Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Mi kedden Bálnával egy órával a zivatar után mentünk ki egy salgói körre. Hááát, nem a bogarak zavartak a legjobban... :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Tesztbicaj összerakva, most fekete teló van. Tegnap kinéztünk Somlyó felé, átmentünk az erdõn át Kazárra. Az erdõben az elõzõ napi felhõszakadás nyomai meg voltak, de sikerült azért használható utat találni. A meleg meg a sok bogár kicsit zavart.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Nah, végre valaki jön, és nem csak megy ebbõl a kib@szott városból :bananadan

Hát, ki kell kolbászolnod a Tóstrandra, onnan sok felé el lehet menni. A világon a legnagyobb király hely (leszámítva Kékest) Salgó. Ha van térképed, akkor nem lesz gond megtalálni a várat, és az út se vészes. Onnan átsurranhatsz Medves fennsíkra, elég csajozós hely, vagy Somosra.

Ha mindez megvolt, akkor mennyi vissza a Tóstrandig, ott ki a 21es útra, el a Toyata szalonig, fel balra. Széles köves út, fel Karancskilátóig vagy a Mária kápolnába. A kilátó is osztós hely, bár halálfélemem van, per picik a lépcsõfokok, de a világ végére el lehet látni. Onnan lefelé... hát, necces, ha visszagurlusz a köves úton, talán azzal jársz a legjobban, mert tegnap voltam azon a részen, a HATÁRSÁVon, 5 perc alatt 2X dobtam el... eléggé be van nõve meg vízmosásos is, horrorpálya egy országútisnak :(

De ha benézel a VeloSportba - Füleki út 8 a körforgalom után - lehet hogy lesz valaki, aki ép akkor indul :)

Ismerem a boltot. És köszi a választ. A várhoz felmegyek mindenképpen.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Laza volt a hetem, már bicajozás szempontjából. Univega szétszedve, teló csere miatt. Pécsen megmásztam a Misina tetõt (no meg a Tubest), meg sikerült még egy 64-es kört mennem vasárnap este hazai tájakon. Jól ment, senki nem ért utól, az útszélén gyülekezõ falusiak meg csak nézték, hogy elszökött a csávó a pelotontól. Peloton persze nem volt. Most legalább már nem áztam meg.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Nah, végre valaki jön, és nem csak megy ebbõl a kib@szott városból :bananadan

Hát, ki kell kolbászolnod a Tóstrandra, onnan sok felé el lehet menni. A világon a legnagyobb király hely (leszámítva Kékest) Salgó. Ha van térképed, akkor nem lesz gond megtalálni a várat, és az út se vészes. Onnan átsurranhatsz Medves fennsíkra, elég csajozós hely, vagy Somosra.

Ha mindez megvolt, akkor mennyi vissza a Tóstrandig, ott ki a 21es útra, el a Toyata szalonig, fel balra. Széles köves út, fel Karancskilátóig vagy a Mária kápolnába. A kilátó is osztós hely, bár halálfélemem van, per picik a lépcsõfokok, de a világ végére el lehet látni. Onnan lefelé... hát, necces, ha visszagurlusz a köves úton, talán azzal jársz a legjobban, mert tegnap voltam azon a részen, a HATÁRSÁVon, 5 perc alatt 2X dobtam el... eléggé be van nõve meg vízmosásos is, horrorpálya egy országútisnak :(

De ha benézel a VeloSportba - Füleki út 8 a körforgalom után - lehet hogy lesz valaki, aki ép akkor indul :)

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Sziasztok!

Hétvégére megyek Salgótarjánba, és ha már megyek, viszem a bicajt is, és szombaton tekeregnék.
Viszont nem nagyon ismerem a környéken lévõ ösvényeket, ezért légyszi mondjatok néhány jó útvonalat!
Nem baj, ha van benne kemény meredek, és jó, ha van benne zúzósabb rész is.
Térképem van a környékrõl.

Elõre is köszi!

