Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Most jut eszembe volt valaki vasárnap Szorospatakon futóversenyen? Eredmények még nincsenek a honlapjukon, de gondolom meg volt tartva meg miegymás.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Vegyétek meg a Mátrát is, komolyan. Meglátjátok, nem bánjátok meg. 840 Ft, vicc.

Amúgy nekem is a hálószoba falán van a Mátra eredetije, keretezve, üvegezve :). De elég jó ez a reprint is.

A Karancs-Medves pedig a BNP-s könyv kisvasutas fejezetével együtt igen izgalmas ám.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

:-)
Nekem is. Egyik fõ díszlete a hálószobánknak, már évek óta. Kedves, budapesti kerékpáros ismerõseimtõl kaptuk nászajándékba.

Amúgy meg - hely hiányában - sajnos a régi térképeimet folyamatosan el kell, hogy adjam. :-(
Mondjuk a muzeálisak azért megmaradnak.

Bálnus ! Hozzál már nekem légyszi 3 db Karancs-Medvest !

Kösz!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

A Karancs-Medves térkép megtetszett...

:-)
Nekem is. Egyik fõ díszlete a hálószobánknak, már évek óta. Kedves, budapesti kerékpáros ismerõseimtõl kaptuk nászajándékba.

Amúgy meg - hely hiányában - sajnos a régi térképeimet folyamatosan el kell, hogy adjam. :-(
Mondjuk a muzeálisak azért megmaradnak.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
A Karancs-Medves térkép megtetszett, úgyhogy vagy a zasszony, vagy én személyesen megyek majd érte még a héten, ha valakinek kell valamelyikbõl szóljon nekem minél elõbb és akkor hozok!

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Ja, és még szóbajöhetnek ajándékként ezek is, ha valaki szereti a térképeket.

Nyilván fõleg ez.

Vagy ez.

Esetleg ez.

Nyilván nekem már megvan mind, a Mátra eredetiben :).

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Vettem Karácsonyra édesapámnak egy ilyet. Én korábban már elolvastam, teccett, ajánlom.

Magamnak meg vettem egy ilyet, hamár emitt több idõt töltök, mint amott.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Zsóci! Azért ne minõsítsd így le Bálnát, még, hogy a Blikk. Oda már túl jók az írásai (mondom ezt, mint írástudó).

Az a lényeg hogy annak aki elolvassa megfeleljen, amíg ez így mûködik, addig nincs gond... Olyan nincs hogy mindenkinek tessen, elõfordul hiba is a gépezetben, nem is tehetek mindenrõl, mert bent a szerkesztõségben is lehet "hozzányúlás" pl. ha rövidíteni kell. De minden évben van legalább egy olyan telefon aminek a stílusa finoman szólva is "érdekes", ez menetrendszerint megjött idén is nemrég...

Bálna még csak most néztem a cikket amit írtál, de nagyon jó lett! Szerintem tényleg hagyd ott a remeteképzõt és menj irkálni a Blikkbe.(Hátha így én is celebhentes leszek mint Õzike:lol1:)

Akkor neked barátom beszélned kell elõször is Jacko plasztikai orvosával, hogy a kivett szín kb. 75%-ára igényt tartanál, utána majd beszélhetünk a részletekrõl... :D:D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Zsóci! Azért ne minõsítsd így le Bálnát, még, hogy a Blikk. Oda már túl jók az írásai (mondom ezt, mint írástudó).
Hívnak a hegyek! :D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Bálna még csak most néztem a cikket amit írtál, de nagyon jó lett! Szerintem tényleg hagyd ott a remeteképzõt és menj irkálni a Blikkbe.(Hátha így én is celebhentes leszek mint Õzike:lol1:)

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Nekem most az 52-53 percre az átlagpulzusom 190 lett... :)

Jaaa, bocs! :-)
Ez már egy másik dimenzió. Nekem utoljára nyolc éve volt 190 feletti a max (nem is átlag) pulzusom.

Hátszelet!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Nagyon jó a versenybeszámolód! Szinte ott ültem én is a bringádon. :-)
Az utózönge pedig nagyon tanulságos. :-(

Sajnos teljesítménytúrák és mozgalmak terén is vannak olyan rendezvények, amelyekt én is a hozzáállás miatt hanyagolok.

Még egy megjegyzés.
Hogy nem fáztok Ti még ilyenkor sem, rövidben?

Hátszelet!

Nekem most az 52-53 percre az átlagpulzusom 190 lett... :) Amugy a rajtnál olyan 8 fok is volt talán, így hozzávéve a versenytempót meg hasonlókat elég lett a rövid. De természetesen egy maratonon tuti nem, normál cross-countryn sem valószínû hogy rövidben indultam volna.

Azért nem fáznak mert kemények és mint tudjuk ami nem öl meg az keményít!!!

Te ennek ellenére hosszúban voltál. Neked még gyúrnod kell. :-)

:D:D:D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Azért nem fáznak mert kemények:paker: és mint tudjuk ami nem öl meg az keményít!!!

Te ennek ellenére hosszúban voltál. Neked még gyúrnod kell. :-)

Szó-szó ki így, ki úgy.
Én 20 fok alatt már nem érzem magam jól (felül) rövidben.

Hátszelet!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

Sajnos teljesítménytúrák és mozgalmak terén is vannak olyan rendezvények, amelyekt én is a hozzáállás miatt hanyagolok.

Még egy megjegyzés.

Hátszelet!

Azért nem fáznak mert kemények:paker: és mint tudjuk ami nem öl meg az keményít!!!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Még egy megjegyzés.

Hátszelet!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Hát ecsém te ráérsz. Amúgy fasza.

5 hete fekszem 24 órából 23-at, és még nem látom a végét:(, úgyhogy idõmbõl telik!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

HOHOHOHOOO

Hát ecsém te ráérsz. Amúgy fasza.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
HOHOHOHOOO

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Nekem már 2006-ban a Salgó kupán ellopták az erdményemet, nem lep meg a dolog. Ma sajnos más sportot kellett ûznöm, volt egy kis favágás.
Hívnak a hegyek! :D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Mint már megszokhattuk, kishazánkban mindent ellopnak ,amit csak lehet. Na de hogy már verseny eredményeket is ellopnak az abszurdum! A tegnapi tamási cx versenyen történt meg ez a kis eset, Bálna majd talán tálalja a történteket az oldalán, ott keressétek.