Jelentkezz be Regisztrálj

Salgótarján
Írta 2008. november 28. - 10:50

Írta 2008. november 28. - 10:46

Mire kifutott volna a T féle kép lemoderálták.Pörgessük meg a fórumot, hogy kimenjen az utolsó oldalról T szélesvásznú csodaképe. Itthon kevesebb a monitorom.
Ez most nem kicsit volt zagyva, úgyhogy nem is fogtam mit akartál vele kifejezni, ezért ma ismételd meg, feltéve ha nem leszel ismét illumi!Ez most kicsit zagyva lesz: -Pityu nalatok nincsen ekezet ( mondjuk a Kozelen sincs meg a Borsodin és a Sopronin? na meg a Dreher??!!!!?!
-Gyuri Bá, szoktál Te görgõzni????
-RSzabi!!! Én eztet a fajtát izsmerem: kurteli fajta! Csak szójjá ha terhes a számodra és tõtünk belõle kóbászt vagy hoddogot! Áááááá Faaaasszzzaa leessz!
- "T" én is szoktam utazási prospektusokat böngészni! Érted mire gondolok?!?! Höhö-höhö.
- Lesz valami vasárnapi közös???
-K.Nandi Baalna miiindig éééjszakááákig wifizik a boltelõõõõõtt!!! Éééén láááááttam!!!
-Onedin Peti: tizedikén lesz valami, ha érted ,hogy mire gondolok?
-Hüje sofõrök!
-Szerintetek az MTB bálról miért csak olyan képek vannak a neten amin "fõvárosiak" vannak??? Hun van a vidék?
-AdLac a felesleged me ne jelöjje me a én feleslegemet a iviven merd vírustot kûdök rátok! More.
-Sose igyatok sör után pálinkát majd boroskólát mert ez lesz belõle.
-Viderzén!

Ha ez a kõhídnál volt, ott már nagyon sokan eldobták a vasat, úgyhogy csak óvatosan, így is fogorvos hiány van!Reggel gyövök álmosan, csipátó alig látok, Szurdokpüspöki után az erdõs részen, balos kanyar, tegnapi hó elolvadnán,majd az éjszaka folyamán ráfagyán az útnak burkolatára. A 60 soknak bizonyult:scared: hálistennek nem lett semmi pproblematika, de ment az ellen kormány ezerrel:brum: suzuki kilincsel elõre fele gyött ki a kanyarból! Úgyhogy ma má nem kell kávé

Írta 2008. november 28. - 10:24

Írta 2008. november 28. - 09:45

Az enyémnek kb 60-70-kg-os a kutyaháza,igaz nem is volt olcsóKafa állatok, a kutyaól ragasztószalagból az kemény ! Van egy asztalos ismerõsöm, lehet nála rendelni kutya/macskaólat is szerintem, igaz-e Fakukacú ?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. november 28. - 09:34

Írta 2008. november 28. - 08:33

Kafa állatok, a kutyaól ragasztószalagból az kemény ! Van egy asztalos ismerõsöm, lehet nála rendelni kutya/macskaólat is szerintem, igaz-e Fakukacú ?
Kutyaóltól a kisgyerekig bármit, a szoros ponty amúgy már engem is megforgatna lehet.
Egyébként én ismerem ezt a kutyafajtát. Fajtiszta hannoveri rotring.
Írta 2008. november 28. - 02:10

