Csonti!
Mi volt ma Bükkszentlászlón? Gratulálhatunk dobogós helyezéshez?
Hát ezuttal sajnos nem Már elõzõ napokban éreztem h nem fog ugy menni mint elõzõ 7en, elfáradtam elõzõ heti versenyen azóta + nem pihentem ki magam
8.7km volt a táv az elsõ 5.3km egyfolytában emelkedeik, átlagba 5.7%, ott 14:50 körül voltam ami sztem nem volt rossz, csak utánna jött még a 2.4km aminek nagyrésze vékony ut, nagy kanyarokkal tüzdelve. Nem lehetett igazából nagy tempot menni a lejtõben se, 1x majdnem be is száltam a fák közé, onnantól óvatosabban mentema végén volt még kb 1 km emelkedõ az utsó 300 mre + fel volt téve a 10% os tábla, de sztem a 16osat ellopták a cigok és ez volt kéznél
Végülis az idõ 00:19:42 lett, a rekordom megjavult kb 2 perccel ami nem nevezhetõ rossznak de csak a 6. helyre volt elég
Lent volt még a Karbona team is. Norbi bringázta a legjobb idõt 00:18:39 asszem. Több eredményt nem tudok se Zoliét se Benceét .
A rendezés szar volt, 1 rajtlista se volt és ott kellett volna állni és várni ahogy szólitanak:mad: Persze h lekéstem a rajtot de még utsónak fölengedtek