Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
YouTube - Aerobic
Dicséretes

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
YouTube - Gubera

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Nemtudom mit szívsz - de tuti üt az anyag :D

Nem értem mért irsz ilyeneket ?!
Semmit. Már nem. Most hoztak ki az elvonóról xD

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Nemtudom mit szívsz - de tuti üt az anyag :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Tegnap a jól megérdemelt pihenõhét “hosszú” edzését toltam.Nem is lenne semmi emlitésre méltó… ha az a fránya felhõ nem izzad annyira és ezáltal engem is megizzasztott 1 cseppet…utsó 20 km-t szakadó esõben kellett teljesíteni ...pulzust kicsit megdobta a dombon föl 37 CX-el aztán sikon se mentem 40 alatt. 1 darabig…amég nem kezdtem fázni .Mindenesetre Jó regeneráló edzés volt igy verseny elõtt.

Ma Szorospataki hegyi futóverseny 3. fordulójára lementem kicsit átmozgatni…A tegnapi nap után ma nem erõltettem a kerót…Röviden pihenõ 7 révén…a szombati hosszú edzés alig 90 km lett. De az utsó 20 km-en nem kicsit megizzadt a feléhõ…Legalább kitolta a hideg esõ a nemlétezõ tejsavat a lábamból:D…Mivel idén még nem mentem igazán gyorsan. Ugy is fogalmazhatnék h. a tegnapi volt a legerõsebb edzésem muszályból …Jól haladt a CX Mentem húzódáson 37-el sikon meg volt h közelebb volt az óra a 50 hez mint a 40 hez

A Mai versenyen 12.2kmt 330 m szinttel kellett abszolválni, a pályán végig 5-6 cm-es hóval, lejtõben hó alatti meglepikkel, csúszós falevélel, gyökerekkel,kõvel tarkitva. Már a rajtban megtörtént a helyezések leosztása. Mondták h. ma az elsõ helyért folyó küzdelemben nem rúgok labdába, mivel nevezettek között volt egy nagyon jó hosszutávfutó. Nevezzük Szabó Gábornak.…Én egybõl Rajt után…lessz ami lessz…+ próbáltam magamhoz képest nagy tempót menni. Az lett az eredmélnye hogy sikerült ellépnem a mezõnytõl, de éreztem hogy ez a tempó amit mentem hegyen nem Jetiknek való :D picit visszavettem a tempóból és közben egyenletesen erõs futással felért rám Gábor. Én tettem a kereket :D Épp a meredekebb rész tetejéig bírtam vele menni kb (2.5 km) De nagyon közel voltak mögöttem max 100m-re jöttek 3an is igy tolni kellett egyedül utánna. Eléggé szenvedtem ott azon a részen. Aztán csak belerázódtam, és m-rõl m-re sikerült növelnem az üldözõkkel szembeni elõnyöm. Közben Gabi is közel fél perces elõnyre tett szert. 4.7 km-nél ahol lefordultunk az erdészeti útról… onnan lefelé elég meredek, saras, havas, csúszós volt a pálya. Ezen a kb 1.5 km-es szakaszon, úgy néz ki legnagyobb ellenfelem kicsit óvatosan ment. kb a felénél ledolgoztam a fél percet és ameddigre kiértem az erdészeti útra Én voltam közel fél perces elõnyben. Aztán a rövid meredek dombot megtoltam izomból, aminek az lett a következménye h a laposabb részeken már harangoztak :D 8km környékén +int jött a “Pesti TGV” és ugy ment el mellettem mintha szembe jönne. A látványtól elnehezedtek a lábaim. Ugy mentem mint 1 tolószékes csiga :) Aztán a technikás lefelén másodszorra már sokkal gyorsabban haladt. Nem értem fel rá…Háát mit mondjak…Ezen nem lepõdtem meg :) 2x egymás után ezt nem lehet eljátszani :D aztán amikor kiértem az aszfaltos havas útra…onnantól már csak 700m lejtõzés volt hátra. Ott a Jó szurkoló közönségnek köszönhetõen, új erõre kaptam :D és közeledtem rendesen. De már nem lehetett megfogni. A végén amikor már biztos volt a gyõzelmében már be is várt , mert 100m-er különbséggel értünk volna be kb… igy lett 2 mp.

Ami az összetettet illeti 3. helyet sikerült megszerezni. Mivel a 3 futamból 2x álltam rajtvonal mögé. Mindkétszer havas jeges pályán …Többen azt mondták hogy a Januári futamon voltak legjobbak az adottságok. Háát én azt kihagytam , inkább keróztam.

Végül is relativan nem mentem rosszul, mivel utolsó 2 hónapban össz futásom kb 84 km, és az is 3 verseny volt :D …Lehetne már jó idõ meg Idõfutyam :D

A Decemberi futásomat, amikor egyedül kellett abszolválnom a távot sikerült megjavitani több mint 3 perccel. 00:51:46,- 14.14km/h-ról 00:48:42, -15.03km/h ra. Ezek után lehet tavasszal a szabad 7végékben…(nem sok van, össz 2) beleteszek 2 Duatlon versenyt is. Ugyis rég indultam már rajta.

Többiek is jól mentek…Õket most nem részletezném , mert nem tudok pontos eredményeket. De TTT és SHKE- szineiben aki indult szerintem mindenki dobogón állt ...

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Bocsesz hogy ide, de nem bánnám ha itt maradna : Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Cannondale F400 MTB
Nem használom már (annyit) helyet meg foglalja, de sajnálom azért...

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Kedves Elérhetetlen Doktor Úr!

Az a "vicces" a történetben, hogy mikor a múltkor hívtalak és az anyukád vette fel, és bemutatkozott: -Bakosné vagyok!- akkor én már arra asszociáltam hogy: -szia Kata, hogy vagy?- mikor Õ közölte, hogy az anyukád és nem a ......-vesed (azért nem írtam, hogy Ked-vesed mert ezt nem bírom, úgy mint pl. azt sem, hogy a párom, mert szerintem vagy felesége van valakinek vagy semmi) Ezért kérlek valamit tegyél ez ügyben, (SZÉPSZÛZMÁRIA) mert szívesen taposnánk a port valami szuhai lagziban..a feleségemmel!!
Emtébé Saltarján móóóre!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Nem nagy dicsõség Kazárnak ezzel a hírrel bekerülni a médiába: Index - Bulvár - Lándzsával ölt vaddisznót
Ki volt ez? Sólyomszem?

Hááát! Ha õszinte akarok lenni, én csak így engedném a vadászatot, csinálják úgy, mint régen, íjjal, nyíllal,lándzsával... Szerintem nem nagy kunszt beetetni, felmászni a lesre, aztán onnan lõdözni
a mondern puskával, így esélye sincs az állatnak. Bár azt is megértem, hogy ez a vadásztársaság tulajdona,
és lopásnak számít, ez sem dícséretes dolog...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Isten éltessen Csonti!n (no még egy vízöntõ)

Köszönöm széken! :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Nem nagy dicsõség Kazárnak ezzel a hírrel bekerülni a médiába: Index - Bulvár - Lándzsával ölt vaddisznót
Ki volt ez? Sólyomszem?
Hívnak a hegyek! :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Isten éltessen Csonti!n (no még egy vízöntõ)
Hívnak a hegyek! :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Boldog szülinapot kívánok Cerbona kollégának!!!

huuuh köszönöm széken!! :)

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Boldog szülinapot kívánok Cerbona kollégának!!!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

és a mai nap gyõztese:YouTube - hogyan menjünk mások idegeire

Pl: így!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás