Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Jah, kúl volt. Jövõhéten mehetnénk egy Tarján-Szécsény-Pásztó-Galya-Egerpatkány(bakta)-Pétermacskája-Tarján kört. Azon már nem megyek visszafelé is, de ez így elgondolva nagggyon kúl:D

De ha már ilyen hosszut akarsz menni, és jövö héten télleg tartós lessz az 5-10 fok, akkor +próbálhatnánk inkább Polanát.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás

Örülök, hogy hazaértél, annak meg még inkább, hogy tetszett is, kicsit rossz érzés volt, hogy végülis én hívtalak, aztán kb féltávtól mégsem együtt mentünk. Remélem nem veszed zokon, gondoltam, hogy sokkal többet is szoktál egyedül nyomni.
Most már csak az érdekelne, hogy Bajnóczi honvéd és a hegy küzdelmébõl ki került ki gyõztesen.
Reggel 13-an vágtunk neki, aki nem jött, bánhasssa.
Jövõhéten megint lesz valami

Semmi gond, mentem ahogy bírtam, Nádujfalunál még felértem, aztán még Ivád elõtt láttalak titeket kb. 200-300 m-rõl, próbáltam felzárkózni, de már nem ment. Amúgy meg legalább egy darabig nem magam voltam, kb. 80 %-ban egyedül nyomom úgy is.
Hívnak a hegyek! :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Jah, kúl volt. Jövõhéten mehetnénk egy Tarján-Szécsény-Pásztó-Galya-Egerpatkány(bakta)-Pétermacskája-Tarján kört. Azon már nem megyek visszafelé is, de ez így elgondolva nagggyon kúl:D

Zsír:D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Örülök, hogy hazaértél, annak meg még inkább, hogy tetszett is, kicsit rossz érzés volt, hogy végülis én hívtalak, aztán kb féltávtól mégsem együtt mentünk. Remélem nem veszed zokon, gondoltam, hogy sokkal többet is szoktál egyedül nyomni.
Most már csak az érdekelne, hogy Bajnóczi honvéd és a hegy küzdelmébõl ki került ki gyõztesen.
Reggel 13-an vágtunk neki, aki nem jött, bánhasssa.
Jövõhéten megint lesz valami

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ivád elõtt leakadtam, de aztán mentem tovább egyedül, a ceredi hegy kicsit megfogott, de jó volt.

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Helló!
Én igen, nár jól is laktam!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Hazaért mindenki?

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Jaaaaaaaaaaa!
Azt hittem a Rákos Tamás vagy, azé kérdeztem így

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Rónay
Rák

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Ott bazmeg, az bazmeg.
Amúgy meg ki a rák vagy?

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Szia! Én is megyek. 11 órakor a körforgalomtól?
A 80 km-s kör St-Pétervására-Cered-St?

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

25 cm
De ez most hogy jön ide?

Má akkora a hajad? Rég láttalak!:afro:

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Amúgy 80-as a terv

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

Milyen hosszú?

25 cm
De ez most hogy jön ide?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Milyen hosszú?

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Vasárnap 11 óra
Hosszú, naon laza, má most tényleg vagyunk rá egy páran, nem úgy, mint az elmúlt napokban. Még Hilti is eljön Pilinybõl

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Szombat 10.00
Kb. 2 óra

Nem tudtam menni pedig akartam... Felborult az idõrendem tegnap este, és most délelõtt készültem, hogy megfelelõen hosszan tudjak nektek beszélni délután 14:00-tól... :D
Na jó, viccelek, idén meglepõen rövidre fogom majd a mondanivalómat, kivéve amit nem lehet mert fontos... :D

Akkor kettõkor!

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Szombat 10.00
Kb. 2 óra

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Hideg januári reggel volt, mikor egy ember megállt egy Washington DC-i metróállomáson és hegedülni kezdett. Hat Bach darabot játszott összesen negyvenöt percen keresztül. Ezalatt az idõ alatt több mint ezer ember fordult meg az állomáson, legtöbben a munkahelyükre igyekeztek a csúcsforgalomban.

Három perc múlva egy középkorú férfi észrevette a zenészt. Lelassított, és egy pillanatra meg is állt, majd továbbsietett. Egy perccel késõbb a hegedûs megkapta az elsõ egydollárosát, egy nõ dobta bele a hegedûtokba anélkül, hogy megállt volna. Néhány perccel késõbb valaki a falhoz támaszkodva kezdte el a zenét hallgatni, de kis idõ múlva az órájára nézett, és továbbsietett.

Legjobban egy hároméves kisfiú figyelt fel a zenére. Anyukája kézen fogva vezette, de a fiú megállt a hegedûst nézni. Nemsokára az anyuka továbbhúzta, de a kisfiú közben végig hátrafelé kukucskált. Ugyanez más gyerekkel is megtörtént, kivétel nélkül mindegyik szülõ továbbvezette õket.

A 45 perces elõadás alatt csak 6 ember állt meg zenét hallgatni. Nagyjából 20-an adtak pénzt, de közben le sem lassítottak. Összesen $32 gyûlt össze. Amikor vége lett a zenének, és elcsendesedett az állomás, senki sem vette észre a változást. Senki sem tapsolt, senki sem gratulált.

A járókelõk nem tudták, hogy a világ egyik leghíresebb hegedûmûvésze, Joshua Bell játszotta a zenetörténelem legnehezebb darabjait 3.5 millió dollár értékû Stradivari-ján. Két nappal a metróállomásbeli elõadás elõtt egy teltházas bostoni színházban lépett fel, ahol a jegyek átlagosan $100-ba kerültek.

A kísérlet eredményének egyik lehetséges következtetése: ha nincs idõnk arra, hogy megálljunk és hallgassuk a világ egyik legjobb zenészét a zenetörténelem legvirtuózabb darabjait játszani, vajon mi minden más mellett megyünk el észrevétlenül ugyanígy nap mint nap?"