Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

Verebélyi Zsolti is hasonlóan gondolkozott, errõl beszélgettünk, hogy megannyi "nagy" európai maraton van a Salzkammergut-on kívül... Az OB idõpont fix, azzal nem tudunk, és nem is akarunk variálni. Elég nagy durranás lesz annyit ígérhetek, ha legalább a kétharmada megvalósul abból amit tervezek/tervezünk, már akkor olyat fogunk csinálni, amihez hasonló még nem nagyon volt a környéken. Ezúton is -de majd írok egy hírlevelet is- kérek mindenkit, hogy tényleg gondolkozzon, mit tud hozzárakni a csapat sikeréhez, milyen ötletei vannak, stb...

Remélem az alagút benne lesz, gyér fényû mécsesekkel megvilágítva?:)

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

F@sza eredmények. De hol vannak a többiek és az idõk?

Csak az elsõ hat számít, a többi nem érdekes ! Mintha ott sem lettek volna, örüljenek hogy ráengedték õket 2 körre a nagy Palikringre. Pénz beszedve, fotók megcsinálva, mit akartok még ? Eredmény, érem vagy valami ? Ugyan má... Aki amatór az meg különben se menjen oda, mert elesnek benne a nagy magyar profik ! Leírták a velo.hu-n. Ez van.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
F@sza eredmények. De hol vannak a többiek és az idõk?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Brigi!
Semmi gond, Salzot most kihagyjuk, irány a Dolomiti Superbike!

http://www.dolomitisuperbike.com

Verebélyi Zsolti is hasonlóan gondolkozott, errõl beszélgettünk, hogy megannyi "nagy" európai maraton van a Salzkammergut-on kívül... Az OB idõpont fix, azzal nem tudunk, és nem is akarunk variálni. Elég nagy durranás lesz annyit ígérhetek, ha legalább a kétharmada megvalósul abból amit tervezek/tervezünk, már akkor olyat fogunk csinálni, amihez hasonló még nem nagyon volt a környéken. Ezúton is -de majd írok egy hírlevelet is- kérek mindenkit, hogy tényleg gondolkozzon, mit tud hozzárakni a csapat sikeréhez, milyen ötletei vannak, stb...

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

Ez tök jó!!!! Hazai terep, klassz...Már csak egy bibija van...ekkor van a Salzkammergut is...lehet nem a legjobb dátum az OB, bár valószínûleg az XCO-sok hozzánk jönnek majd, csak sokan ott is biztosan szeretnének indulni...messze van még ez:)

Brigi!
Semmi gond, Salzot most kihagyjuk, irány a Dolomiti Superbike!

http://www.dolomitisuperbike.com

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Ez tök jó!!!! Hazai terep, klassz...Már csak egy bibija van...ekkor van a Salzkammergut is...lehet nem a legjobb dátum az OB, bár valószínûleg az XCO-sok hozzánk jönnek majd, csak sokan ott is biztosan szeretnének indulni...messze van még ez:)

A Salzkammergut egy független maraton, az XCO Országos Bajnokságok viszont minden országban -Ausztriában is!- ugyanazon hétvégén vannak, az UCI által meghatározott idõpontban...

(találtam osztrák naptárat, ebben van benne, meg az is hogy a Kamptal-Klassik március 29., az Eisenberger április 5.!)

Más: kecskeméti cyclo-cross idõpontja 2008. 11. 16.!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Kösz, Nándi. Valószínû csak vasárnap, vagy jövõ hét elején tudok már csak bringázni. Ha akkor szabad lesz a GPS, akkor elkérem. Majd beugrok péntek tájékán érdeklõdni.
Hívnak a hegyek! :D

Briganti

Briganti

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
:air: Brigi

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Már a szövetség honlapján is olvasható hogy a Salgótarjáni HKE megkapta a 2009-es XCO OB rendezési jogát, idõpontja 2009. 07. 18-19.!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Gyuri bá !

Bent van a boltban a GPS, kedden bent vagyok, gyere be érte ha van idõd, aztán mehet a túrafeltöltés !

Zsóci !

Látom elvitted a kondért, próbáltam elmosni, hát ennyire sikerült... Amúgy meg kösz, kár hogy a gulyásból nem ettél !

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Olvasom, hogy voltak élmények a hétvégén.
Nekem abszolút a családé volt a szombat-vasárnap, de pénteken délután tekertem egy jót.

