Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #2)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4413 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
burce: hja korán aludtam illetve ~1kor mentem ela géptõl és 2-ig fürcsiztem

tesco: lol bazze. nemvolt se füstölt mozzarella, se Uncle Bens szósz.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

És érdekes, hogy pont Budapesten. Bár mondjuk itt az Állatkert, lehet különleges állatokkal találkozni. :D
Kaposváron a lovarda tetszett nagyon, amiatt sajnáltam, hogy nem jutottam be.

Sztem lovarda errefelé is van sok jó. Mondjuk nem pont az ahova eddig jártam, de biztos van más helyeken.
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

néztem én is, hogy megjelöljem-e, de nem hiszem én sem, hogy állatot szeretnék tenyészteni. :) és ez a baj, hogy csak egy állatorvosi van Mo.-n.

És érdekes, hogy pont Budapesten. Bár mondjuk itt az Állatkert, lehet különleges állatokkal találkozni. :D
Kaposváron a lovarda tetszett nagyon, amiatt sajnáltam, hogy nem jutottam be.

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

Igen, van néhány bátor ember, aki eljut odáig, hogy felvételizzen, aztán fel is veszik, és még el is végzi. :D Én nem voltam ilyen. :) Kaposváron megpróbáltam az állattenyésztõre felvételizni, de nem jött össze, most már azt mondom, hogy szerencsére, nem nagyon tudnám magam elképzelni állattenyésztõként. :)

néztem én is, hogy megjelöljem-e, de nem hiszem én sem, hogy állatot szeretnék tenyészteni. :) és ez a baj, hogy csak egy állatorvosi van Mo.-n.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

ezt mind én is tudom. Pl azt mondta nyílt napon az igazgató, hogy tavaly 88embert vettek fel, a fizetõsre 4-et és a fizetõs 1millió forint/félév. :D Nekem is jár oda ismerõsöm, de olyat is láttam már aki túlélte, úgyhogy van remény. De elõbb be kell jutni.

Igen, van néhány bátor ember, aki eljut odáig, hogy felvételizzen, aztán fel is veszik, és még el is végzi. :D Én nem voltam ilyen. :) Kaposváron megpróbáltam az állattenyésztõre felvételizni, de nem jött össze, most már azt mondom, hogy szerencsére, nem nagyon tudnám magam elképzelni állattenyésztõként. :)

Ja, és sok sikert neked, remélem te is az egyik ilyen bátor leszel.

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

Én negyedikes koromban határoztam el, hogy állatorvos leszek, és ez kitartott egészen gimnázium 2. osztályáig. Kicsit azért beleszólt az is, hogy nagyon nem iparkodtam a tanulással, és egy barátnõm akkor már az állatorvosira járt, õ mondta, hogy miket kell tanulni, és mennyit, meg azt is, hogy mekkora a túljelentkezés, úgyhogy inkább lemondtam róla. De ez régen volt, nem azért mondom, hogy téged befolyásoljalak. :)

Elõkészítõre jársz oda, vagy hogy érted az állatorvosint?

ezt mind én is tudom. Pl azt mondta nyílt napon az igazgató, hogy tavaly 88embert vettek fel, a fizetõsre 4-et és a fizetõs 1millió forint/félév. :D Nekem is jár oda ismerõsöm, de olyat is láttam már aki túlélte, úgyhogy van remény. :) De elõbb be kell jutni.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

én még nem tettem le az állatorvosiról. Szurkolás meglesz! Sok sikert!

Én negyedikes koromban határoztam el, hogy állatorvos leszek, és ez kitartott egészen gimnázium 2. osztályáig. Kicsit azért beleszólt az is, hogy nagyon nem iparkodtam a tanulással, és egy barátnõm akkor már az állatorvosira járt, õ mondta, hogy miket kell tanulni, és mennyit, meg azt is, hogy mekkora a túljelentkezés, úgyhogy inkább lemondtam róla. De ez régen volt, nem azért mondom, hogy téged befolyásoljalak. :)

Állatorvosin szokott így beszélni a tanárunk és gondoltam... :)

Elõkészítõre jársz oda, vagy hogy érted az állatorvosint?

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

Ja, nem vagyok állatorvos (csak kiskoromban szerettem volna az lenni, amíg meg nem mondták, hogy az állatorvosnak el is kell altatnia néha az állatokat, akkor letettem róla). Tanárnak is csapnivaló lennék. Szeretem a biológiát, fakultáltam belõle, érettségiztem is (központit írtam, kb a mostani emeltszintûnek felel meg), és most is tanítják, 13-án vizsgázok belõle. Majd szurkolj. :)

én még nem tettem le az állatorvosiról. Szurkolás meglesz! Sok sikert!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Mert mintha egy biológus fogalmazta volna meg, pont úhy hangzott. Állatorvosin szokott így beszélni a tanárunk és gondoltam... :)

Ja, nem vagyok állatorvos (csak kiskoromban szerettem volna az lenni, amíg meg nem mondták, hogy az állatorvosnak el is kell altatnia néha az állatokat, akkor letettem róla). Tanárnak is csapnivaló lennék. Szeretem a biológiát, fakultáltam belõle, érettségiztem is (központit írtam, kb a mostani emeltszintûnek felel meg), és most is tanítják, 13-án vizsgázok belõle. Majd szurkolj. :)

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

Én semmit. Most vagyok iskolás. :) Miért?

Mert mintha egy biológus fogalmazta volna meg, pont úhy hangzott. Állatorvosin szokott így beszélni a tanárunk és gondoltam... :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

mit is dolgozol?

Én semmit. Most vagyok iskolás. :) Miért?

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

A jégkristályok szétnyomják a sejtfalat, és emiatt nem lesz többé tartása. (csak amíg meg van fagyva)

VAgy ahogy Dig mondja. :)

mit is dolgozol?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Fordítok lornak: Meghó bazzee:(
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

mi tortenik egy viraggal ha megfagy?

A jégkristályok szétnyomják a sejtfalat, és emiatt nem lesz többé tartása. (csak amíg meg van fagyva)

VAgy ahogy Dig mondja. :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
mi tortenik egy viraggal ha megfagy?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

Borsi fenn van vkinek onlány MSN-en?

Már fenn van :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
és nincs vkinek konszolidált Kellemes Ünnepek-es képe,amit kb fél-hivatalos levélbe be le7 tenni?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Borsi fenn van vkinek onlány MSN-en?

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Ez jóóó.. :)
http://www.teagames....xghost/play.php

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

nem villamosozok! szigorúan csak busz v metró,ha nem bájk
vaddefák iz ö a tuareg? tevével nem járok!
ha meg kocsi akkor assekell'
inkább már lábbusz
néha olyan yó feltrapp hajnalban,közben hallgatom a zenét,szétnézek.
és mindig azonnal Lalszom,ahogy hazaérek

Pedig milyen érdekes lenne, ahogy leparkolnál a tevével a bejárat elé, vásárolnál, felpakolnál rá, aztán elporoznátok onnan. Az éjjeliõr azt hinné, hogy delirál. :)