-Gyuri Bá, szoktál Te görgõzni????
-RSzabi!!! Én eztet a fajtát izsmerem: kurteli fajta! Csak szójjá ha terhes a számodra és tõtünk belõle kóbászt vagy hoddogot! Áááááá Faaaasszzzaa leessz!
- "T" én is szoktam utazási prospektusokat böngészni! Érted mire gondolok?!?! Höhö-höhö.
- Lesz valami vasárnapi közös???
-K.Nandi Baalna miiindig éééjszakááákig wifizik a boltelõõõõõtt!!! Éééén láááááttam!!!
-Onedin Peti: tizedikén lesz valami, ha érted ,hogy mire gondolok?
-Hüje sofõrök!
-Szerintetek az MTB bálról miért csak olyan képek vannak a neten amin "fõvárosiak" vannak??? Hun van a vidék?
-AdLac a felesleged me ne jelöjje me a én feleslegemet a iviven merd vírustot kûdök rátok! More.
-Sose igyatok sör után pálinkát majd boroskólát mert ez lesz belõle.
-Viderzén!
Írta 2008. november 27. - 22:49

Írta 2008. november 27. - 22:46

A macskajános nem saját, csak albérlõ.Kafa állatok
a kutyaól ragasztószalagból az kemény !
Banderas lelenc eb, egész pályás útlezárást hajtott végre a csuklósbusz elõtt, onnan mentettük ki. Beazonosíthatatlan típus, fogalmam sincs, hogy mekkorára fog megnõni. Most egy porszívósdobozban hál, amí kívülrõl minden oldalról nikecellel beborítottam, azon van az agrofólia vízállósítás. Pont olyan a hõszigetelése, mint a mi házunknak. Elég komfortos, macskajános is azért költözött be.
Amíg nõl, addig nem ácsolok faházat. Aztán meg összedobok valamit raklapokból, abból van itt mindig dögivel.
Írta 2008. november 27. - 22:35

Írta 2008. november 27. - 21:36

A régi mezeim már nekem is fakók, de ez az idõ vasfoga miatt van.
Az új mez valóba kicsit szûkös, de én már megszoktam, tényleg olyan, mint a profiké szokott, rajtuk sem lötyög.
Az idõ nem igazán kedvez, pedig már viszketnek a talpaim, hajtanám a pedált.
Átesetm én is egy erõs fogsor csiszoláson, most meg várom a protkót. Érdekes állapot ez a vámpírság.

Írta 2008. november 27. - 21:21

Kafa állatok, a kutyaól ragasztószalagból az kemény ! Van egy asztalos ismerõsöm, lehet nála rendelni kutya/macskaólat is szerintem, igaz-e Fakukacú ?
Írta 2008. november 27. - 17:59

Milyen az a szoros ponty?Vazze!
Eloszor aszittem szoros pontyot fogtal!
Meg jo,h megneztem a tobbit.
Írta 2008. november 27. - 16:39

Vazze!
Eloszor aszittem szoros pontyot fogtal!
Meg jo,h megneztem a tobbit.
Írta 2008. november 27. - 15:51

Szerintem az elastic korrekt, jó minõség, és az ára is jó...
A legutóbbi szériával csak méretproblémák voltak, de ez csak annyit takar, hogy volt egy kis egymás mellett beszélés, és végül a "profi", új trend szerinti kisebb szabású mezeket kaptuk meg, így sokaknak egy mérettel nagyobb kellett volna. Legközelebb mi is kérünk méretminta-darabot, ennyi volt a legnagyobb galiba eddig, de ez sem minõségi probléma...
Jah, meg egyszer amikor Nándi véletlenül az egyik kifakult mezét küldte el nekik mintának, az a széria lett a világoskék tarjáni mez, csak az alapból gyárilag...

Írta 2008. november 27. - 15:39

Meg tudnátok mondani, hogy hol lehet mezt csináltatni? Ti a klubos mezt hol csináltattátok?

Írta 2008. november 27. - 13:35

Írta 2008. november 27. - 13:21

Írta 2008. november 27. - 13:11

Én személyszerint pöcsölnék vele. Csak a legutolsó pillanatban húzatnám ki....
Pöcsölök. Majd beszámolok.
Írta 2008. november 27. - 13:09

T! Nagyobb kép nem volt?
Nekem jó így. Átültem egy duplamonitoros géphez.

Amúgy télleg fasza helynek tûnik...