szempontjából igaza van.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

Van alternatíva is (Szentendre, Gödöllõ, Solymár, stb..), csak kinek van arra pénze..

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
köszi :)

Anyám benyögte h ha szobakerékpárt veszek Õ is beszáll a költségekbe és használná :D most akkor nem tudom mi legyen

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Görgõt+olcsó slick gumi+felkészülni arra, hogy láncot és sort valszeg cserélni fogsz idõvel, mert ugye használod.
Olcsóbban jössz ki és teljesítményben is jobb.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
tudom h nem egyszerû,a barátnõm pesten él panelban,tudom mirõl beszélünk...én meg falun,de itt nem szeretek,mert naponta zargat a sok authentic paraszt a számítógépekkel kapcsolatban :S a népszerûség átka :D
a városban csak az infrastruktúrális dolgokat értékelem,nem víz,gáz stb re gondoltam.

a pest fõváros melletti nyugodtabb helyeket meg tényleg nem mki tudja megfizetni sajnos....

más,görgõt v szobakerékpárt érdemes venni?

-=B.B.B.=-

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Van alternatíva is (Szentendre, Gödöllõ, Solymár, stb..), csak kinek van arra pénze..

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
én néha szívesen laknék a nyaralónkban (icipci falu a balatonfelvidéken), de sokszor nagyon hiányozna a város(tv, internet, szórakozóhelyek,stb).

a köztes megoldás meg olyna, mint az enduro..:D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Azért ez nem ilyen egyszerû. Van akit a munka köt ide és nem az, hogy szereti a "panelt".. Hidd el én is szeretnék egy szép kis családi házban lakni, kerttel, kutyával, stb..

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
gyertek havat túrni,szécsény iz dö hangérien sziberia

elõzõ témához,aki bírja a panel-feelinget (hallod a szomszéd galambot ereget,közösül stb) annak jaó a város,én ki nem bírnám.no meg a kutyát hová raknám,ehh

-=B.B.B.=-

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

A fene, lebuktam.. :D És különbenis, az lenne a rossz, ha amire gondolok rossz lenne.. ;) Nna, nem pont ebben a konkrét témában, hanem úgy általában.. :D

Értem én. :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Nem, azt mondtad, hogy néha nem érted, amit írok. Ezek szerint érted te, csak úgy teszel, mintha nem értenéd. Különbenis rossz az, aki rosszra gondol.

A fene, lebuktam.. :D És különbenis, az lenne a rossz, ha amire gondolok rossz lenne.. ;) Nna, nem pont ebben a konkrét témában, hanem úgy általában.. :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

kémiatanár ajánlotta mindenkinek figyelmébe a genetika részét (persze senki nem menne oda, mert ááá....) hogy annak nagy jövõje van.

Nincs hiány, sõt. Biológusból Dunát lehet rekeszteni. Biomérnök, vegyészmérnök még el tud helyezkedni, de kutató szakon akkor van jövõd, ha simán elvégzed az öt évet és utána mész doktorira + külföldre dobbantasz. Norvégiában pölö három éves fizetésbõl - ha nem él az ember nagy lábon - összejön egy magyar családi ház építtetési költsége.
Aki kíváncsi és tud tanulni, az jöjjön csak kutatónak. Nem fizetik meg és nem biztos az állás sem.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

én azt hittem szeretnék állatorvos lenni, mert érdekelnek az állatok és jó is vagyok bioszból és oda is adom be a felvételit, de belvárosi álltaorvos nem szeretnék lenni, vidékre nem tudom, hogy leköltöznék-e, tehát? Innentõl már nem tudom.

Gondolj bele, hogy milyen érzés, ha hajnali egykor keltenek fel, hogy segíteni kell menni egy tehén elléséhez, ami abból áll, hogy a fagyban két kézzel teljesen benyúlva kell irányba forgatnod a kicsit... :-)
Az, hogy szereted az állatokat az nem jó indok. Nézd meg jól, hogy mennyit, és milyen módon kell tanulnod majd, milyenek a vizsgák, milyen lesz utána az állás, és megélsz-e belõle majd.
Beszélj szakmabeliekkel - mind szívesen mesél majd, beszélj beletanulókkal, etc.

Van egy könyv, ajánlom figyelmedbe - meg úgy a többieknek is, mert érdekes + aranyos: James Herriot: Egy állatorvos történetei

http://cgi.axelero.h...ge.cgi?rec=1710