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Kösz mindenkinek, de tényleg retro volt, rajtszám nem volt, volt helyette számozott karszalag (régen textil belebújós rajtszám volt), meg megint nyertem egy km órát, régen is valahogy így volt...
Szabi, a 6 közül az egyik csaj kérdezte, milyen a fütyid. Rena megmondja melyik volt az...
Rokkoncert tegnap is ment, lent aludtam a nappaliban, meg ment a tv, úgy el tudtam aludni.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nándi
az elején megijesztettél,mondom sisak nuku stb és vmi történt,de heppi end lett :) gratulálok /me tapsol

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Huhuhuhúúúúúú, Király vagy Nándi. Szal az a tanúlság, ha kell az Easton Trek, akkor beszéljek asszonypajtással:)

Gratula :bananadan

Hoppá, ha már itt tartunk. Megnéztem azokat az igazolvány-arcképeket-tagságiigazolványba, amiket a közgyûlésen csináltunk. Nah, naon láccik az elfogyasztott ipari mennyiségû sör, meg a fél üveg pezsgõ, szal a hiúságom aszondja, hogy kéne csinálni egy másikat :(

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Szivesen Bébi! Élmény volt :)

Jaja, rokkfeszt fasza. Péntek este 23kor (amikor feküdtem le) rikácsol a zénekes, hajnal 3kor (amikor keltem...) még mindig rikácsol a zénekes. A multkori motrostalákozón ugyanez volt. Ezek nem alszanak? more
De most legalább valami jó tempós zenét jáccanak úgy hallom.

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Ezer hála Szabinak a fuvarért!
Gondoljátok el, 6 nõvel egy kocsiban!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Há vazzzeee... nem egyszerûen fáradt eszmecsere folyik itten e... De látom Szabi volt az értelmi szerzõje mindennek, ugyhogy így már nincs min csodálkozni... :usmiech_o

és éljen a rock-fesztivál, én is hallottam az éjszaka, de persze a pécskõ úttal nem tudom ûberelni a besztercét... :peace:

:D

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Grat Nándi!
Látod, ha a DH géppel indultál volna, az lett volna az igazi retro fíling :)
Elképzelem a futamot, olyan lehetett mint a 90es évek elején a dolinkai versenyek :)
Az egészségDAY-re én is kinéztem de csak a csúszdáig jutottam :)

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Véletlenül éppen arra jártunk és láttuk a gyõzelmedet.
Gratulálunk, Nándi!!!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Csá !

Súlyos dolog történt ma velem, Eresztvényben volt egy rendezvény, s megkértek, hogy csináljunk mtb versenyt (küldtem sms-t a tagoknak). Na, tegnap összecuccoztam a buszba, meg reggel betettem az asszony Trek 7000-esét (ami régen enyém volt, s T szeretné megszerezni), hogy nehogy má gyalog szalagozzam a pályát, a Cannondale-ért már nem esett jól bemenni reggel a boltba. Szóval Kovács Dénessel kiszalagoztunk. Olyan 15-20 fõ jött össze, s Dénes felvetette, induljunk el mi is. Elindultunk. Saját sisakomat nem vittem, csak a klub sisakokat, amit a sisak nélkül megjelenteknek szoktam adni, nehogy összetörjék magukat, szóval nekem nem jutott. A Trek-en klipsz, alacsony nyereg, rajtam edzõcipõ, piacos rövidgatya, póló. Az elején az élre álltam, elsõ kört nyertem (2 volt), aztán a másodikban utólért Dénes, de nem tudott leváltani egy dombocskán, így visszaelõztem, így nyertem! Szóval rég fordult elõ ilyesmi velem, de megesett... Szóval ennyi.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Sajnos gyurcsány nem fog, még le nem váltjuk :(

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
a buszvezetõ monnyon le !
meg gyurcsany is

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Akkor ártott volna meg a meleg, ha elindulnék Vácon keresztül a Bükkbe, aztán csodálkoznék, ha 547 km-nél már fáradt vagyok a borsófõzeléki emelkedõn.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Mivan bazee, be vagytok rúgva? Megártott a hirtelen meleg 1eseknél... :bananadan

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
AAAAAkkor a Tomikáé az a LÁNC Hálózat??!!... :)
Tehát azé megy a gyerek XTR Specivel. ahhha... Kezd összeállni a kép. Vagy nem.