Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Mondom, hogy Vertich Tamás monnnnyon le!!! De most már Bakos Gergõ is!!!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Vertich engem is felhívott, de nem értettem mit beszél. azt hittem beszívott, de aztán elmagyarázta nekem is, szóval autogrammokat gyûjtögetett a tarjáni mezére. Amúgy már megjött neki is meg Gergõnek az új Speci alu váz, meg egy full XTR szett, kerekekkel, pedállal mindennel, mivel idén szponzorálja õket a Shimano a Velotrade-n keresztül, reméljük eredményesen szerepelnel majd. Megjött a bíróságtól a papír, elfogadták az új alapszabályunkat, még 15 nap és hivatalosan az "új" egyesület mûködik.
Galya edzõtábor: örüljünk szerintem, hogy 15 év alatt ennyit össze tudtunk hozni, lehet nyugodtan aszfalton is bringázni, a terep úgyis saras lesz, de talán Galyán nincs belvíz... Sajnos a mi egyesületünk nem tud Ciprusi, Olasz vagy Horvát edzõtáborozást szervezni, nem hiszem hogy lenne sok embernek 100 ezer forintja ilyesmire.
Nekem is az a véleményem, hogy az országúti szakágvezetõ tartsa kezében a dolgokat, azért lett megválaszva. Kell még kis idõ mire mindenki belejön a dolgokba, türelem. (Rózsát terem).De építõ kritikát, ötleteket, segítséget szerintem elfogad mindenki.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Figy Bálnus meg Nándi all together!!!

Bálnus tervezett ilyeneket, hogy az edzõtáborba lesz terepezés. Na, ma van (mámma:) ) márc22, szal rövid idõn belül húsvéti szünet, effektíve :bananadan galyai edzõtábor. Namármost, a vízbül veszi ki a zoxigént, teccik érteni, fent még méteres hó van, mire az elolvad, meg megszûnik a sár, pffff, cinkes

Kettõ, ha Tomika jön, kirugdosok neki egy pár küllõt, meg görcsöt kötök neki a vázra, meg majd DesCa-val belefingatok neki a kulacsba, oszt jön, ahogy tud :bananadan

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Bálna,ha 2x ennyi fizum lesz akko akár nevezek az összesre is....
megjavult a laptop?;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Végig kell gobóndolnunk hogy milyen szankciókat alkalmazzunk Vertich Tamás nevû egyesületi tagunk ellen

Vertich Tamás monnnnyon le!!!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Szóval:
A következõ dolgok vannak viszonylag frissen az XCO-kkal kapcsolatban:
A Pilisi és Orfûi versenyekrõl még mindig semmi... Viszont már nyomdában van a teljes évadról szóló 32+4 oldalas füzet (-szövetségtõl érkezett info...), abba sok minden lesz... És amúgy hozzá is lesz csatolva a másik nagy kerékpáros újság áprilisi számához!
A Vueltáék által rendezett verseny Bicske közelében lesz (az vonattal kb 30percre van a keleti pályaudvartól, ennyit tudok segíteni hogy behatároljátok... :-) ), és 2500Ft nevezési díjjal fog járni!
A Kisnánai versenyre pedig lehetséges elõnevezés 2000Ft-ért, május 15-ig, utána 3000Ft! Szóval erre számítsatok, hogy legkésõbb április végén, május elején leadunk egy listát majd nekik, ugyhogy aki 2000ért akar nevezni, az majd jelezzen mindenféleképp, ha megkapjátok az erre vonatkozó sms-t! Csak idõben szólok hogy tudjatok gondolkodni. De majd itt is mindig fel fogom hívni a figyelmet az aktualitásokra - ha lesz rá lehetõségem...

És hétvégére jó idõt mondanak...!:):bananadan:clap:

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Igaza van Petinek, azt kell mondjam...
Errõl ennyit részemrõl! :-)

Végig kell gobóndolnunk hogy milyen szankciókat alkalmazzunk Vertich Tamás nevû egyesületi tagunk ellen, ugyanis olaszországban egy egyesületi mezt összefirkáltatott...! Az a roh@dt Paolo Bettini volt a bûntársa...! :)
Részleteket nem tudok...!

De ez így nem mehet tovább... Elõször Babka Szabi, most Vertich...
Nemtudom hova fog ez vezetni...! :-)

Mostmár tudok részleteket:
Szóval ott volt valahol verseny ahol vannak, és egy kézfogás után történt a dolog... És Bettini mellett még Sevilla meg Leipheimer is aláírta neki...

