Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #2)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4413 hozzászólás a témában

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 hozzászólás

itt vok

én is :)
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

emi

emi

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
itt vok

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 hozzászólás

én effektíve nemis vagyok vele túlzottan beszélõviszonyba.
dehát ha itatnak két oldalról, akkor engedékenyebb a természetem :)

én sem beszélek vele, csak köszönünk és ennyi, meg néha veszekszik velem... ennyi a kapcsolat
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

az enyémnek még nem volt jócselekedete, csak néha úgy tesz, mintha kedves lenne, amikor apukám is ott van, aztán folytatja a szemétkedést

én effektíve nemis vagyok vele túlzottan beszélõviszonyba.
dehát ha itatnak két oldalról, akkor engedékenyebb a természetem :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
lor:ment privi!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ahh csak oregszik a srac

ralph ugye neked vannak lar pour lart videoid?
feltoldod nekem a gepemre?

cserebe megprobalok neked keresni lar-os plakatot ;-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Dig: nem láttam a szmájlit. (?)
Vagy ennyire komoly vagy ma?
Mert ha igen:húzok is...
;-)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
"Most igyekszem,hogy valami "borotvált lányok".hu-t találjak"

Szeritned eloben meg nem lattunk ilyesmit? ;)

"vagy "csupaszfiuk.guy.hu"-t!"

Nah ezt viszont ha lehet akkor csak magad szorakoztatasara tedd, esetleg priviben kuldd el az erdekes dolgokat aszp kolleganak :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pedig van több is?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Did you mean "gay" ?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nem érdekel a bla bla, ez undorító, én sem rakok fel olyan képet ahol egy véres tampont szop a csaj..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
"Most igyekszem,hogy valami "borotvált lányok".hu-t találjak,vagy "csupaszfiuk.guy.hu"-t!"

Segítsek?:)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Micsoda érzõ lelkû fórumtársak vannak.
Utólagos elnézést!
Gondoltam,ha koptatjátok(a témában) már néhány oldalon keresztül a klaviatúrát,akkor ennyit megengedhetek.
Legalább nem OFF!
:-)
Mindegy.
Most igyekszem,hogy valami "borotvált lányok".hu-t találjak,vagy "csupaszfiuk.guy.hu"-t!
Hogy érzékeny lelketeket kiengeszteljem.
Ámen!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

Hajas mesék

Gyorsabban/sûrûbben/vastagabban nõ-e a hajunk/szõrünk, ha rendszeresen vágjuk, és egyéb hajas történetek.

A korábban már idézett Jürgen Brater egy kifejezetten az emberi testtel kapcsolatos legendákkal, hitekkel, tévhitekkel foglalkozó könyve, a Lexikon der rätselhaften Körpervorgänge a fenti megállapítást az abszolút hülyeségek között szerepelteti. Brater szerint gyorsabb és sûrûbb növést legfeljebb fûnyírásnál tapasztalhatunk, ahol a folyamatos kaszálásra a fû egyre több új hajtással reagál. A hajnál azonban ez a hatás nem létezik, itt minden egyes szál a fejbõr szõrtüszõiben (hajhagyma) képzõdik. A hajgyökérre nincs hatással az, hogy a hajunknak azt a részét, amelyet láthatunk, és amely tulajdonképpen egy halott anyag, milyen gyakran vágjuk.

Ugyanezen a véleményen van az osnabrücki egyetem professzora, Eberhard Heymann is, aki "Bõr, haj és kozmetika” címû tankönyvében leírja: ez a téves megállapítás valószínûleg azon a megfigyelésen alapul, hogy a fiatal fiúknál az arcszõrzet eleinte pihék formájában jelentkezik, majd miután e fiatalok elkezdenek rendszeresen borotválkozni, az arcszõrük megvastagszik. Ez azonban nem a vágás eredményeképpen történik. Testünk minden egyes szõre ciklikusan fejlõdik. A kezdeti gyors növekedés egy idõ után megáll, egy nyugalmi idõszak után a szõr kihullik, majd egy új nõ. Hogy közben vágtuk-e a hajunkat, arcszõrünket, ez a gyökérben zajló folyamatokat nem érinti. Lábszõrtelenítés után pedig csak azért tûnik sûrûbbnek a szõr, mert azt éppen a legvastagabb részénél vágtuk el.

A snopes.com-os Barbara Mikkelson szerint a hajvágásos tévhit arra vezethetõ vissza, hogy a rövid haj erõsebbnek tûnik a hosszúnál. Philip Kingsley hajszakértõ a bambusznádhoz hasonlítva a hajat, megjegyzi: a hosszú bambusznád könnyen hajlik, de ugyanaz a szál rövidre vágva keménynek és erõsnek hat. A snopes.com összegyûjtött még néhány tévhitet a hajról, többek között szó esik arról, hogy

- a hajkefélés jót tesz-e a hajnak (nem)

- egy õsz haj kihúzása után két új nõ (egy kihúzott hajszál hat hónap múlva nõ vissza, ha ez idõ alatt egy másik hajszálunk is õszbe fordul, nem a kihúzás miatt történik)

- egy sokk következtében egy éjszaka alatt megõszülhetünk (rossz hír következtében nem, maximum egy autoimmun betegség következtében, és nem egy éjszaka alatt, hanem a szokásosnál gyorsabban. Lásd még itt is)

- hajunk halálunk után tovább nõ (nem, errõl majd még késõbb részletesebben)

Források:

Thick Talk

Rasieren nutzlos

Jürgen Brater: Lexikon der rätselhaften Körpervorgänge, Piper München Zürich, p. 149.

ezek után tényleg nemtom kinek higgyek
Autist Team:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ja, hát ez van, én is diszkriminálok mint mindenki más..;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Azért még soha sem szisszentél föl, mikor faszás szõke álomcsajok pózoltak nem sok ruhában. Ez pedig akkor már diszkrimináció... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Hát pedig van nálam is határ..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dig, ezt nem sûrûn hallani tõled... :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
. Tilos bármilyen illegális tevékenységre, illetve a Büntetõ Törvénykönyv hatálya alá esõ cselekedetekre felbújtó, ilyen tevékenységet ismertetõ, illetve ehhez segítséget kérõ, továbbá nyílt szexualitást ábrázoló hozzászólások, képek elküldése. Az ilyen szöveges és képi információt tartalmazó internetes oldalak hivatkozásainak bemutatása is tiltott.

Ha legalább valami helyes csajok lennének, de ezt ne már..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Most hányok egyet... :D