Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #2)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4413 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
A munkások ölik egymást, kurva jó:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
ha a civilizáció ezekbõl áll,akkor én maradok ebben "sötétségben" :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
én ott lakom hogy a hév mellett a veres péter úton, 20 percre az osantól kocsival
és az kult mer van busz hév kocsi, tévé telefon rádió, civilizáció

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Ehh autós népség: HÉV????
Másrészt minek kimenni Gödöllõig? Pölö itt van Kistarcsa. Nem jobb nála Gödöllõ, csak nagyobb. Köpésre van az Osan, ha az kell. Ott a kórház is. Erdõ, mezõ van. Mi kell még?

Én Gödöllõn laktam jópár évet, hidd el, tudom, hogy milyen a hév, nosztalgiából jó volt rajta pattogni egy pár éve, de nekem nem kellene.. Mennyi is a menetidõ és mennyi idõközönként jár? A vicces az volt, hogy ült velünk szembe egy kigyúrt srác, aki próbált rezzenéstelen arccal ülni, mint egy igazi kemény pasi.. Szerintetek mennyire ment neki, miközben idióta módon pattogott az ülés egyik szélérõl a másikra? :D

A Kistarcsás dolgot meg írtam én is.. A kórház meg nem ártana, hogy közelebb legyen, mert egy pár hónap múlva ott fogunk szülni.. :) /De ettõl még akkor sincs pénzem odaköltözni.../

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
miért büntetsz,Manitou?
ilyen nõvel ne hozzon össze a sors....

-=B.B.B.=-

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
azért ez is üt:
Milyen napilapokat olvasol?

Mindet! Blikk, Színes Bulvár Lap, a fontosabbakat.
Van állásom...:bananadan

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

http://index.hu/velv...e/fresha051202/

"Középiskolában reál vagy humán beállítottságú voltál inkább?
Várjál, most melyik melyik?

Matek vagy töri?
Inkább a humán."

de legalább szép lenne......:(
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
http://index.hu/velv...e/fresha051202/

"Középiskolában reál vagy humán beállítottságú voltál inkább?
Várjál, most melyik melyik?

Matek vagy töri?
Inkább a humán."

Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
jó ez a cserhát is,vannak jó helyek.csak már a könyéket bejártam,egyedül meg amúgyis unalmas és sokszor veszélyes is

-=B.B.B.=-

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Gödöllõi dombság, Börzsöny van ide közelebb. Mátra = 45 perc. Pilis tényleg picit messzebb van.

Ez meg okulásra: http://demo.fb.se/e/girlpower/ad/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Másrészt minek kimenni Gödöllõig? Pölö itt van Kistarcsa. Nem jobb nála Gödöllõ, csak nagyobb. Köpésre van az Osan, ha az kell. Ott a kórház is. Erdõ, mezõ van. Mi kell még?
Bringával Lágymányoson bent vagyok 45 perc alatt. Autóval bõ egy óra. (Ha tudod, hogy mikor hol szokott dugó lenni a 3-ason, és nem futsz bele, akkor autóval is hozható a 45 perc. Hévvel 20 perc (félúton Gödöllõ fele), metró 10 perc Blaha, 15 perc villamos+5 perc gyaloglás.
"Telkek eladók....." (egyébként tényleg)

hmm bizonyos ok miatt én is gondolkodtam nem rég abban az irányban, de aztán rájöttem nem tudok olyan messzire szakadni ettõl a ki.......tt pilistõl.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

a szürke meg a fulli...a sárgát +tartom...de mondjad...:) köszi

rendben ,akko a 18-as cinder meg a fully,oksa :)

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Tigger,megvannak még a vázak? én eladtam gyorsan ,még az új vázam nem is volt meg.mondjam a Tieidet is?:)

a szürke meg a fulli...a sárgát +tartom...de mondjad...:) köszi

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Tigger,megvannak még a vázak? én eladtam gyorsan ,még az új vázam nem is volt meg.mondjam a Tieidet is?:)

-=B.B.B.=-

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
mondjuk én a Móricz ZS. tér környékén laktam kamasz koromban, az volt az éjszakai közlekedés kánaánja..:D asszem 4 éjszakai járat ment oda, onnan meg pont egy cigi alatt hazasétáltam..:)..az volt a szép..
Van állásom...:bananadan

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Reggelente azért sokszor járhatatlan egy-két út.. (Szentendrei, a 3-as, M3-as..) És este visszafele detto.. Persze, biztos lehet arra is trükközni.. Mondjuk Gödöllõ fele nem sok választási lehetõség van..

Bringával Lágymányoson bent vagyok 45 perc alatt. Autóval bõ egy óra. (Ha tudod, hogy mikor hol szokott dugó lenni a 3-ason, és nem futsz bele, akkor autóval is hozható a 45 perc. Hévvel 20 perc (félúton Gödöllõ fele), metró 10 perc Blaha, 15 perc villamos+5 perc gyaloglás.
"Telkek eladók....." (egyébként tényleg)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

mármint autó nélkül
arra alapozok, hogy az összes haverom, ismerõsöm, aki kicsit kinntebb lakik, mindig szívott, ha bulizni mentünk...vagy benn aludt valakinél, vagy korán haza, vagy érte jöttek, vagy no pia, és akkor vezetett...

ja szentendrére gondoltam hogy éjjel haza lehet jutni tömegközlekedéssel .....amúgy normál napi bejárásra meg bicikli vagy motor....és akkor dugó megoldva..
de nem kell idejönni....kint van a megtelt tábla, nem akarok sikáros lakóparkot.....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Görgõnél hogyan lehet változtatni a terhelést?

általában mágnesfék legalábbis a jobbaknál...
asszem veszek 1et én is.....sárga cinercone-t összerakom a régi bca eclipse alkatrészeibõl csak kell venni vmi szutyok hajtõmûvet meg valami bontott merevvillát ami ahedes...és nem a jó bringámat koptatom szét a görgõn...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Akár remote is kormányról. Típusfüggõ.

Ezt sehogy: http://ebike.hu/termekek/gorgopad/788
Ezt már inkább: http://ebike.hu/termekek/gorgopad/848
Ezt meg már kormányról is: http://ebike.hu/termekek/gorgopad/808
Mondjuk a képek nem az adott típusokat mutatják mindig, de látod az árat, meg a lényeget.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Mondd, hogy legyen görgõ és azzal görgõzhet õ is... :D Ha meg õ fizeti, akkor tök mindegy... ;)

jól nézne ki a pyxisen :D nem az egészet fizetné :-( :D

Charon,alszok rá egyet ;-)

-=B.B.B.=-