Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Szombaton mehetnénk egy laza kistányéros 106ost, ha nem lesz combközépig érõ g@né az úton

Örülök, hogy újra itthon vagy!
Júniusban - terveim szerint - meg lesz hivatalosan is rendezve a "Kis Pubi kör". Kifejezetten a Te ajánlásoddal. :-)

Egyébként nagyon jó, ha minnél többen beírjuk ide a terveinket. Könnyebben lehetne összeszervezkedni. Ezt (is) jól látja M. János.

Amúgy szombatra én is a Téli Mátra teljesítménytúrát terveztem be.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Inkább macskázok. Ja az nincs. Kúl:spider:

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Én csatlakoznék, de lehet, hogy valami rövidebb távon

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Szombaton gyalogolhatnánk egy laza 42 kilométert a Mátrában:) Combközépig érõ ganéj lesz, ez tuti:clap:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Szombaton mehetnénk egy laza kistányéros 106ost, ha nem lesz combközépig érõ g@né az úton

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ha ezt az olaszok tudnák (hogy mit jelent magyarul).
Hívnak a hegyek! :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Ti is mindig erre gondoltok? :D

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
http://forum.bikemag...78&postcount=47

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Petter Kusatov, azaz Kusztor Péter 35. lett az Argentín körversenyen, megelõzött pár nagy nevet. Cador Rida is jól szerepelt. Még jó, hogy amúgy magyarnak írták, nem orosznak vagy kazahnak. Cador Rida nevét meg jól írták, úgy látszik a "tipikus" magyar névvel van gond, márha a Kusztor az. Fõ a jó szereplés.

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Anno:

Verebélyi Zsolti kölcsönkérte Deszkától a cyclo Konát, azzal ment. A rajt után összegabalyodott valakivel, aztán lett egy nagy nyolcas az elsõ kerékben, ha jól emlékszem így mondta. Ott letört az agyból a perem egy része, ezért lett a nagy nyolcas, de kiakasztotta a féket és tovább ment. Na aztán talán a harmadik körben történt, hogy a rövid lépcsõs akadálynál leugrott a biciklirõl, felkapta a biciklit, és azzal a lendülettel kiesett az elsõ kerék, vett egy derékszögû kanyart, és begurult a kb 2-3m-re levõ tóba. Fújt a szél, és elkezdte befelé fújni a kereket, Zsolti meg levette a cipõt meg a zoknit és bement érte, kb térdig ért a víz mire utolérte, kihozta, visszarakta, visszaöltözött, aztán folytatta a versenyt. :) A sok fotós meg mint a hiénák mentek rá a jelenetre - érthetõen. :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Hello zsolti, anno regék szóltak az elgurult kerékrõl, és az azt kihalászó versenyzõrõl.

Nem ismerem a sztorit, légyszi avassatok be!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Hello zsolti, anno regék szóltak az elgurult kerékrõl, és az azt kihalászó versenyzõrõl.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás

Sziasztok sporttársak.

Szuper, hogy itt vagy Te is! ;-)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Sziasztok sporttársak. A kép magáért beszél, de azért aki még nem látta, Verebélyi Zsolt vagyok, a kerék horgász.Gyuribácsi a múlt vasárnap én jártam elõtted a kövesen.

Szia! És ezt így hogy ????

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

Szia Szabi!
Jól vagytok? Nem jöttök Tarjánba valamikor?

Hali!
Most voltunk hétvégén, legközelebb kb. 3 hét múlva...
Kösz, megvagyunk, bár a nagyobbik lárva folyton kehes, óvodába kb november óta nem volt. A kisebbik szimplán hüje, de így szeretjük :D.
Sportolás sajnos teljesen takarékon :(
A kutya meg nõ, mint a gomba, lassan 20 kilós (még nincs féléves), zabál mint állat.
Evvan :)
Szabi

VéZSé

VéZSé

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Sziasztok sporttársak. A kép magáért beszél, de azért aki még nem látta, Verebélyi Zsolt vagyok, a kerék horgász.Gyuribácsi a múlt vasárnap én jártam elõtted a kövesen.

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Szia Szabi!
Jól vagytok? Nem jöttök Tarjánba valamikor?

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Hopsz:

Cyclo-cross as Olympic sport?

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

"Biciklivel jobbról is lehet elõzni / kikerülni velünk egy irányba lassan haladó vagy álló jármûvet (csak nagyon kell figyelni), kivéve ha már indexelt jobbra."

No, akkor odaát több eszük van az illetékeseknek...

Meg azért a fejvédõ kötelezõvé tétele is jó.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Ja, Nemo késõbb lefordította azt a hihetelent is:
"Biciklivel jobbról is lehet elõzni / kikerülni velünk egy irányba lassan haladó vagy álló jármûvet (csak nagyon kell figyelni), kivéve ha már indexelt jobbra."

Ez ám az elismerés. Ránk bízza - kellõ óvatosságra szólítással - a lehetõséget! ;-)