szerintem alap hogy nem hagyom bemenni. tegye fel a kezét, aki nem ezt tette volna amit én

miért irok kékkel? nem tudom, szerintem szép szin, nekem tetszik.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
nem volt nehéz eltalálni MUHAHAHA - bocs:D
utólag kiderült ki volt miután kidobtak mindkettõnekt a kidobók, szóval a feljelentésen már benne van a neve.nem volt nehéz eltalálni MUHAHAHA - bocs:D
meglesz a tettes?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
kimoderáltak? ;-)szilveszteri buli: lefejeltek és eltört az orrcsontom. ügyelet-ambulania-fülorrgégészet-öltés-tetanusz-rendõrség-feljelentés-súlyos testi sértés-és társai. hajnal kettõtõl fél hatig.
éljen 2006
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
NE ÍGY! NE ÍGY!
szilveszteri buli: lefejeltek és eltört az orrcsontom. ügyelet-ambulania-fülorrgégészet-öltés-tetanusz-rendõrség-feljelentés-súlyos testi sértés-és társai. hajnal kettõtõl fél hatig.
éljen 2006
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
bekaphatod Cicu! Én meg azt hittem....Nem tudok egyutterezni, meg nem voltam szerelmes
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Ezzel egyetertek. En foiskolas koromban kezdtem el komolyabban bulizni, elotte semmi extra. Nem volt ivas eszmeletvesztesig meg hanyas ossze-vissza.
A fiatalokkal egyebkent az a elgnagyobb baj, hogy nem ismerik a merteket, es barmit benyomnak. Italt, fuvet, drogot amit ernek. Aztan meg jon a csodalkozas.
Al, amugy rendes helyekre nem is engednek be fiatalokat, csak ilyen Bank szeru helyekre. A Bed -ben olyan 25-30 kozott lehetett az atlageletkor. Nem is volt balhe, es hanyas sem sehol a wc -n kivul. De ott sem tomegesen, csak neha egy ember.
Viszont brutal csocsok mindenhol![]()