Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #2)
Írta 2005. december 24. - 00:01

tesco: lol bazze. nemvolt se füstölt mozzarella, se Uncle Bens szósz.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. december 23. - 21:35

Sztem lovarda errefelé is van sok jó. Mondjuk nem pont az ahova eddig jártam, de biztos van más helyeken.És érdekes, hogy pont Budapesten. Bár mondjuk itt az Állatkert, lehet különleges állatokkal találkozni.
Kaposváron a lovarda tetszett nagyon, amiatt sajnáltam, hogy nem jutottam be.
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
Írta 2005. december 23. - 21:33

néztem én is, hogy megjelöljem-e, de nem hiszem én sem, hogy állatot szeretnék tenyészteni.
és ez a baj, hogy csak egy állatorvosi van Mo.-n.
És érdekes, hogy pont Budapesten. Bár mondjuk itt az Állatkert, lehet különleges állatokkal találkozni.

Kaposváron a lovarda tetszett nagyon, amiatt sajnáltam, hogy nem jutottam be.
Írta 2005. december 23. - 21:31

néztem én is, hogy megjelöljem-e, de nem hiszem én sem, hogy állatot szeretnék tenyészteni.Igen, van néhány bátor ember, aki eljut odáig, hogy felvételizzen, aztán fel is veszik, és még el is végzi.
Én nem voltam ilyen.
Kaposváron megpróbáltam az állattenyésztõre felvételizni, de nem jött össze, most már azt mondom, hogy szerencsére, nem nagyon tudnám magam elképzelni állattenyésztõként.

Írta 2005. december 23. - 21:25

ezt mind én is tudom. Pl azt mondta nyílt napon az igazgató, hogy tavaly 88embert vettek fel, a fizetõsre 4-et és a fizetõs 1millió forint/félév.
Nekem is jár oda ismerõsöm, de olyat is láttam már aki túlélte, úgyhogy van remény. De elõbb be kell jutni.
Igen, van néhány bátor ember, aki eljut odáig, hogy felvételizzen, aztán fel is veszik, és még el is végzi.

Ja, és sok sikert neked, remélem te is az egyik ilyen bátor leszel.
Írta 2005. december 23. - 21:20

ezt mind én is tudom. Pl azt mondta nyílt napon az igazgató, hogy tavaly 88embert vettek fel, a fizetõsre 4-et és a fizetõs 1millió forint/félév.Én negyedikes koromban határoztam el, hogy állatorvos leszek, és ez kitartott egészen gimnázium 2. osztályáig. Kicsit azért beleszólt az is, hogy nagyon nem iparkodtam a tanulással, és egy barátnõm akkor már az állatorvosira járt, õ mondta, hogy miket kell tanulni, és mennyit, meg azt is, hogy mekkora a túljelentkezés, úgyhogy inkább lemondtam róla. De ez régen volt, nem azért mondom, hogy téged befolyásoljalak.
Elõkészítõre jársz oda, vagy hogy érted az állatorvosint?

Írta 2005. december 23. - 21:16

én még nem tettem le az állatorvosiról. Szurkolás meglesz! Sok sikert!
Én negyedikes koromban határoztam el, hogy állatorvos leszek, és ez kitartott egészen gimnázium 2. osztályáig. Kicsit azért beleszólt az is, hogy nagyon nem iparkodtam a tanulással, és egy barátnõm akkor már az állatorvosira járt, õ mondta, hogy miket kell tanulni, és mennyit, meg azt is, hogy mekkora a túljelentkezés, úgyhogy inkább lemondtam róla. De ez régen volt, nem azért mondom, hogy téged befolyásoljalak.

Elõkészítõre jársz oda, vagy hogy érted az állatorvosint?Állatorvosin szokott így beszélni a tanárunk és gondoltam...
Írta 2005. december 23. - 21:12

én még nem tettem le az állatorvosiról. Szurkolás meglesz! Sok sikert!Ja, nem vagyok állatorvos (csak kiskoromban szerettem volna az lenni, amíg meg nem mondták, hogy az állatorvosnak el is kell altatnia néha az állatokat, akkor letettem róla). Tanárnak is csapnivaló lennék. Szeretem a biológiát, fakultáltam belõle, érettségiztem is (központit írtam, kb a mostani emeltszintûnek felel meg), és most is tanítják, 13-án vizsgázok belõle. Majd szurkolj.
Írta 2005. december 23. - 21:08

Mert mintha egy biológus fogalmazta volna meg, pont úhy hangzott. Állatorvosin szokott így beszélni a tanárunk és gondoltam...
Ja, nem vagyok állatorvos (csak kiskoromban szerettem volna az lenni, amíg meg nem mondták, hogy az állatorvosnak el is kell altatnia néha az állatokat, akkor letettem róla). Tanárnak is csapnivaló lennék. Szeretem a biológiát, fakultáltam belõle, érettségiztem is (központit írtam, kb a mostani emeltszintûnek felel meg), és most is tanítják, 13-án vizsgázok belõle. Majd szurkolj.

Írta 2005. december 23. - 21:00

Mert mintha egy biológus fogalmazta volna meg, pont úhy hangzott. Állatorvosin szokott így beszélni a tanárunk és gondoltam...Én semmit. Most vagyok iskolás.
Miért?

Írta 2005. december 23. - 20:54

Írta 2005. december 23. - 20:47

A jégkristályok szétnyomják a sejtfalat, és emiatt nem lesz többé tartása. (csak amíg meg van fagyva)
VAgy ahogy Dig mondja.
mit is dolgozol?
Írta 2005. december 23. - 19:26

Írta 2005. december 23. - 19:25

mi tortenik egy viraggal ha megfagy?
A jégkristályok szétnyomják a sejtfalat, és emiatt nem lesz többé tartása. (csak amíg meg van fagyva)
VAgy ahogy Dig mondja.

Írta 2005. december 23. - 18:51

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. december 23. - 18:19

Már fenn vanBorsi fenn van vkinek onlány MSN-en?

Írta 2005. december 23. - 18:16

Írta 2005. december 23. - 17:01

Írta 2005. december 23. - 16:58

Írta 2005. december 23. - 16:33

nem villamosozok! szigorúan csak busz v metró,ha nem bájk
vaddefák iz ö a tuareg? tevével nem járok!
ha meg kocsi akkor assekell'
inkább már lábbusz
néha olyan yó feltrapp hajnalban,közben hallgatom a zenét,szétnézek.
és mindig azonnal Lalszom,ahogy hazaérek
Pedig milyen érdekes lenne, ahogy leparkolnál a tevével a bejárat elé, vásárolnál, felpakolnál rá, aztán elporoznátok onnan. Az éjjeliõr azt hinné, hogy delirál.