A "Cserhát forrásai" mozgalom 21 pontjából az utolsó elõttit kerestem fel Nógrádsipek felett.
Nagyon gondolkodtam a megközelítésen - ugyanis ragaszkodtam a külön nem utazunk oda szisztémához - mert innen (oda-vissza) 75 km aszfalt és 6 km földút van benne. Aztán végül úgy döntöttem, hogy elmegyek országútival és a faluban letéve a bringát felfutok a forráshoz.
Nagyon jó választás volt, mert még ekkora sarat nem láttam. Egy hete nem volt esõ, de nem tudtam úgy lépni, hogy ne merüljön be a cipõm. Volt olyan rész, hogy inkább kimentem a mezõre és ott kerültem el a földutat. Egyik helyen láthattam, ahogy az erdészeti jármû is csak nagy nehezen tudja átverekedni magát az ingoványon.
Az MTB-vel tekerni sem tudtam volna, meg jó szutykos is lett volna. Így csak a cipõm és a nadrágom nézett ki úgy, hogy elég furán festettem utána a tisztán csillogó országútimon.
A forrás (Dobos-kút) környéke egyébként csodaszép, még tarajos gõték is lubickoltak a vizében.

Maradt a Ficsor-kút.

Szép napot!

gyurma0414

gyurma0414

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Vasárnap 11 bolt elõtt
Ágasvár sokan, lazán montival

Ágasvár.....az hol van????? táblántul????

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Sajnálom, hogy nem sikerült a Hungaroring. Én a sok meló közé betuszakoltam egy két és fél órás kört. Baglyas-Károlyi-Karancsberény-Szlovákia-Mucsin-Ples-Csakanovce-Somoskõújfalu-Baglysalja. 50 km, vegyesen terep és aszfalt.
Javaslom ezt a kört, a városközpontból indulva is. (Sört nem mertem inni a határon, lásd fokozott ellenõrzés). Holnap is talán belefér valami, sajnos az Ágasvár nem, mert most meg Kazárt kell útba ejtenem egy kis mezõgazdasági munka miatt.

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Vasárnap 11 bolt elõtt
Ágasvár sokan, lazán montival

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Gyuri Bá! Ne bánkódj a Hungaroringi verseny miatt, szerintem szar volt! Nem hogy nem láttak szívesen, de még el is zavartak a végén! Az 50 perces versenybõl én kb. 22-õt tekertem (gondolom mert béna vagyok) saját mérés szerint, de nem tudom, hogy most a felvezetõ kör az beletartozott-e a versenybe? Ilyen érdekességek voltak. Most azon szomorkodom, hogy nem akar velem jönni senki holnap cyclocross versenyre szlovákiába.:zab: Pedig jó idõ lesz és csak 160 km-re van. Ha estleg valakit érdekel , csörgessen: 30-69-58-540.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Még egyszer kösz Pityu, hogy hívtál. Éppen a Hugó bicajos boltban nézegettem. Aztán nem vettem semmit. Sajnos az ember tervez, aztán meg mindenki beleszól. Így nem leszek ott a Hungaroringen. Remélem, azért a hétvégén legalább a környékbeli hegyekbe kijutok. Az idõ jónak igérkezik. Aszfaltra meg lesz még idõ a hosszú téli hónapokban. Hajrá SHKE!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

tom oszt tom átvettem, megkaptam, aztán, ottfelejtettem.... izé, majd holnap megint próba

Nem baj, gondolom úgy sem ma találkoztál volna Zergével. ;-)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Engem érdekelne a Garmin, majd egyeztetünk. Egy két "kedvenc" útvonalamat szívesen rögzíteném. Legalább néhány adat lenne róluk, mivel nekem nincs szintmérõ órám. Most olvason Bálna honlapján az okt. 1-i túrát. Kár, hogy nem tudtam róla, lehet, hogy mentem volna (vagy zártkörû volt?) Hétvégén Kona Nunu újra száguld!

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts

Fakukac!

Ma beviszek egy küldeményt a Velosportba. Ha lesz idõd, akkor légy szives vedd magadhoz és alkalomadtán add oda Zergének. Õ tud róla.

Köszi!

tom oszt tom átvettem, megkaptam, aztán, ottfelejtettem.... izé, majd holnap megint próba

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Nándi,jövõ héten bemegyek a born cuccért,bár nem fogom "használni"...azért elviszem természetesen.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy