Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Tennap a zOB-ról hazafelé ment mellettünk a másik sávban úgyhogy ez van. Semmmi egyebet nem tudok mondani.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Ezt honnan szerezted ? Király kép. Van több is róla ?

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Új SHKE csapatkocsi, sok induló részére
Feltöltött kép

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
A cyclo ob-rõl már tegnap felkerült egy összefoglaló a velo . hu-ra, ma már egy teljes eredménylista is fönnt van (igaz hibás, már telefonáltam a szervezõknek), és elvileg képek is lesznek majd fönnt. Viszont nem értem hogy a multkor sem, és most sem tüntetik föl azokat akik kiálltak. Pedig én kettõtõl is tudok...

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Nem ment még le cikk a Nógrádban.

Lancett

Lancett

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Sok sikert a cyclosonak hétvégére! Hali nektek

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Mivel mostanség szinte sosem vagyok otthon vasárnap délután és péntek este között, ezért kérdezném; hogy a két évértékelõ cikk lement már a nógrádban???

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
ippen egy tömést veszek karácsonyra magamnak a fogamba :D füvet ne egyen senki,mert lepermetezem

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Nagy a csend, vagy mindenki elment bevásárolni karácsonyra.

Hofival szóva, még most vedd meg a kaját, mert jövõre már csak fûvet tudsz legelni. Igaz, az talán nem lesz lejárt szavatosságú.

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Sziasztok!
Megvettem a görgõmet,most már mehet a téli felkészülés!:clap:

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Vasárnap már nem fért be az "össznépi" túra. Kihasználva a jó idõt pénteken menten egy ötvenest aszfalton, szombaton Gáborral mentünk egy 55 km-es túrát a déli Bükkben, fõként terepen. Nagyon klassz helyeken jártunk, hazafelé jövet egy kis kitérõ a bogácsi pincesoron volt, természetesen borkóstolással. Vasárnap már a családé volt, pedig szívesen mentem volna a többiekkel. Na, majd legközelebb.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Nahogyb@ssza meg, ha lenne nálunk mtb, tuti elindulnék... tennék a Rubira terepgumit, 2.2eset... de hát ha nem lesz akkkor nem meek. És nem, a városi az nem jó

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
http://www.mtbsport....article&sid=450

Egy nem hivatalos, de nagyvonalakban itt a jövõ évi versenynaptár... És az OB idõpontja ezekszeritn (júl 22 vas.) sok év után elõször nem esik egybe a Salzkammergut Trophy-val (júl 14 szo.)!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Kösz, megvolt!:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
jó idõt és hátszelet a mai össznépi túrázáshoz :) jah,a láthatósági mellényt senki se hagyja otthon....

-=B.B.B.=-

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Jaham, majd utána nézek, hova dobálhatnám fel a képeket. Amúgy van pár az iwiw-en, 1v 2, elég csajozósak.

Húú, hogy Pista hogy birja, azt nem tudom, rég nem beszéltem vele. Én úgy vagyok, amig nem fúj el a szél vagy szakad le az ég, addig bicajozok. Pár napja pl 140km/h-s szél "fújdogált" akkor azért necces. Amúgy el lehet kolbászolgatni, az utak minõsége az Isten háta mögött, ahol komolyan, KOMOLYAN semmi, csak birkák meg fû, szal olyan M7es minõségû.
Az N-nel jelölt utak, ami legfelsõbb útnak számit autópálya nem lévén, 100as limittel birnak... de még nem volt úgy baj. Bbbbbbr, ahogy korábban mondtam, az autósok eléggé barátságosak, volt hogy 30cal kolbászoltak a szélárnyékban, mert nem mertek megelõzni.

Hát ennyi. Nemsoká otthon járom majd a 106os meg a mátrai köröket, de hát addig még eltelik pár nap.

Nektek meg addig is jó bicajozást :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Sajnos a hétkönapok nekem is kiesnek, valahogy sötétben nem szeretek bicajozni. Ebben a téli idõszakban a hétvége jöhet szóba, eddig szerencsére alkalmas volt az idõ. Még két hét, utána hosszabbodnak a napok. Végre!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Gyuri bá,take it easy ;) nekem meg az a bajom,hogy mire hazaérek a @-at sem látom a sötétben,nemhogy a terepet és kénytelen vagyok görgõzni(kintre meg ruha is jó lenne....)

Te Té,a merevlemezrõl nem tudsz ide beszúrni képet ;) Tedd fel vmi tárhelyre.Pityuval hogy bírjátok a "terhelést" ott kinn?

-=B.B.B.=-

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Huhúúúú, jól van akkor, javul az arány :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Már rég jelentkeztem, robotolok, mint a gép. Ami azt illeti, mostanában én keveset országutiztam, mivel még mindig ki lehet menni terepre. Majd, ha már terepen nem lehet menni, akkor elõveszem az országutit. Talán péntek délután megek egy gyors 35-öst.