Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Erõszakra erõszakkal válaszolni mégse jó, bár idõnként engem is elkap a harci ideg. Amúgy a négysávoson nem tilos véletlenül bicajozni? Nekünk is oda kellene figyelni azért a szabályokra, hogy másokat is számon kérhessünk.
Hívnak a hegyek! :D

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
A buszsofõrságség olyan cakma ,ahová intelligens, rátermett, kedves, pihent, gyakorlott, türelmes emberszabásúaknak (pláne távolsági) KÉNE!!! menni
De ezek reggel beveszik a fél litért, hogy ne is lássák mitis csinálnak, ezért mennek bele pl. a buszmegállóban várakozókba is...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Nemtom, lehet Pista integrálta volt a sofõr szövetiet a karosszériaelemekkel, de a sok pimasz autós pofája télleg nagy már. Ezért birom PappZolit, meg P-t, megállnak, oszt piff paff. May the force be with U :) bollocks

Aztán néha pisztolyt is fognak rájuk! :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Nemtom, lehet Pista integrálta volt a sofõr szövetiet a karosszériaelemekkel, de a sok pimasz autós pofája télleg nagy már. Ezért birom PappZolit, meg P-t, megállnak, oszt piff paff. May the force be with U :) bollocks

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

A végem nekem 3,5 óra 100 km lett. Tarján után a négysávoson Pista majnem táppénzre küldött egy volános dógozót, az volt a szerencséje, hogy nem állt meg a megállóban. Megyünk egymás mögött, a BUSsoför meg mellettünk kinyitja az ajtót, oszt ossza az észt, hogy takarodjunk le az útról mer ott õ a király mi meg senkikse vagyunk. Pistának se kellett több, megmagyarázta neki hogy kéne viselkedni.Azután leszorított minket a padkára,émmeg lemostam neki a buszoldalt bõ nyállal.Szerintem nagy szerencséje volt, hogy nem állt meg. Amúgy ma csak kb 40-en dudáltak le meg integettek.Sok hulye kocsog.

Hát igen! Jó magyar szokás... ezér nem haladunk egyébként elõre, mert folyton egymás basztatásával vagyunk elfoglalva, ahelyett, hogy a buszsöfõrötök is megfogta volna az elõtte lévõ kerek alakú, kormánynak nevezett, az autóbusz irányítására szolgáló eszközt, inkább megmutatta, hogy mennyire begyepesedett ökör. Hol vagyunk még mi a szomszédainktól??? Amikor még ifjú titán koromban sokat jártunk külföldre cangázni, mindig elcsodálkoztam, hogy a német, osztrák, szlovén, holland, belga autósok mért tudják megvárni, amíg a szembe sávban nem jön semmi, és mér tudnak dudálás és anyázás nélkül kikerülni bennünket, még ha 6-an mentünk is egymás mellett..... Van egy olyan emberi, egyébként csodálatos szerv, amit agynak neveznek, na ez az, amit a kinti autósok használnak, mikor biciklist látnak, az echte ungarishen autó vezetõ pedig mindezt félre teszi, kaján vigyor jelenik meg arcán, lemegy állatba, elkezd csorogni a nyála, és ráfeszül a dudára, rosszabb esetben leszorít bennünket az útra, miközben az örömtõl még lehet, hogy a naciba ejakulál, mert igen, õ megmutatta, igazi férfi, vagy milyen vagány csaj... Ám legyen, ha szaros kis hétköznapjaiban ez üde színfoltot jelent, akkor ejakuláljon a ruciba, miközben bringásokat szorít le az árokba, csak mindebben az a probléma, hogy emberéletekkel játszik, a miénkkel... Szóval az ilyen helyzetekben, kedves buszvezetõnknek, vagy kedves autósoknak, nem agresszivitásukat kéne kiélni, mert akármilyen anygaból is készülnek napjaink szuper bringái, azér az a kurva nagy sárga Ikarus még mindig nagyobbat üt, hanem elõvenni kicsit azokat a sejteket, amik a fejben lakoznak, és nem a két fül összetartásáért vannak, és kicsit megmozgatni õket. Nekünk bringásoknak meg meg kell mutatnunk, hogy nem közülük valók vagyunk!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Sebaj Gábor. Vagy megyünk úgy 1-2 km-t a csapattal a sor végén szélárnyékban, utána meg Lemaradás AKSK (amatõr kerékpáros sport klub).

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Köszi mindenkinek a jó tanácsokat!
Sokat javultam a hétvégén.

