Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #2)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4413 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
nem para, ez úgy volt, hogy már korábban is mondták, hogy most ilyen oktatási megállapodásuk van nemtom milyen külföldi intézménnyel, és próbálgatják a gyakorlatokat nézni máshonnan, és most amikor bementünk, akkor is kérdezte faszi, hogy van e valami kifogásunk ellene... mondjuk nemtom mi lett volna, ha van.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ezt a webcamot.. ki kéne irniuk ha megfigyelnek, hisz elméletben nem tehetik... személy(esség)i jogok ugyebár.
mondjuk erre para rákérdezni mert kipenderítenek a terembõl:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
én utálom ha álmos vagyok meg úgysem tudok sokáig tanulni. mármitn sokat egyfolytában.

ma reggel vizsga volt aztán kiosztja hogy ki mit írjon, aztán meg kiment egy ~órára. mire visszajött persze már mindenki kész van, aztán meg én 5. voltam, míg végighallgattam azé a 4 emberét, komolyan nagyon közel voltam ahhoz hogy elszenderedjek a lapom felett, majd szájam szélén aranyos kis nyál patak formájában nyomatékosítsam álmosságom.

de nem így történt, végül sikerült ~ébren kibírnom :-)

amúgy hármast adott, pedig nem voltam szr. csak a lapra írtam nem túl okosokat de ha rákérdezett tudtam válaszolni. de mindegy, gondoltam nem leszek rá mérges, meg maúgy reális volt abban az adott szituációban :)

amúgy meg olyat játszanak hogy egy webkamerát raknak a terembe, velünk szembe, mert azt mondják, hogy ezt nézik jól külföldi tanár kollegák.. meg biztos õk is rögzítik, és aztán jól kielemzik ki mit próbált használni, kivel beszélgetett stb..

elég fáradt vagyok..

gabi: milyen volt a trotúra? az most volt nem? és mikor mentek debrecen?

vizsgázóknak kitartást!

..beszéltem bátyámmal mondta, hogy õ pénteken jön haza, én meg mondtam neki hogy ma megyek haza... érezhetõen esett a morálja, a tanulási kedve.

egy kis lelkesítõ beszédet tartok épp ezért:
szal együttérzek mindenkivel, aki tanul, tanulnia kell, és tanuljatok is, gondoljatok arra, hogy azért vagytok diákok, hogy tanuljatok, no meg a tudás, a megszerzett tudás fontos, illetve a vizsgán mindenképp túl kell lennetek, ha idén megcsináljátok, akkor jövõre kevesebb marad!
szóval hajrá hajrá!

..tényleg fáradt vagyok, megyek aludni. vagy vonatozni. vagy nemtom.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Komolyan nem én küldtem :-)
Nem hiszem,hogy ismerõs volt.
Vagy ha igen:nagyon élethûre sikeredett.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
tudnod kéne, hisz tudod te mire küldted az sms-t:p
:D
amúgy nemlehet hogy ismerõs viccezett?

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Megvan a szám.
Csak most azt nem tudom,hogy a nõ a sajátjáról hívott-e engem,vagy esetleg az õ Ference telefonjáról.
:-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de éjszaka tök máshogy telik az idõ mint hajnalbaN(azaz délig kb)...:)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
:D de ha hajnalban 5 után fekszel és 10kor kelsz, ugyanott vagy, hosszú a nap csak van közben egy lapozás a naptárban de az mindegy... ;)
When the day is through, all I want to do is slow down...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vagy kérd kölcsön egy két haver telefonját és írj neki különbözõ száámokról különbözõ névvel... :D Hogy jól megzakkanjon... :D

És senkitõl nem sajnálok semennyi alvást sem... Csak már hiányoltam a népet... ;) Mellesleg nagyon kemény, hogy ha az ember korán kel és elkezd tevékenykedni, mennyivel hosszabb a anpja, mintha végig aludná/lustálkodná a délelöttöt... Na mindegy.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
meg van a szama?

