Elég combos sprint volt, kb 40en voltunk egy sorban. Azt mondák, két kamera is van, szóval senki ne szánkózzon a pályán a rajt-cél területen, mert két ideje lesz... hát inkább kettõ, mint egyse:krol:
A befutó, meg a pálya hibájából adódott az egész, 360m szint volt benne, gondolhatták volna hogy mezõnyhajrá lesz. Nem egy Tarján-kupás szervezés, hogy 8as legyen a kerekükbe
Nem azt mondom, hogy mi hûde milyen versenyeket rendezünk, abban is vannak hibák! De egy versenyt azért csináljak, hogy a versenyzõk eldöntsék, hogy ki a legerõsebb/legjobb és mi a köztük lévõ sorrend... Ezért vannak ezek a rendezvények szerintem...
Visszafejlõdök!
Ma végre helyreállt a gépem, gondoltam tekerek egyet a Mátrában.Bátony -Nemti-Szuha-Mogyorósorom volt a tervben oda vissza. Nemti elõtt defekt....
Gumicsere, aztán ráébredek: Nincs pumpa! Ügyes ! Volt 1 patronom, belenyomtam, de kevés volt. Idegroham.....
Telefonos segítség... A maconkai tónál értek oda segítõim.
Rövid aszfaltos túra lett a kerózásból.
Az utsó két bicózás balszerencsés volt. Majd holnap jó lesz!!!!
Van ilyen, Szilvásváradon eddig 6 versenybõl asszem kétszer értem célba...
csak nekem nem az idõszakkal van bajom, hanem a hellyel...
Nembaj Suttyó menjünk ki a Tátrába néztem ki egy jó kis túrát sok kilométerrel, meg egy kis parás résszel, dehát neked a tavalyi után már nem tudok fosósat mutatni a képek alapján ezt kijelenthetem...
Na de tényleg akarok még ebben a hónapban egy kemény, sok kilométeres túrát, június 15-el nyílnak az útvonalak!!!