Jó kis átlag volt a ludányi körön. Akkor ezzel el is dõlt, hogy sajna ezek után sem fogok Renáékkal bicajozni.
Nekem ez egy másik dimenzió.

Hátszelet!

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

A végem nekem 3,5 óra 100 km lett. Tarján után a négysávoson Pista majnem táppénzre küldött egy volános dógozót, az volt a szerencséje, hogy nem állt meg a megállóban. Megyünk egymás mögött, a BUSsoför meg mellettünk kinyitja az ajtót, oszt ossza az észt, hogy takarodjunk le az útról mer ott õ a király mi meg senkikse vagyunk. Pistának se kellett több, megmagyarázta neki hogy kéne viselkedni.Azután leszorított minket a padkára,émmeg lemostam neki a buszoldalt bõ nyállal.Szerintem nagy szerencséje volt, hogy nem állt meg. Amúgy ma csak kb 40-en dudáltak le meg integettek.Sok hulye kocsog.

Erre van az a szer,hogy kromofág fémkulacsba.........a paraszt aztat hiszi hogy h2o oszt nem az de akkor már teeeeeeee haza értél!!!!!!!!!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
fagiliszta meg má csak az internetet ismeri, csoro bálnának meg nincs állandó 1000mbit/s nete, sõt 1bit/s se, csak alkalomadtán, a telefon-üzenetre meg nem válaszol, hogy mikor van tekerés... :(

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Áh, én is max 25tel megyek... bár ma jobban jött a feszkó mint a tejsav:(

Starján-Szécsény 40km/h átlagsebesség,vissza Starjánnál még bõven 30 fölött volt.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Áh, én is max 25tel megyek... bár ma jobban jött a feszkó mint a tejsav:(

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Késõn nézetem meg a fórumot, így lemaradtam a Ludányi körrõl. Az átlag nem rossz így februárban. Most még országúton a 24-25-ös átlag nekem elég, igaz, ezt egyedül érem el, nincs pihizés a szélárnyékban.
Ma valamivel 20 felett voltam, de ebben Somlyóbánya meg Rónabánya is benne volt (montival). Gábor gyógyulást!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
6-dik lettem a versenyen!:ubytek:Asszongyátok meg, hogy lessem a pulzusom alapozás kezdetén 35-ös átlagnál!:klnie:No mindegy. Ne ríjjak.Kösz Pista a kiséretet,vagyis inkább vezetést,nélküled nem értem volna haza, legalább is ma!:krol:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Neha esszeru par nap szunetet beiktatni a nagy vitaminszedesben. Ha a szervezetunk tapasztalja a hianyat, reagal. Megpedig ugy, hogy a legkozelebbi vitamin adagbol tobbet raktaroz, a "szukosebb" idokre emlekezve.
Mondjuk, vitamin teren ez nem valami jelentos, de tobb mint a semmi.

Mos viccõsz vagy télleg? És a sörvitaminra is vonatkozik? De most komolyan mondom!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Vasárnap 11
Ludány kör
Aki akar

Akar.:ok2::tuptup:

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Igaza one a Deckler fejû gyareknek, néha a kevesebb több, mint ami kéne ...
Én spec. supradin, izéje pezsgõ... csak alkalom szerûen, FONTOS, nem jó, ha megszokja a motor pl:ultra hosszú edzés vagy tt. túra vagy verseny.....
Hónap 11 osztom!!!
Má mint körforgalom

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Neha esszeru par nap szunetet beiktatni a nagy vitaminszedesben. Ha a szervezetunk tapasztalja a hianyat, reagal. Megpedig ugy, hogy a legkozelebbi vitamin adagbol tobbet raktaroz, a "szukosebb" idokre emlekezve.
Mondjuk, vitamin teren ez nem valami jelentos, de tobb mint a semmi.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Köszi T!
Errõl még nem is hallottam.

Az a helyzet, hogy évek óta, minden reggel magamhoz veszek 1000 mg C vitamint. A feleségem szuperül süt-fõz (fõleg bio cuccokat). Fizikailag és lelkileg is nagyon jól érzem magam. Hiszek is!
Most mégis így jártam. :-(

Pedig holnap, de beálltam volna a ludányi vonatba!
Renával utoljára 1999 nyarán (éjszaka!) bicajoztam együtt. Ne aggódjatok, Peti is ott volt. :-)))
Na jó, nem nyomom itt a fárasztó data dolgokat.;-)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Gabes! Universal Daily One! Nagyon jó vitamin, és relativ olcsó is :)