irnek neki sms-t
:-)

vagy vmikor reszegen szivesen felhivom
olyankor ugyis sokat szoktam beszelgetni idegenekkel

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Délelõtti sztori.
Bringásboltban voltam. Hidraulikus fékcsõ szabás,roppantógyûrû,légtelenítés,miegymás.
Nem is ez a lényeg.
Kiérek a boltból.
Mobilom csörög.
Feldúlt nõi hang kérdõre von:-Kivel beszél és ki vagyok én R... Ferinek?
Közlöm a hölggyel,ne haragudjon,de ilyen nevû lény nem létezik az ismerõseim körében.
-Márpedig én áruljam el,hogy miféle gádzsó(szó szerint) írosgat az én mobilomról SMS-t a Ferencének,ami most érkezett errõl a számról.
Meghogy ne szórakozzam,mert õ majd úgyis lenyomoztassa (így!).
Meg minden!
Az a poén,hogy Gabi szerepelt a nõ elmondása szerint az aláírásban és én ugye Gábor vagyok.
Véletlen 1beesés?
Viszont tuti,hogy egy óra hosszat eltartott a bringás szöszmötölésünk.
Tehát még véletlenül sem kerülhetett idegen kezekbe a mobilom.
Hogy lehet ez?
Mindegy!
Megköszöntem a hívását és közöltem vele hasonlóan szép ünnepeket belé is!
Ralph

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

Ébredjetek odaát!!! :D

Ezért nem lesz belõletek semmi... ;) Mindig csak az éccakai hupákolás, aztán meg reggeli csipák... ;)

Mivan Kölyök, beszóltál? Már azt a 4 óra alvást is sajnálod tõlem? :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Egy körül feküdtem, fél hat körül keltem, havat takarítottam és fél 8 óta dolgozok. Szóval én már jóóól felébredtem.. :) De sajna hajtás van......

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
én reggel 8ra mentem bankba kártyát csináltatni meg nyugdíjpénztárt igényelni
aztán 2 perce beszorultam a wc-be, aztán a Béla kiszabadított
mókás volt

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Ezért nem lesz belõletek semmi... ;) Mindig csak az éccakai hupákolás, aztán meg reggeli csipák... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Az a gáz, hogy nekem a holnapi is, meg a holnap utáni is szar. Így nagyon választani sincs kedvem. :D

És a gyalogosokat én sem szeretem, ha átmennek a piroson, mert sokszor necces a szitu. Autóval nyomom és tudom, hogy minnyá piros, de talán még átérek, nyomom-nyomom, õ meg tudja, hogy neki minnyá zöld és már elindul, aztán van nagy csodálkozás... :D

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Nincs valakinek hétvégére (Karácsonyra) kölibe egy négyszögtengelyes középrészhez való középrészkiszedõje? (ha egyáltalán másfajta kell négyszögtengelyeshez, mint nem négyszögtengelyeshez) Hajtókarleszedõm asszem van, de ha az is van vkinek nélkülözhetõ egy pár napra, akkor megköszönném ha kölcsön tudná adni (ofkóz négyszögtengelyeshez), mivel ha van akkor otthon van és azt most nem tudom megnézni... :hmmm:
Belekukkantottam a holnapi vizsgaanyagomba és rájöttem hogy sokkal jobban érdekel mint a mai, úgyhogy inkább arra tanulok :D A ma reggeli meg felejtõs lesz asszem :P A bõség zavara ugye...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jóvanna...
ma úgy átmentem bicóval a négysávoson a piroson, mint annak a rendje...
Néztem magam elé, faszikám jobbra mellettem kisívben el, kisagyamban konzekvencia, akkor én mé ne mehetnék..s a tudatalattiba egy ford mondeo kürtje hozott vissza..
vér ciki vót, alig birtam elnézéselni...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

jaaaaa, hogy mindez nem autóval...

kerékpáros fórum
U know ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

savanyugabi

savanyugabi