Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

ne aggódj, a köcsögök a skodás csoro gyerekekre (ÉN...) is ráálltak, a mellettem a Fõ térnél kb 100-al elszáguldó audi helyett engem követtek, majd mivel a zasszonynál hagytam a kistatyómat amibe az irataim vannak meg is basztak 3000ft-ra. Mikor eszembe jutott, hogy hogy megyek én igy holnap reggel árúért pestre, csak annyit mondott, nekem mindegy hogy szerzi vissza az iratait, de autóval ne menjen vissza mer mostmár figyeljük... de mondom, jöjjenek utánam, ott van mindenem, egyszerûen elfelejtettem felvenni a kezembe, megmondom, hogy melyik iratom hol van benne, elnézést, de ember vagyok, elfelejtettem... de tudom ki volt, Babka úr neki adta el a bordó golfot, kistarjánúti szõrös köcsög...
Hajrá magyarország, hajrá rendõröük...
Szolgálunk és védünk...
Ma meg az egyik másodunokatestvéremet (8 éves) hasbarúgták, megüttötték, az apját meg a nagymamáját (62 éves) meg megverték Litkén vagy 10-en, most vannak a rendõrségen... Valahogy úgy érzem az ügybõl semmi nem lesz, ahogy az enyémbõl sem volt annak idején...
De nem baj, befizetem a 3 papírt, aláírom hogy hibáztam. Meg azt is hogy bunkó paraszt empátiahiányos köcsög volt mind a 3! F@sz0m...

Múltkor elõttem ment egy rendõr autó, elõttük meg egy fiatal suzukis srác, én a rendõrautó mögött, befelé Tarjánba, MOL kúti körforghalomban a srác elfelejtett indexelni, háát, ne tudd meg... azon nyomban villogó sziréna, duda, integetnek a srácnak, megállítják, 4-en körbeveszik, mint valami kiba..ott nagy bûnözõt.... bezzeg itthon a szomszédban a cigó kábítószer kereskedõ srácot nem részesítik ilyen megtiszteltetésben, mert ugye a jogban van egy olyan, h az "ártatlanság vélelme", vagyis addig nem lehet felelõsségre vonni vkit, amíg arról be nem bizonyosodik, h bûnös, háát... a suzukis srácról bebizonyították, h mekkora bûnös, elvégre nem indexelt...
Na mindegy, azért tisztelet a kivételnek, mert van pár ismerõsöm, akik jól végzik ezt a munkát is

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Boldog Születésnapot Kívánok Gyuri!!!!!

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Bálna, aki a Golfommal jár az igaz hogy szõrös is meg kistarjány úti is, de nem rendõr hanem számítógépes szakember. Valakivel összekavarod.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Háááát, irt ide valamit Tcske, deeee, durva lett... na majd az illetékesenkek holnap

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
És még csodálkoznak,hogy utálják õket!!!!! A köcsög benszülött rohadt trágya cigány meg éli világát!!!!!!!!!!!!!! sajnos a helyi járöröknek ki van adva a napi biri mennyiség és ezt megszerzik!!!!!!!!! ki igy ki úgy.....ezt én is elitélem!!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Tereptriatlon hónap pela Galyatetõ
Indulunk 10-kor kerékpárral sokan, jól megnézzük, oszt hazatekerünk
(azé majd kíváncsi leszek hóba hogy úsznak)

Csatlakozni lehet

Énise csernobilnál beszállok a konvojbaja.:kupa_smie
Reméljük a jó idõt!:slonko:Vagy legalábbis tûrhetõt.

Akkor holnap.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Csatlakozni lehet

csatlakozok, ha felébredek addigra

ojjj

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Hát, szerintem a sífutás része nem fog zökkenõ mentesen menni a holnapi terep triatlonnak:) Bene Zoli und Koós Brigi holnapra küldöm a februári adagot, csak hugom most cseszeget, h kéne neki a gép, mert írja a szakdoliját!
Ja, ha Szurdokpüspökinél kanyarodtok Gyöngyös felé, a keresztezõdésben lévõ STOP táblát vegyétek figyelembe, mert a felelõségteljes, túlfûtött rendõr pajtások direkt de erre vannak kihelyezve:clap: istenem... hogy ezeknek sincs jobb dolguk....

ne aggódj, a köcsögök a skodás csoro gyerekekre (ÉN...) is ráálltak, a mellettem a Fõ térnél kb 100-al elszáguldó audi helyett engem követtek, majd mivel a zasszonynál hagytam a kistatyómat amibe az irataim vannak meg is basztak 3000ft-ra. Mikor eszembe jutott, hogy hogy megyek én igy holnap reggel árúért pestre, csak annyit mondott, nekem mindegy hogy szerzi vissza az iratait, de autóval ne menjen vissza mer mostmár figyeljük... de mondom, jöjjenek utánam, ott van mindenem, egyszerûen elfelejtettem felvenni a kezembe, megmondom, hogy melyik iratom hol van benne, elnézést, de ember vagyok, elfelejtettem... de tudom ki volt, Babka úr neki adta el a bordó golfot, kistarjánúti szõrös köcsög...
Hajrá magyarország, hajrá rendõröük...
Szolgálunk és védünk...
Ma meg az egyik másodunokatestvéremet (8 éves) hasbarúgták, megüttötték, az apját meg a nagymamáját (62 éves) meg megverték Litkén vagy 10-en, most vannak a rendõrségen... Valahogy úgy érzem az ügybõl semmi nem lesz, ahogy az enyémbõl sem volt annak idején...
De nem baj, befizetem a 3 papírt, aláírom hogy hibáztam. Meg azt is hogy bunkó paraszt empátiahiányos köcsög volt mind a 3! F@sz0m...

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

Csatlakozni lehet

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Ja, ha Szurdokpüspökinél kanyarodtok Gyöngyös felé, a keresztezõdésben lévõ STOP táblát vegyétek figyelembe, mert a felelõségteljes, túlfûtött rendõr pajtások direkt de erre vannak kihelyezve:clap: istenem... hogy ezeknek sincs jobb dolguk....

Ja! Ott meg kõ ányi.:stop:Tapasztalat!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Ki az a hulye aki szombaton dolgozik...

Akinek muszáj vazze!:( Bontjuk Csernobilt.:cegly:

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Eláztam, elfagytam, elfogytam. Melóból haza 2 óra outon.:deszcz:

Ki az a hulye aki szombaton dolgozik...

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Hát, szerintem a sífutás része nem fog zökkenõ mentesen menni a holnapi terep triatlonnak:) Bene Zoli und Koós Brigi holnapra küldöm a februári adagot, csak hugom most cseszeget, h kéne neki a gép, mert írja a szakdoliját!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Eláztam, elfagytam, elfogytam. Melóból haza 2 óra outon.:deszcz:

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Holnap lesz végül téli tereptriatlon Galyán ? Tudja valaki?

A hivatalos oldalon nincs lemondva.
A mai hójelentés is fent van.

Remélem megrendezik, csak ne legyen rossz idõ.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Desca... látom asszonypajtás tönkretett idegileg...:D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Holnap lesz végül téli tereptriatlon Galyán ? Tudja valaki?
Hívnak a hegyek! :D

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
mittucc vakerni pela szándéjró la

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás