Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás

szótár nincs a közelemben.

Mindenkinek, akit érdekel:
http://szotar.sztaki...rchplugins.html
Nagyon okos dolog. Beírod a keresõbe a szót, kiválasztod hogy ne a Google, vagy Yahoo-val keresse, hanem a Sztaki szótárban és kész. Egyszerû és mûködik.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
T feszült egy kicsit szerintem, az angol szöveged nem tudom mit jelent, szótár nincs a közelemben. A felnidrõl nem tudok semmit, majd Janit megkérdezem mi van vele. A nadrághoz meg annyit, ha akar, bárki "beszállhat" az ilyen dolgok intézésébe. Az elnökség tagjai, s én mint titkár az egész egyesületesdit a saját szabadidõnkbõl, ellenszolgáltatás nélkül csináljuk. Az idei év egy "váltás" volt, de szerintem jól sikerült, a kitûzött, eltervezett dolgokat nagyjából elvégeztük. A póló (ing) is nehezen alakul kicsit, de Bálnus lelkiismeretesn csinálja. A zoknit megcsináltattam, de az sem ment egyszerûen. De ezekhez a dolgokhoz kell azért a tagság pozitív hozzáállása, nem csak fikázás, kritika. Minden segítõ szándékot szívesen fogadunk mindegyik munkához, én elviselem szerintem az építõ kritikát, csak szembe halljam, ne a hátam mögött. De elõtte arra kérek mindenkit, elõször nézzen magába, mit tett az egyesületért, a közös dolgokért, s utána kritizálja a többieket. Amúgy bocs, ha valakinek rosszul esik amit írtam, de a szar napjaim vannak, problémáim akadtak.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Ja, márciusban kérdeztelek a nadrágól, azt mondtádok, hogy ne aggggódjak, majd lesz.... szal azzal is úgy jártam, mint az SL felnivel... Akkor se kéne, ha igyen lenne

Írtam erre egy jó kis monológot, de kitöröltem... Ez kifejezõbb:

NO COMMENT...

A mezre meg szponzor helyett azt irnám, hogy "mugy little cunts"

Ezt meg megkaphatod a sajátodra ajándékba...

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Mivan Té? Elgurult a gyógyszered?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Ja, márciusban kérdeztelek a nadrágól, azt mondtádok, hogy ne aggggódjak, majd lesz.... szal azzal is úgy jártam, mint az SL felnivel... Akkor se kéne, ha igyen lenne

A mezre meg szponzor helyett azt irnám, hogy "mugy little cunts"

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Hurrá! De nadrág is legyen ám! De komolyan!

Mindenféleképp akarunk, szponzort keresünk hozzá, hogy olcsób legyen az is majd... De természetesen akarunk azt is.

És az ing is megérkezik majd lassacskán...

Az új logó már megvan, szóval jövõ év elejétõl teljes lesz az "arculatváltás"... -De azért az alapok megmaradnak...

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Szóval a jövõ szezonban egy új designos mezt szertnénk, mivel ez már 11 éves, s új igények vannak.

Hurrá! De nadrág is legyen ám! De komolyan!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Amberek !
Ma volt egyesületi elnökségi ülés, többek között szó volt az új mez design-ról is. Szóval a jövõ szezonban egy új designos mezt szertnénk, mivel ez már 11 éves, s új igények vannak. Letisztultabb vonalak, a 3 szín (kék-fehér-zöld) megtartása mellett, hely esetleges szponzorok logóinak, feliratainak.
Szóval pályázatot hirdetünk a mez megtervezésére, a nyeres majd kap egyet belõle. Le lehet adni papíron, filctollal, zsírkrétával, ceruzával szinezve, corel, vagy akár paint-ben rajzolva is. December közepéig. Szóval elõ a mûvészi vénával !

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
jó az a suli vázze :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Bálna! Jösz haza hétvégén?

Szerda este már hazajöttem... :D

NagyBalu

NagyBalu

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Bálna! Jösz haza hétvégén?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Gáborral nem vetekedhetek lexikális tudásban, a 80-as években meg nem követtem napi szinten a kerékpársportot. Így hát volt több profi ír kerékpáros, akik nagy erdményeket értek el. Szélben edzõttek, de valahogy én inkább hegymenetben küzködök, mint laposon a széllel szemben. Laposon szeretek gyorsabban haladni.
Grandmaster, van e-mail címed? Akarok pár információt kérni.
Megírhatod a gdomonkos@vipmail.hu címre is.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
T, Grandmaster!

Csak, hogy érezzétek, hogy kamatozhatnak is, az orkánszerû szélben és szakadó esõben eltöltött óráitok az ócenparton, bemutatom Stephen Roche-t, Írországból.

http://www.lequipe.f...oureur2271.html

Õ az, akinek legutóbb (1987-ben) sikerült megcsinálnia, a "kerékpáros grand slam"-et. Egy azon évben megnyerte a Giro-t, a Tour-t és a VB-t is. Ráadásul az a Tour, akkor igazán extrém volt a maga 25 szakaszával+prológgal.(Valamiért a Vueltát nem tartják a szakik olyan horderejûnek, hogy beleszámítana ebbe a címbe.)

Szegény Pantaninak nem jött össze a 98-as VB, pedig az elsõ kettõt õ is "hozta".

Hátszelet!!!

Nagymedve

Nagymedve

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Bálna !

Nagyon szívesen, ha lesz egy kis idõm akkor lehet ,hogy még fog készülni. Voltunk most az Üveghuta versenyen Bükkszentkereszten. A klub 5 érmet hozott el, 1 arany, 2 ezüst és két bronz. Eredményesek voltak a fiúk. Máté, Dani, Csontos, Bene, Dr.György. Jössz haza mostanában ?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Szia Cet/Bálna!:) Ha megvártatok volna,akkor most ketten lennétek +sértõdve!:)Így azért jobban jártatok.... azért 1 nõtõl kikapni...szóval elég gáz!!! :-)Szerencsétek volt!

a bálna védett állatfaj,nagybetûvel írva meg ritka is,úgyhogy nagyobb tiszteletet kérlek :D

-=B.B.B.=-

visualin

visualin

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Szia Cet/Bálna!:) Ha megvártatok volna,akkor most ketten lennétek +sértõdve!:)Így azért jobban jártatok.... azért 1 nõtõl kikapni...szóval elég gáz!!! :)Szerencsétek volt!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Bocsi Barnus, nem tudtam hogy ilyen érzékenyen érint téged ez a téma... :D

pedig tudhatnád....;) de majd ha beöltözök "népviseltbe" akkor nem lesz kétséged :D

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Etnikum a körösztanyád :D:D

Bocsi Barnus, nem tudtam hogy ilyen érzékenyen érint téged ez a téma... :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Etnikum a körösztanyád :D:D

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

barnultál,Szabi? én eléggé Barna vagyok így is :-)
Bgyarmaton voltam én is rövidben indultam,de vittem hosszú felsõt és 3/4-es nadrágban mentem
7 körül jöttem haza,már rendesen sötét volt :S villogó persze volt,meg szembõl fényszóró....

TripleB! Itt a fórumon tilos az "etnikumok"-ra célozgatás, még akkor is ha magadra célzol!!! :D:peace: