Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Nandi, Te voltál a Karancson autóval?

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Pörgessük meg a fórumot, hogy kimenjen az utolsó oldalról T szélesvásznú csodaképe. Itthon kevesebb a monitorom.

Mire kifutott volna a T féle kép lemoderálták.

Ez most kicsit zagyva lesz: -Pityu nalatok nincsen ekezet ( mondjuk a Kozelen sincs meg a Borsodin és a Sopronin? na meg a Dreher??!!!!?!
-Gyuri Bá, szoktál Te görgõzni????
-RSzabi!!! Én eztet a fajtát izsmerem: kurteli fajta! Csak szójjá ha terhes a számodra és tõtünk belõle kóbászt vagy hoddogot! Áááááá Faaaasszzzaa leessz!
- "T" én is szoktam utazási prospektusokat böngészni! Érted mire gondolok?!?! Höhö-höhö.
- Lesz valami vasárnapi közös???
-K.Nandi Baalna miiindig éééjszakááákig wifizik a boltelõõõõõtt!!! Éééén láááááttam!!!
-Onedin Peti: tizedikén lesz valami, ha érted ,hogy mire gondolok?
-Hüje sofõrök!
-Szerintetek az MTB bálról miért csak olyan képek vannak a neten amin "fõvárosiak" vannak??? Hun van a vidék?
-AdLac a felesleged me ne jelöjje me a én feleslegemet a iviven merd vírustot kûdök rátok! More.
-Sose igyatok sör után pálinkát majd boroskólát mert ez lesz belõle.
-Viderzén!

Ez most nem kicsit volt zagyva, úgyhogy nem is fogtam mit akartál vele kifejezni, ezért ma ismételd meg, feltéve ha nem leszel ismét illumi!;)

Reggel gyövök álmosan, csipátó alig látok, Szurdokpüspöki után az erdõs részen, balos kanyar, tegnapi hó elolvadnán,majd az éjszaka folyamán ráfagyán az útnak burkolatára. A 60 soknak bizonyult:scared: hálistennek nem lett semmi pproblematika, de ment az ellen kormány ezerrel:brum: suzuki kilincsel elõre fele gyött ki a kanyarból! Úgyhogy ma má nem kell kávé

Ha ez a kõhídnál volt, ott már nagyon sokan eldobták a vasat, úgyhogy csak óvatosan, így is fogorvos hiány van!;)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Zsóci, görgõm nincs, de a szabadtéri sportot én valahogy a szabadtérben szeretem mûvelni.
Hívnak a hegyek! :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Kafa állatok, a kutyaól ragasztószalagból az kemény ! Van egy asztalos ismerõsöm, lehet nála rendelni kutya/macskaólat is szerintem, igaz-e Fakukacú ?

Az enyémnek kb 60-70-kg-os a kutyaháza,igaz nem is volt olcsó :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Reggel gyövök álmosan, csipátó alig látok, Szurdokpüspöki után az erdõs részen, balos kanyar, tegnapi hó elolvadnán,majd az éjszaka folyamán ráfagyán az útnak burkolatára. A 60 soknak bizonyult:scared: hálistennek nem lett semmi pproblematika, de ment az ellen kormány ezerrel:brum: suzuki kilincsel elõre fele gyött ki a kanyarból! Úgyhogy ma má nem kell kávé

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

Kafa állatok, a kutyaól ragasztószalagból az kemény ! Van egy asztalos ismerõsöm, lehet nála rendelni kutya/macskaólat is szerintem, igaz-e Fakukacú ?

Kutyaóltól a kisgyerekig bármit, a szoros ponty amúgy már engem is megforgatna lehet.

Egyébként én ismerem ezt a kutyafajtát. Fajtiszta hannoveri rotring.

