Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #2)
Írta 2005. december 20. - 15:45

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. december 20. - 15:35

mondjuk erre para rákérdezni mert kipenderítenek a terembõl:)
Írta 2005. december 20. - 14:28

ma reggel vizsga volt aztán kiosztja hogy ki mit írjon, aztán meg kiment egy ~órára. mire visszajött persze már mindenki kész van, aztán meg én 5. voltam, míg végighallgattam azé a 4 emberét, komolyan nagyon közel voltam ahhoz hogy elszenderedjek a lapom felett, majd szájam szélén aranyos kis nyál patak formájában nyomatékosítsam álmosságom.
de nem így történt, végül sikerült ~ébren kibírnom :-)
amúgy hármast adott, pedig nem voltam szr. csak a lapra írtam nem túl okosokat de ha rákérdezett tudtam válaszolni. de mindegy, gondoltam nem leszek rá mérges, meg maúgy reális volt abban az adott szituációban

amúgy meg olyat játszanak hogy egy webkamerát raknak a terembe, velünk szembe, mert azt mondják, hogy ezt nézik jól külföldi tanár kollegák.. meg biztos õk is rögzítik, és aztán jól kielemzik ki mit próbált használni, kivel beszélgetett stb..
elég fáradt vagyok..
gabi: milyen volt a trotúra? az most volt nem? és mikor mentek debrecen?
vizsgázóknak kitartást!
..beszéltem bátyámmal mondta, hogy õ pénteken jön haza, én meg mondtam neki hogy ma megyek haza... érezhetõen esett a morálja, a tanulási kedve.
egy kis lelkesítõ beszédet tartok épp ezért:
szal együttérzek mindenkivel, aki tanul, tanulnia kell, és tanuljatok is, gondoljatok arra, hogy azért vagytok diákok, hogy tanuljatok, no meg a tudás, a megszerzett tudás fontos, illetve a vizsgán mindenképp túl kell lennetek, ha idén megcsináljátok, akkor jövõre kevesebb marad!
szóval hajrá hajrá!
..tényleg fáradt vagyok, megyek aludni. vagy vonatozni. vagy nemtom.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. december 20. - 14:02

Nem hiszem,hogy ismerõs volt.
Vagy ha igen:nagyon élethûre sikeredett.
Írta 2005. december 20. - 13:34

amúgy nemlehet hogy ismerõs viccezett?
Írta 2005. december 20. - 13:23

Csak most azt nem tudom,hogy a nõ a sajátjáról hívott-e engem,vagy esetleg az õ Ference telefonjáról.
:-)
Írta 2005. december 20. - 13:02

Írta 2005. december 20. - 13:01

Írta 2005. december 20. - 12:57

És senkitõl nem sajnálok semennyi alvást sem... Csak már hiányoltam a népet...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 20. - 12:52

irnek neki sms-t
:-)
vagy vmikor reszegen szivesen felhivom
olyankor ugyis sokat szoktam beszelgetni idegenekkel
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. december 20. - 12:33

Bringásboltban voltam. Hidraulikus fékcsõ szabás,roppantógyûrû,légtelenítés,miegymás.
Nem is ez a lényeg.
Kiérek a boltból.
Mobilom csörög.
Feldúlt nõi hang kérdõre von:-Kivel beszél és ki vagyok én R... Ferinek?
Közlöm a hölggyel,ne haragudjon,de ilyen nevû lény nem létezik az ismerõseim körében.
-Márpedig én áruljam el,hogy miféle gádzsó(szó szerint) írosgat az én mobilomról SMS-t a Ferencének,ami most érkezett errõl a számról.
Meghogy ne szórakozzam,mert õ majd úgyis lenyomoztassa (így!).
Meg minden!
Az a poén,hogy Gabi szerepelt a nõ elmondása szerint az aláírásban és én ugye Gábor vagyok.
Véletlen 1beesés?
Viszont tuti,hogy egy óra hosszat eltartott a bringás szöszmötölésünk.
Tehát még véletlenül sem kerülhetett idegen kezekbe a mobilom.
Hogy lehet ez?
Mindegy!
Megköszöntem a hívását és közöltem vele hasonlóan szép ünnepeket belé is!
Ralph
Írta 2005. december 20. - 12:08

Ébredjetek odaát!!!
Ezért nem lesz belõletek semmi...Mindig csak az éccakai hupákolás, aztán meg reggeli csipák...
Mivan Kölyök, beszóltál? Már azt a 4 óra alvást is sajnálod tõlem?

Írta 2005. december 20. - 11:39

Egy körül feküdtem, fél hat körül keltem, havat takarítottam és fél 8 óta dolgozok. Szóval én már jóóól felébredtem..Ébredjetek odaát!!!

Írta 2005. december 20. - 10:46

aztán 2 perce beszorultam a wc-be, aztán a Béla kiszabadított
mókás volt
Írta 2005. december 20. - 10:22

Ezért nem lesz belõletek semmi...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 20. - 08:31

Az a gáz, hogy nekem a holnapi is, meg a holnap utáni is szar. Így nagyon választani sincs kedvem.

És a gyalogosokat én sem szeretem, ha átmennek a piroson, mert sokszor necces a szitu. Autóval nyomom és tudom, hogy minnyá piros, de talán még átérek, nyomom-nyomom, õ meg tudja, hogy neki minnyá zöld és már elindul, aztán van nagy csodálkozás...

Írta 2005. december 20. - 03:26

Belekukkantottam a holnapi vizsgaanyagomba és rájöttem hogy sokkal jobban érdekel mint a mai, úgyhogy inkább arra tanulok

Írta 2005. december 20. - 02:02

ma úgy átmentem bicóval a négysávoson a piroson, mint annak a rendje...
Néztem magam elé, faszikám jobbra mellettem kisívben el, kisagyamban konzekvencia, akkor én mé ne mehetnék..s a tudatalattiba egy ford mondeo kürtje hozott vissza..
vér ciki vót, alig birtam elnézéselni...
Írta 2005. december 20. - 01:36

jaaaaa, hogy mindez nem autóval...
kerékpáros fórum
U know

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. december 20. - 01:34