Kérdés: az M0-ás ingyenesen használható személyautóval???
Lehet hogy azért, mert minden év március 15-én hivatalos ünnepség van a várba?:confused:
A mai kör amúgy jó volt, sokszor azon gondolkoztam, kiállok a soróból, és valahogy hazakullogok.
És mekkora volt a peloton?
Ma már én se mentem, inkább kifutottam a várba + mentem 1 laza50-est.
Egész évbe nem láttam ennyi embert a várba. a vár alatt a parkoló tele volt.
egy kicsit. 1ébként láttam a pelotont kicsi falumban haladni:)
Ahogy tegnap is mondtam, ma már nem megyek. Egyrészt nekem még szoknom kell a nagyobb távokat, másrészt nem tudom nem rendelnek-e be valahová, ha az állatpolgárok úgy gondolják, hogy ünnep helyett inkább rombolnak egy kicsit. 1ébként láttam a pelotont kicsi falumban haladni:)Vasárnap 10.00
106-os
Remélem lesz jó nagy peloton, ma is voltunk vagy 100-an. Mit százan, 50-en!
A tegnapi nap már nekem is jobban ment, mint a múlt héten. Annyira nem fáradtam el, igaz mire hazaértem nekem is beállt a combom egy kicsit. Jó volt veletek tekerni:) Úgy Ózd elõtt rácsodálkoztam a környezetre, pedig már láttam egyet s mást. Ismerd meg hazánk putrijaitJa, ez a mai edzés tetszett, jó elfáradtam:) csak a zabar elötti pukli tetszett:)
má csak az a kérdés h Misi hazaért-e vagy télleg elrabolták a cigok:D
kerss meg szerintem tudom a segítséget 06-20-9-359-166 :jogging:
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Sajnos ezt is kihagyom. Tegnap sógoromnál voltam tetõtépíteni, valszeg még ma is tart a mókából. Csak rövid 30-40km távokat tudok így tekerni.Vasárnap 10.00
106-os
Nekem sajnos csak Noika telóm van, de az már színes, és nagygombos.Valakinek nincsen eladó Fox telója? Vagy Rock-Shox Reba?Na? Na? Na? Na? Na?
Vasárnap 10.00
106-os
utat kellene csináni a bölcsfogamnak mennyi paleszt kell meinni hozzája :jogging:
60-70ezer. Annyiba eladom a 9.9es Trek-et...
Asszem lesz 2 bicikli eladó. 40 perc biciklizés után a térdem ugyanúgy reagál fél év pihenõ után is
Hazaért Misi