Nézd meg Dig avatarát..A fooldalon vannak ezek vagy hol?
Csatlakozom málnához!
Nézd meg Dig avatarát..A fooldalon vannak ezek vagy hol?
egyetértek....más: rajtam kívül senkit nem zavar a náci jelképek "szaporodása" a fórumon? eddig se volt gyenge, amit Z néha csinált, mégha viccbõl is, ilyennel nem illik... de az, hogy már kép formájában is jelen van, már túl van az emberi jóérzés határán.. legalábbis akik esetleg érintettek, azoknak igen kellemetlen lehet. szerencsére nem tartozom közéjük, de engem is zavar ez a pofátlanság... persze, ha senki mást nem zavar, csak tessék
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
az lehet drágább...de ha jó asztalos akkor az minõség is lesz.....svédekkel meg nekem csak az a bajom hogy árához képest sz@r minõség.....meg amit mondtam hogy egy 100 forintos matrica még beleférhetne a lapraszerelt szutyokba hogy 2,5 óra helyett össze tudd dobni 1 óra alatt aránylag kevés szopással.....azért a vonalzó derékszög elég sok mindenre képes...nekem a bátyám egy dán dizájn butórforgalmazó cégnél dolgozik www.boconcept.hu és igenis szép dolgok vannak ott, akkor is ha nem raknám be a szobámba, mert egyszerûen nem odavaló..
ikea, meg jó, azért mert rengeteg kiegészítõ baromi olcsón van, és van egy csomó jó 5let, ami ha nem tetszik legyártatod a sarki asztalossal, sokkal drágábban..
07aszp: mi kerül annyiba egy drága autón, ott mér nem vagy kiakadva dizájneren? ..
na hát na. Én azért szeretem az IKEAt mert tetszik, und tschüs