Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #2)
Írta 2005. december 02. - 16:19

Írta 2005. december 02. - 15:06

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. december 02. - 14:59

és az kult mer van busz hév kocsi, tévé telefon rádió, civilizáció
Írta 2005. december 02. - 14:48

Én Gödöllõn laktam jópár évet, hidd el, tudom, hogy milyen a hév, nosztalgiából jó volt rajta pattogni egy pár éve, de nekem nem kellene.. Mennyi is a menetidõ és mennyi idõközönként jár? A vicces az volt, hogy ült velünk szembe egy kigyúrt srác, aki próbált rezzenéstelen arccal ülni, mint egy igazi kemény pasi.. Szerintetek mennyire ment neki, miközben idióta módon pattogott az ülés egyik szélérõl a másikra?Ehh autós népség: HÉV????
Másrészt minek kimenni Gödöllõig? Pölö itt van Kistarcsa. Nem jobb nála Gödöllõ, csak nagyobb. Köpésre van az Osan, ha az kell. Ott a kórház is. Erdõ, mezõ van. Mi kell még?

A Kistarcsás dolgot meg írtam én is.. A kórház meg nem ártana, hogy közelebb legyen, mert egy pár hónap múlva ott fogunk szülni..

Írta 2005. december 02. - 14:42

ilyen nõvel ne hozzon össze a sors....
-=B.B.B.=-
Írta 2005. december 02. - 14:37

Milyen napilapokat olvasol?
Mindet! Blikk, Színes Bulvár Lap, a fontosabbakat.
Írta 2005. december 02. - 14:33

de legalább szép lenne......http://index.hu/velv...e/fresha051202/
"Középiskolában reál vagy humán beállítottságú voltál inkább?
Várjál, most melyik melyik?
Matek vagy töri?
Inkább a humán."

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. december 02. - 14:30

"Középiskolában reál vagy humán beállítottságú voltál inkább?
Várjál, most melyik melyik?
Matek vagy töri?
Inkább a humán."
Írta 2005. december 02. - 14:27

-=B.B.B.=-
vendég_Charon_*
Írta 2005. december 02. - 14:24

Ez meg okulásra: http://demo.fb.se/e/girlpower/ad/
Írta 2005. december 02. - 14:11

hmm bizonyos ok miatt én is gondolkodtam nem rég abban az irányban, de aztán rájöttem nem tudok olyan messzire szakadni ettõl a ki.......tt pilistõl.Ehh autós népség: HÉV????
Másrészt minek kimenni Gödöllõig? Pölö itt van Kistarcsa. Nem jobb nála Gödöllõ, csak nagyobb. Köpésre van az Osan, ha az kell. Ott a kórház is. Erdõ, mezõ van. Mi kell még?
Bringával Lágymányoson bent vagyok 45 perc alatt. Autóval bõ egy óra. (Ha tudod, hogy mikor hol szokott dugó lenni a 3-ason, és nem futsz bele, akkor autóval is hozható a 45 perc. Hévvel 20 perc (félúton Gödöllõ fele), metró 10 perc Blaha, 15 perc villamos+5 perc gyaloglás.
"Telkek eladók....." (egyébként tényleg)
Írta 2005. december 02. - 14:08

rendben ,akko a 18-as cinder meg a fully,oksaa szürke meg a fulli...a sárgát +tartom...de mondjad...
köszi

-=B.B.B.=-
Írta 2005. december 02. - 14:07

a szürke meg a fulli...a sárgát +tartom...de mondjad...Tigger,megvannak még a vázak? én eladtam gyorsan ,még az új vázam nem is volt meg.mondjam a Tieidet is?

Írta 2005. december 02. - 14:01

-=B.B.B.=-
Írta 2005. december 02. - 13:58

vendég_Charon_*
Írta 2005. december 02. - 13:57

Reggelente azért sokszor járhatatlan egy-két út.. (Szentendrei, a 3-as, M3-as..) És este visszafele detto.. Persze, biztos lehet arra is trükközni.. Mondjuk Gödöllõ fele nem sok választási lehetõség van..
Ehh autós népség: HÉV????
Bringával Lágymányoson bent vagyok 45 perc alatt. Autóval bõ egy óra. (Ha tudod, hogy mikor hol szokott dugó lenni a 3-ason, és nem futsz bele, akkor autóval is hozható a 45 perc. Hévvel 20 perc (félúton Gödöllõ fele), metró 10 perc Blaha, 15 perc villamos+5 perc gyaloglás.
"Telkek eladók....." (egyébként tényleg)
Írta 2005. december 02. - 13:55

ja szentendrére gondoltam hogy éjjel haza lehet jutni tömegközlekedéssel .....amúgy normál napi bejárásra meg bicikli vagy motor....és akkor dugó megoldva..mármint autó nélkül
arra alapozok, hogy az összes haverom, ismerõsöm, aki kicsit kinntebb lakik, mindig szívott, ha bulizni mentünk...vagy benn aludt valakinél, vagy korán haza, vagy érte jöttek, vagy no pia, és akkor vezetett...
de nem kell idejönni....kint van a megtelt tábla, nem akarok sikáros lakóparkot.....
Írta 2005. december 02. - 13:52

általában mágnesfék legalábbis a jobbaknál...Görgõnél hogyan lehet változtatni a terhelést?
asszem veszek 1et én is.....sárga cinercone-t összerakom a régi bca eclipse alkatrészeibõl csak kell venni vmi szutyok hajtõmûvet meg valami bontott merevvillát ami ahedes...és nem a jó bringámat koptatom szét a görgõn...
vendég_Charon_*

Ezt sehogy: http://ebike.hu/termekek/gorgopad/788
Ezt már inkább: http://ebike.hu/termekek/gorgopad/848
Ezt meg már kormányról is: http://ebike.hu/termekek/gorgopad/808
Mondjuk a képek nem az adott típusokat mutatják mindig, de látod az árat, meg a lényeget.

jól nézne ki a pyxisenMondd, hogy legyen görgõ és azzal görgõzhet õ is...
Ha meg õ fizeti, akkor tök mindegy...

Charon,alszok rá egyet ;-)
-=B.B.B.=-