Tennap a zOB-ról hazafelé ment mellettünk a másik sávban úgyhogy ez van. Semmmi egyebet nem tudok mondani.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Indította
Bálna
, 2005. október 11. 20:15
Írta 2006. december 17. - 22:04
Írta 2006. december 17. - 19:17
Írta 2006. december 17. - 17:42
Írta 2006. december 17. - 14:00
A cyclo ob-rõl már tegnap felkerült egy összefoglaló a velo . hu-ra, ma már egy teljes eredménylista is fönnt van (igaz hibás, már telefonáltam a szervezõknek), és elvileg képek is lesznek majd fönnt. Viszont nem értem hogy a multkor sem, és most sem tüntetik föl azokat akik kiálltak. Pedig én kettõtõl is tudok...
Írta 2006. december 15. - 20:10
Írta 2006. december 14. - 22:35
Írta 2006. december 14. - 19:40
Mivel mostanség szinte sosem vagyok otthon vasárnap délután és péntek este között, ezért kérdezném; hogy a két évértékelõ cikk lement már a nógrádban???
Írta 2006. december 14. - 18:52
ippen egy tömést veszek karácsonyra magamnak a fogamba füvet ne egyen senki,mert lepermetezem
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. december 14. - 17:43
Nagy a csend, vagy mindenki elment bevásárolni karácsonyra.
Hofival szóva, még most vedd meg a kaját, mert jövõre már csak fûvet tudsz legelni. Igaz, az talán nem lesz lejárt szavatosságú.
Hofival szóva, még most vedd meg a kaját, mert jövõre már csak fûvet tudsz legelni. Igaz, az talán nem lesz lejárt szavatosságú.
Írta 2006. december 12. - 20:52
Írta 2006. december 12. - 16:38
Vasárnap már nem fért be az "össznépi" túra. Kihasználva a jó idõt pénteken menten egy ötvenest aszfalton, szombaton Gáborral mentünk egy 55 km-es túrát a déli Bükkben, fõként terepen. Nagyon klassz helyeken jártunk, hazafelé jövet egy kis kitérõ a bogácsi pincesoron volt, természetesen borkóstolással. Vasárnap már a családé volt, pedig szívesen mentem volna a többiekkel. Na, majd legközelebb.
Írta 2006. december 12. - 09:26
Nahogyb@ssza meg, ha lenne nálunk mtb, tuti elindulnék... tennék a Rubira terepgumit, 2.2eset... de hát ha nem lesz akkkor nem meek. És nem, a városi az nem jó
Írta 2006. december 11. - 20:34
http://www.mtbsport....article&sid=450
Egy nem hivatalos, de nagyvonalakban itt a jövõ évi versenynaptár... És az OB idõpontja ezekszeritn (júl 22 vas.) sok év után elõször nem esik egybe a Salzkammergut Trophy-val (júl 14 szo.)!
Egy nem hivatalos, de nagyvonalakban itt a jövõ évi versenynaptár... És az OB idõpontja ezekszeritn (júl 22 vas.) sok év után elõször nem esik egybe a Salzkammergut Trophy-val (júl 14 szo.)!
Írta 2006. december 10. - 16:36
Írta 2006. december 10. - 10:24
jó idõt és hátszelet a mai össznépi túrázáshoz jah,a láthatósági mellényt senki se hagyja otthon....
-=B.B.B.=-
Írta 2006. december 08. - 04:54
Jaham, majd utána nézek, hova dobálhatnám fel a képeket. Amúgy van pár az iwiw-en, 1v 2, elég csajozósak.
Húú, hogy Pista hogy birja, azt nem tudom, rég nem beszéltem vele. Én úgy vagyok, amig nem fúj el a szél vagy szakad le az ég, addig bicajozok. Pár napja pl 140km/h-s szél "fújdogált" akkor azért necces. Amúgy el lehet kolbászolgatni, az utak minõsége az Isten háta mögött, ahol komolyan, KOMOLYAN semmi, csak birkák meg fû, szal olyan M7es minõségû.
Az N-nel jelölt utak, ami legfelsõbb útnak számit autópálya nem lévén, 100as limittel birnak... de még nem volt úgy baj. Bbbbbbr, ahogy korábban mondtam, az autósok eléggé barátságosak, volt hogy 30cal kolbászoltak a szélárnyékban, mert nem mertek megelõzni.
Hát ennyi. Nemsoká otthon járom majd a 106os meg a mátrai köröket, de hát addig még eltelik pár nap.
Nektek meg addig is jó bicajozást
Húú, hogy Pista hogy birja, azt nem tudom, rég nem beszéltem vele. Én úgy vagyok, amig nem fúj el a szél vagy szakad le az ég, addig bicajozok. Pár napja pl 140km/h-s szél "fújdogált" akkor azért necces. Amúgy el lehet kolbászolgatni, az utak minõsége az Isten háta mögött, ahol komolyan, KOMOLYAN semmi, csak birkák meg fû, szal olyan M7es minõségû.
Az N-nel jelölt utak, ami legfelsõbb útnak számit autópálya nem lévén, 100as limittel birnak... de még nem volt úgy baj. Bbbbbbr, ahogy korábban mondtam, az autósok eléggé barátságosak, volt hogy 30cal kolbászoltak a szélárnyékban, mert nem mertek megelõzni.
Hát ennyi. Nemsoká otthon járom majd a 106os meg a mátrai köröket, de hát addig még eltelik pár nap.
Nektek meg addig is jó bicajozást
Írta 2006. december 07. - 16:00
Sajnos a hétkönapok nekem is kiesnek, valahogy sötétben nem szeretek bicajozni. Ebben a téli idõszakban a hétvége jöhet szóba, eddig szerencsére alkalmas volt az idõ. Még két hét, utána hosszabbodnak a napok. Végre!
Írta 2006. december 07. - 09:05
Gyuri bá,take it easy nekem meg az a bajom,hogy mire hazaérek a @-at sem látom a sötétben,nemhogy a terepet és kénytelen vagyok görgõzni(kintre meg ruha is jó lenne....)
Te Té,a merevlemezrõl nem tudsz ide beszúrni képet Tedd fel vmi tárhelyre.Pityuval hogy bírjátok a "terhelést" ott kinn?
Te Té,a merevlemezrõl nem tudsz ide beszúrni képet Tedd fel vmi tárhelyre.Pityuval hogy bírjátok a "terhelést" ott kinn?
-=B.B.B.=-
Írta 2006. december 07. - 01:17
Írta 2006. december 06. - 17:55
Már rég jelentkeztem, robotolok, mint a gép. Ami azt illeti, mostanában én keveset országutiztam, mivel még mindig ki lehet menni terepre. Majd, ha már terepen nem lehet menni, akkor elõveszem az országutit. Talán péntek délután megek egy gyors 35-öst.