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Ez most kicsit zagyva lesz: -Pityu nalatok nincsen ekezet ( mondjuk a Kozelen sincs meg a Borsodin és a Sopronin? na meg a Dreher??!!!!?!
-Gyuri Bá, szoktál Te görgõzni????
-RSzabi!!! Én eztet a fajtát izsmerem: kurteli fajta! Csak szójjá ha terhes a számodra és tõtünk belõle kóbászt vagy hoddogot! Áááááá Faaaasszzzaa leessz!
- "T" én is szoktam utazási prospektusokat böngészni! Érted mire gondolok?!?! Höhö-höhö.
- Lesz valami vasárnapi közös???
-K.Nandi Baalna miiindig éééjszakááákig wifizik a boltelõõõõõtt!!! Éééén láááááttam!!!
-Onedin Peti: tizedikén lesz valami, ha érted ,hogy mire gondolok?
-Hüje sofõrök!
-Szerintetek az MTB bálról miért csak olyan képek vannak a neten amin "fõvárosiak" vannak??? Hun van a vidék?
-AdLac a felesleged me ne jelöjje me a én feleslegemet a iviven merd vírustot kûdök rátok! More.
-Sose igyatok sör után pálinkát majd boroskólát mert ez lesz belõle.
-Viderzén!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Pörgessük meg a fórumot, hogy kimenjen az utolsó oldalról T szélesvásznú csodaképe. Itthon kevesebb a monitorom.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Kafa állatok

A macskajános nem saját, csak albérlõ.

a kutyaól ragasztószalagból az kemény !

Banderas lelenc eb, egész pályás útlezárást hajtott végre a csuklósbusz elõtt, onnan mentettük ki. Beazonosíthatatlan típus, fogalmam sincs, hogy mekkorára fog megnõni. Most egy porszívósdobozban hál, amí kívülrõl minden oldalról nikecellel beborítottam, azon van az agrofólia vízállósítás. Pont olyan a hõszigetelése, mint a mi házunknak. Elég komfortos, macskajános is azért költözött be.

Amíg nõl, addig nem ácsolok faházat. Aztán meg összedobok valamit raklapokból, abból van itt mindig dögivel.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Milyen az a szoros ponty?

Olyan, mint a "tobbi".

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Szép a táj T, teccik. Ez is jó, hogy a fakó mezt lemásolták színben, igazi profik.
A régi mezeim már nekem is fakók, de ez az idõ vasfoga miatt van.
Az új mez valóba kicsit szûkös, de én már megszoktam, tényleg olyan, mint a profiké szokott, rajtuk sem lötyög.
Az idõ nem igazán kedvez, pedig már viszketnek a talpaim, hajtanám a pedált.
Átesetm én is egy erõs fogsor csiszoláson, most meg várom a protkót. Érdekes állapot ez a vámpírság.
Hívnak a hegyek! :D

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás

Lett egy ilyenünk, e!

Megmég
Megmég

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Vazze!
Eloszor aszittem szoros pontyot fogtal!
Meg jo,h megneztem a tobbit.

Milyen az a szoros ponty?

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Lett egy ilyenünk, e!

Megmég
Megmég

Vazze!
Eloszor aszittem szoros pontyot fogtal!
Meg jo,h megneztem a tobbit.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Mi az elasticnál csináltattuk eddig a mezt és nadrágot is, velük jó kapcsolat van, de mozog még egy-két "gyártó" a piacon külföldrõl, egy-két csapattól hallottam, de konkrétumokat nem nagyon tudok...

Szerintem az elastic korrekt, jó minõség, és az ára is jó...

A legutóbbi szériával csak méretproblémák voltak, de ez csak annyit takar, hogy volt egy kis egymás mellett beszélés, és végül a "profi", új trend szerinti kisebb szabású mezeket kaptuk meg, így sokaknak egy mérettel nagyobb kellett volna. Legközelebb mi is kérünk méretminta-darabot, ennyi volt a legnagyobb galiba eddig, de ez sem minõségi probléma...

Jah, meg egyszer amikor Nándi véletlenül az egyik kifakult mezét küldte el nekik mintának, az a széria lett a világoskék tarjáni mez, csak az alapból gyárilag... :D

Josshuatt

Josshuatt

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.231 hozzászólás
Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, hogy hol lehet mezt csináltatni? Ti a klubos mezt hol csináltattátok?
:) MA-VICc nélkül Olmo lábon járnék... :mybad:

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
T! Ez a Karancs a Salgóvárról nézve?

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Lett egy ilyenünk, e!

Megmég
Megmég

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Én személyszerint pöcsölnék vele. Csak a legutolsó pillanatban húzatnám ki....

Pöcsölök. Majd beszámolok.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

T! Nagyobb kép nem volt?;)

Nekem jó így. Átültem egy duplamonitoros géphez. :)

Amúgy télleg fasza helynek tûnik...