Mivel az egyesületi honlap szerint a Karancs Királya óta nem volt verseny, ezt ajánlom figyelmetekbe! HORAL 2011 tracks Szécsénybõl megyünk.
Ez mikor lesz pontosan,mert hát én nem tudok külföldiû
Esetleg valami magyar oldalon meglehet ezt találni?
Mivel az egyesületi honlap szerint a Karancs Királya óta nem volt verseny, ezt ajánlom figyelmetekbe! HORAL 2011 tracks Szécsénybõl megyünk.
Szerintem somoskõ környéke...
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Azerbajdzsán?
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Hát vannak biztos arra is. Annyira nem ismerem a környék színes bõrû õslakóit.Nem cigánylakta környék lehet. . . .
Ha jól emlékszem volt egyszer itt a fórumon egy játék " Ki van a sajtban???" vagy valami ilyesmi. Annak a játéknak a végén kiderült hogy ki is van ott, majd nem belefulladt szegény spongyabob.
Itt most egy hasonló - kell hozzá némi helyismeret, de szerintem menni fog.
http://www.blszsz.hu.../allamhatar.jpg
Kérdés : Vajon hol van ez a tábla?
Ha jól emlékszem volt egyszer itt a fórumon egy játék " Ki van a sajtban???" vagy valami ilyesmi. Annak a játéknak a végén kiderült hogy ki is van ott, majd nem belefulladt szegény spongyabob.
Itt most egy hasonló - kell hozzá némi helyismeret, de szerintem menni fog.
http://www.blszsz.hu.../allamhatar.jpg
Kérdés : Vajon hol van ez a tábla?
Köszi a meghívást, de más súlycsoport vagyunk ill. mindíg is voltunk. Én elhûlve néztem a teljesítményedet már az elsõ MTB versenyen is, amikor egy átalakított bicajjal verted tönkre a mezõnyt a Tatár-árokban.
A frissítéseket elnézve, vízhordóra amúgy sem lesz szükségetek.