Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #2)
Írta 2005. december 02. - 13:51

arra alapozok, hogy az összes haverom, ismerõsöm, aki kicsit kinntebb lakik, mindig szívott, ha bulizni mentünk...vagy benn aludt valakinél, vagy korán haza, vagy érte jöttek, vagy no pia, és akkor vezetett...
Írta 2005. december 02. - 13:51

Reggelente azért sokszor járhatatlan egy-két út.. (Szentendrei, a 3-as, M3-as..) És este visszafele detto.. Persze, biztos lehet arra is trükközni.. Mondjuk Gödöllõ fele nem sok választási lehetõség van..ki mondta ?
Írta 2005. december 02. - 13:48

ki mondta ?azzal csak az a baj, hogy onnan elég körülményes bejutni, és éjszaka lehetetlen hazajutni..
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. december 02. - 13:42

Görgõnél hogyan lehet változtatni a terhelést?Saját bringa, saját geometria. Szívesen is izzadsz, terhelés is jól változtatható, normális ülés.
Írta 2005. december 02. - 13:41

Ha annyi pénzem lesz, hogy ott vegyek házat, akkor már nem fog zavarni a közlekedés..azzal csak az a baj, hogy onnan elég körülményes bejutni, és éjszaka lehetetlen hazajutni..

vendég_Charon_*
Írta 2005. december 02. - 13:40

Görgõn legalább sportolsz. Saját bringa, saját geometria. Szívesen is izzadsz, terhelés is jól változtatható, normális ülés.
Tudom mit beszélek, nekünk is szobakerékpárunk van, anyósoméknak is, apáméknak is. Utóbbi viszonylag drága típus volt és mégse jött be.
Döntsd el, hogy mire akarod használni. Edzésre nem lesz jó télen, max nagyon lájtos alapozásra.
Írta 2005. december 02. - 13:34

köszi
Anyám benyögte h ha szobakerékpárt veszek Õ is beszáll a költségekbe és használnámost akkor nem tudom mi legyen
Mondd, hogy legyen görgõ és azzal görgõzhet õ is...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. december 02. - 13:31

Én is szeretnék kertesházba költözni, de össze vagyunk kötve az anyóssal, a fél lakás az övé, fél lakás árából meg nem lehet kertesházat venni (még egy teljes ház árából sem), és õ nem akar. Mert itt közel van az orvos, a mentõk hamar ideérnek, ha van valami, közel van a közért, jó a közlekedés. Az õ szempontjából igaza van.Azért ez nem ilyen egyszerû. Van akit a munka köt ide és nem az, hogy szereti a "panelt".. Hidd el én is szeretnék egy szép kis családi házban lakni, kerttel, kutyával, stb..
Írta 2005. december 02. - 13:31

azzal csak az a baj, hogy onnan elég körülményes bejutni, és éjszaka lehetetlen hazajutni..Van alternatíva is (Szentendre, Gödöllõ, Solymár, stb..), csak kinek van arra pénze..
Írta 2005. december 02. - 13:30

Anyám benyögte h ha szobakerékpárt veszek Õ is beszáll a költségekbe és használná

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
vendég_Charon_*
Írta 2005. december 02. - 13:22

Olcsóbban jössz ki és teljesítményben is jobb.
Írta 2005. december 02. - 13:05

a városban csak az infrastruktúrális dolgokat értékelem,nem víz,gáz stb re gondoltam.
a pest fõváros melletti nyugodtabb helyeket meg tényleg nem mki tudja megfizetni sajnos....
más,görgõt v szobakerékpárt érdemes venni?
-=B.B.B.=-
Írta 2005. december 02. - 12:52

Írta 2005. december 02. - 12:37

a köztes megoldás meg olyna, mint az enduro..

Írta 2005. december 02. - 12:34

Írta 2005. december 02. - 12:24

elõzõ témához,aki bírja a panel-feelinget (hallod a szomszéd galambot ereget,közösül stb) annak jaó a város,én ki nem bírnám.no meg a kutyát hová raknám,ehh
-=B.B.B.=-
Írta 2005. december 02. - 12:05

A fene, lebuktam..
És különbenis, az lenne a rossz, ha amire gondolok rossz lenne..
Nna, nem pont ebben a konkrét témában, hanem úgy általában..
Értem én.

Írta 2005. december 02. - 11:57

A fene, lebuktam..Nem, azt mondtad, hogy néha nem érted, amit írok. Ezek szerint érted te, csak úgy teszel, mintha nem értenéd. Különbenis rossz az, aki rosszra gondol.

vendég_Charon_*
Írta 2005. december 02. - 11:31

kémiatanár ajánlotta mindenkinek figyelmébe a genetika részét (persze senki nem menne oda, mert ááá....) hogy annak nagy jövõje van.
Nincs hiány, sõt. Biológusból Dunát lehet rekeszteni. Biomérnök, vegyészmérnök még el tud helyezkedni, de kutató szakon akkor van jövõd, ha simán elvégzed az öt évet és utána mész doktorira + külföldre dobbantasz. Norvégiában pölö három éves fizetésbõl - ha nem él az ember nagy lábon - összejön egy magyar családi ház építtetési költsége.
Aki kíváncsi és tud tanulni, az jöjjön csak kutatónak. Nem fizetik meg és nem biztos az állás sem.
vendég_Charon_*
Írta 2005. december 02. - 11:19

én azt hittem szeretnék állatorvos lenni, mert érdekelnek az állatok és jó is vagyok bioszból és oda is adom be a felvételit, de belvárosi álltaorvos nem szeretnék lenni, vidékre nem tudom, hogy leköltöznék-e, tehát? Innentõl már nem tudom.
Gondolj bele, hogy milyen érzés, ha hajnali egykor keltenek fel, hogy segíteni kell menni egy tehén elléséhez, ami abból áll, hogy a fagyban két kézzel teljesen benyúlva kell irányba forgatnod a kicsit... :-)
Az, hogy szereted az állatokat az nem jó indok. Nézd meg jól, hogy mennyit, és milyen módon kell tanulnod majd, milyenek a vizsgák, milyen lesz utána az állás, és megélsz-e belõle majd.
Beszélj szakmabeliekkel - mind szívesen mesél majd, beszélj beletanulókkal, etc.
Van egy könyv, ajánlom figyelmedbe - meg úgy a többieknek is, mert érdekes + aranyos: James Herriot: Egy állatorvos történetei
http://cgi.axelero.h...ge.cgi?rec=1710