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Big vagyok
Már elnézést, hogy jelzem észrevételeimet, de van már egy ide tartozó "szakág", ennek van egy vezetõje is (nevezési, számlázási problémák, no elõnevezés, csapatszállítás). Nem mi mentünk le ketten egy 5 személyes autóval, viszont jól éreztük magunkat és egy kellemes napos vasárnap volt.
(Egyébként mit kellet volna csinálnunk? Megvárni, amíg beérnek és elköszönni?)

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Felraktam én is Békás eredményeket a klub honlapra, Babka Szabi is gondolom majd felteszi valahová a képeket. Papp Zoli kicsit zokon vette, hogy mindenki eljött, mire õk versenyeztek, beértek, aztán sehol senki... Meg pár embernek én is mondtam, meg Zolinka is, de nem sikerült megoldani, hogy a nevézésnékl ne SHKE legyen már írva, hanel kifér az is hogy Salgótarjáni HKE. Legalább lehessen tudni, hová tartozunk... Mert BVKK, TKTK, GFK, GZH, stb sokat szerintem nem mondanak, csak aki tudja mit jelent annak. Nem nagy dolog, de szerintem fontos lenne.
Számlát mindenki kérjen a nevezésrõl, vagy közösen kell nevezni, mivel a klub valamit fizet (benzin vagy nevezés), de a benzint nem tudjuk elszámolni, annak ellenére hogy a busz az egyesületé, de a nevezést legalább be lehet tenni a könyvelésbe. Na ennyi. Nándi.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Áh, túltettem magam rajta lelkikel. Mostantól radikálisan váloztatok az edzésterven. Ha bejön, akkor az se baj, ha legközelebb 5 percet adnak hozzá:bananadan ha meg nem, akkor zsákba hoznak haza:wtf:

Most az a perc nem arról szól, hogy nyerni kellett volna, a Fradisták 24perceket mentek. Nem, ez arról szól, hogy azért a percért mentem télen -15fokba, azért résztávozok orrvérzésik, és akkor ezt ennyivel elveszik. Most akkor ezek után...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
ez kemény volt,Té.....sajnos mindenhol van ilyen.pl a Balatonon maratoton a farok bemondó nem találta a cd-jét és 10 percig ott álltunk bemelegítve stb
ha nem tudnám h milyen sz@r ha nem jön ösze vmi még jól le is b@sználak ilyen beszédé' ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Az a kurva egér basssza meg, hogy a faszomba lehet az, hogy az én órám az 28 perc közelébe nem volt, a neten meg 29:07 van? Basszág meg, korrupt kis geciládák, visszamegyek legközelebb, leakasztom a mezõnyt a faszomba, Tvel ne szórakozzon senki, mer kizúzom a belét a pofáján, rátekerem a nyakára, oszt úgy húzom fel a fára.
Elkaptam 3 ürgét, akkor meg???
Figy Rena, Petinek 30:59 van írva... Azért annyira nem fújt a szél, bár feszült voltam, azé hülyék nem vagyunk.
Na jól van, kis geciparádék, hegyen rábasztok, csaló köcsögök, ott legyen nagy a pofátok...

Vagy télleg én vagyok hülye??? Vagy az a rohad vén öreg fasz kavart be az indulásnál, aki beállt a helyemre??? Na nem baj, õt is leakasztom, vén gyökér, faszé kolbászol a helyemen, mer az a buzi indító is, a verseny elején nagy a pofája, hogy "lekésted", meg ilyenek, a verseny végén meg elhalkul, mint nagymama a farkas bélrendszerébe... Nem baj...

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Té!
Várjuk a beszámolót!

S.Roly

S.Roly

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Na az idõfutam hogy ment a ridereknek?

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
A "menet" még megy, ugyanis egyenkénti idõfutam, a mieink leértek 9 órára, de csak 12.30-kor indulgattak, ugyhogy még nem tudok semmit. Majd Babka Szabi esetleg este megírja, mert õ is ment fotózni. Gondolom a szél azért fúj egy kicsit, ami idõfutamnál nem nagy elõny...

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
No mizujs fijugg? Hogy sikerült a menet?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Wáááá, komolyan, sügerek a nõk, de télleg

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

:bananadan Nem nagyon van bekapcsolva... akit vártam, hogy hív, meg ír sms-t, mondta, hogy inkább nézzek tv-t :( Hát ezek a nõk:(

a szerelem sötét verem...közhely,de igaz

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
:bananadan Nem nagyon van bekapcsolva... akit vártam, hogy hív, meg ír sms-t, mondta, hogy inkább nézzek tv-t :( Hát ezek a nõk:(

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
szorítok a mieinknek :)
Nándi,ereszti a teló a levegõt a lock out nál...majd jövõ héten valamikor bemegyek,jó?
lehet eladom egyébként mindkét biciklit,a térdemnek annyi :(