Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #2)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4413 replies to this topic

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

A fooldalon vannak ezek vagy hol?

Nézd meg Dig avatarát..
Csatlakozom málnához!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A fooldalon vannak ezek vagy hol?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

más: rajtam kívül senkit nem zavar a náci jelképek "szaporodása" a fórumon? eddig se volt gyenge, amit Z néha csinált, mégha viccbõl is, ilyennel nem illik... de az, hogy már kép formájában is jelen van, már túl van az emberi jóérzés határán.. legalábbis akik esetleg érintettek, azoknak igen kellemetlen lehet. szerencsére nem tartozom közéjük, de engem is zavar ez a pofátlanság... persze, ha senki mást nem zavar, csak tessék

egyetértek....
moderációt kérünk...
Van állásom...:bananadan

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
hát, azért na...
egy drága autóban legalább van gps, cédé, mosogép, akármi, de ez akkor is egy párna. és igenis hülyének fogom nézni azt, aki negyvenezerért vesz egy párnát, mert csak. ha megteheti, tegye, de szerintem akkor sincs értelme. a trendiség nekem SOHA nem érne ennyit...

más: rajtam kívül senkit nem zavar a náci jelképek "szaporodása" a fórumon? eddig se volt gyenge, amit Z néha csinált, mégha viccbõl is, ilyennel nem illik... de az, hogy már kép formájában is jelen van, már túl van az emberi jóérzés határán.. legalábbis akik esetleg érintettek, azoknak igen kellemetlen lehet. szerencsére nem tartozom közéjük, de engem is zavar ez a pofátlanság... persze, ha senki mást nem zavar, csak tessék

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
fiúk! értsétek már meg...vannak oan emberek akik nem akarnak otthon varrogatni, meg a szomszéd mikihez átjárni flexelni...oat szeretnének, ami nekik trendi, meg tetszik és megveszik a 40rudis párnát..és boldogok, valószínûleg nem ez volt az utsó spórolt pénzük...

aki meg iet árul, lehet sokat keres rajta..lehet utánuk tsinálni, hajrá!
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
miért, te minek neveznéd azt, aki 40ezres párnát vesz? ami belül szivacs, kívûl meg egyszerû szövet? ezt még én is megtudom varrni..:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mellesleg ha kicsit pöcsölsz vele, vagy utána jársz, csomó mindent meg lehet oldani/ki lehet hozni töredékéért... Én ezen az elven élek... :D Így van ez a bútorokkal is.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
nem vennék iet mert...nem vaok frusztrált...nincsen bajom a világgal ien téren..

nem nevezném hülyének aki ezekért ennyit ad, neki megéri..akkor meg? ..
Expinálom a pinarámát.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
ok. ez igaz, de itt már bõven nem a munka tisztességes megfizetésérõl van szó, hanem az újgazdag sznobokról való pénz legombolásnak...
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
a drága autoónak van egy sor olyan jellemzõje amirõl esetleg gõzöd sincs, megugyehogy mibe kerül kifejleszteni és minél drágább annál kevesebb példány kell, hogy visszahozza az árát...

ezeken a vackokon pedig az kerül annyiba, hogy van olyan hülye aki ad érte annyit.

sok pénzed lenne, te is ilyeneket vennél, nem olyat ami csak ellátja a feladatát.

addig meg a frusztráció, vagy kibékülsz magaddal, a világgal, amivel bajod van.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
és a bútor?
képzeld vkinek nem az a fontos h mien verdája van, hanem többek között h mien környezetben él ..

kislust: hidd el, amennyit én belelátok ebbe a dizájnbutóros világba, én se vásárolnék soha ott..mert sose lenne annyi pénzem, meg oan igényem rá...másnak meg van :)
Expinálom a pinarámát.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
persze..
de azért van egy normális ésszerû határ...ha úsznék a pénzben sem vásárolnék a bo-ban...

07aszp: és egy szekrény lehet ronda, amit pár 10 évig nézel/használsz? :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

azért a vonalzó derékszög elég sok mindenre képes...nekem a bátyám egy dán dizájn butórforgalmazó cégnél dolgozik www.boconcept.hu és igenis szép dolgok vannak ott, akkor is ha nem raknám be a szobámba, mert egyszerûen nem odavaló..

ikea, meg jó, azért mert rengeteg kiegészítõ baromi olcsón van, és van egy csomó jó 5let, ami ha nem tetszik legyártatod a sarki asztalossal, sokkal drágábban..

az lehet drágább...de ha jó asztalos akkor az minõség is lesz.....svédekkel meg nekem csak az a bajom hogy árához képest sz@r minõség.....meg amit mondtam hogy egy 100 forintos matrica még beleférhetne a lapraszerelt szutyokba hogy 2,5 óra helyett össze tudd dobni 1 óra alatt aránylag kevés szopással.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts

07aszp: mi kerül annyiba egy drága autón, ott mér nem vagy kiakadva dizájneren? ..

mert most nem arról volt szó. :-)
egyébként az autó egészen más... annak az egyik feladata, hogy tetszen a gazdájának.
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
másnak meg van...ezért nem kell lefikázni azt a céget akik õket szolgálják ki..
Expinálom a pinarámát.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

na hát na. Én azért szeretem az IKEAt mert tetszik, und tschüs

meg egy csomó dolognak "emberi" ára van...nem úgy, mint más bútorkereskedésekben...
hiába az igényesség, nekem nincs sokszázezrem egy szekrényre..:(

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
07aszp: mi kerül annyiba egy drága autón, ott mér nem vagy kiakadva dizájneren? ..
Expinálom a pinarámát.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
nem, hanem az, hogy a a fent nevezett bolt a trendi a1 nevû "edzõterem" mellett van, és a trendi bmw-s faszkalap miután kijön a "gyúrásból", megveszi a párnát és elmondhatja a trendi és sznob "barátainak", hogy ennyiért rendezte be a lakását..
:D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
na hát na. Én azért szeretem az IKEAt mert tetszik, und tschüs

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
valaki mondja meg, hogy mi a f@sz kerül ennyibe ezeken a bútorokon?
Mert nem a munkást fizetik ám meg, aki kitanulta a mesterségét és létrehozta az alapanyagokból! Hanem a buzi "dizájnert" aki még talán egyetemet sem végzett, és azt mondta, most ez a divat, és akkor ez g. drága lesz....
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe