Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Sziasztok!
Sílécet és sí bakancsot keresek gyerek(?) méretben! Carving léc 140-145 cm-es és 38-39-es méretû thermo béléses 4 csatos bakancs érdekel. Akinek van ilyen eladó, kérem jelezze.
Nekem van egy kis méretû ATOMIC lécem eledó ( 100 cm ).

Szia! >>ITT<< mazsolázz. Ha nincs regisztrációd akkor szívesen segítek.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Ez meg Grandmaster Pestának:

Ezeknek a figuráknak van egy ilyen.. izé... antigraviduális készülékük vagy mi... Az TUTI!Feltöltött kép

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

És még a zene is jó, a címe is, magyarul: temetés, gyászszertartás, hát ha a srác fennakad a rácson? Jól kihasználja a városi terepet.

Ezt a videót ismertem régebbrõl, de el is felejtkeztem róla... Hogy többet ne történjen ilyen, csináltam az ilyen és hasonló videóknak (képeknek, stb.) az oldalam alján egy felületet - ezzel kezdve. Ha van ötlet, javaslat, akkor jöhet majd a késõbbiekben is ide való téma.

Kanzyani

Kanzyani

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

...Kerorol jut eszembe...Hogy néz az ki? Utsó 2 hónapba bringát csak messzirõl láttam:(

Nálam is még pihen egy kicsit a kero, csak néha veszem elõ ha már unom a futást.
Egyik évben elég korán kezdtem el edzeni és csak bicajjal, szezon közepére bringaundorom lett. Szerencsére 2 hét bicaj nélküliség segített a dolgon.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ez meg Grandmaster Pestának:
Hívnak a hegyek! :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás

És még a zene is jó, a címe is, magyarul: temetés, gyászszertartás, hát ha a srác fennakad a rácson? Jól kihasználja a városi terepet.

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Sziasztok!
Sílécet és sí bakancsot keresek gyerek(?) méretben! Carving léc 140-145 cm-es és 38-39-es méretû thermo béléses 4 csatos bakancs érdekel. Akinek van ilyen eladó, kérem jelezze.
Nekem van egy kis méretû ATOMIC lécem eledó ( 100 cm ).

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Báálna tudni má hol lesznek a városik idén?

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Lacika roh@dj meg! :D Lelõtted a 2010-es "poénom"... :D:(

:lol1:Akkor nem is volt olyan rossz gondolat. F@sza lesz!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Ezt a Tour de Ski féle idõmérést akartam már említeni Bálnának, hátha érdekesebb lenne a városi sorozat. Több verseny idõeredményei után tök jó az utolsó verseny, mint a sísorozatban, a városik esetében is lehetne uphill (Karancs). Persze ez csak az én agyszüleményem, de majdmegmondja más is, hogy marhanagyhülyeség e.

Lacika roh@dj meg! :D Lelõtted a 2010-es "poénom"... :D:(

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Ezt a Tour de Ski féle idõmérést akartam már említeni Bálnának, hátha érdekesebb lenne a városi sorozat. Több verseny idõeredményei után tök jó az utolsó verseny, mint a sísorozatban, a városik esetében is lehetne uphill (Karancs). Persze ez csak az én agyszüleményem, de majdmegmondja más is, hogy marhanagyhülyeség e.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Jó kis idõnk volt, ki is maradt a hétvégén a testmozgás, hacsak ide nem számítom, hogy néztem a téli sportokat(sífutás, biatlon, síugrás stb.), meg néha kimentem tüzifáért az udvarra. Ez a Tour de Ski nem egy rossz dolog, fõleg a hegyi szakasz (uphill).

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Jaaaah:D a kör 2. fele + lemaradt xD...beugrottam 3 palacsintára + v 2 dl Colára...amit nem kellett volna...má az elsõ lépések után éreztem h gond lessz belõle. A második karikát már egyedül toltam, Ki a határig + vissza huuuh kifelé még ugyahogy elvoltam de vissza volt h 04:30 as km volt az enyhe lejtõn :) ... a kórháztól má összeszoritott foggal jöttem annyira fájt a combom+ a hasam... utcában má +volt a feszültséglevezetés , cigót leordítottam ... mertmajdnem elütött a szar autójával:( Végülis összességében nem volt olyan rossz a cigot leszámítva... az összidõ 03:00:02 lett a 43km-en . Hát nem lessz egyszerü a TM. fõleg ha olyan jó terepviszonyok lesznek mint most :(

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Ma toltam 1 Télimátra versenyszimulációt, de csak km-ben, na meg aszfalton... nem mertem terepre menni ebben a mocsokban :( Kezdtünk 1 forditott tarjánkupás körrel, egész jól ment ...az elején 5en indultunk és nem hagyták h. elfussam az elejét...Kazártól 3-an visszafordultak és onnan csak Zánki Zoli Jött...fasza volt pont szembe szelünk volt + enyhén emelkedett végig... meglepõdtem amikor a 21. km 04:02-es lett:...aztán beértünk a városba a idõ 27km-nél 01:51:19 lett ... hát mitmondjak volt má jobb is és el se fáradtam ennyire... igaz keroval:)...Kerorol jut eszembe...Hogy néz az ki? Utsó 2 hónapba bringát csak messzirõl láttam:(...Lassan elõ kéne venni mehetnénk 7végén vmi 80-110-est ha az idõjárás engedi... Január 1.-én mentünk 1-et a Karbona Team-el az elõtt + valamikor November eleján mehettem...mostanában nem esett jó...inkább crossmotor ... azt legalább nem kell hajtani:cool2:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Elég ritkán látok cx gumit, de én nagyobb bütykökre számítottam, megmondom õszintén. :) De nekem vmi schwalbe gumikat emlegettél, vagy nem. :D
Örülök, hogy rendben vagy. :cool2:

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Jó nekem a használt is, minél ballonosabb, annál jobb. A speeder-be akarom belepasszintani, kis földutas mókákhoz...

Ebbõl indultam ki, mikor azt gondoltam, hogy jó lesz, erre nem kell új...

...Köszi a cx gumikat, sajnos már nagyon kopottak voltak nekem...

Egyáltalán nincs mit, én még a következõ telet elkerekezem vele minimum. :)

Bálna, hogy érzed Magad? Javulgatsz?...

Jaja, rendben vagyok szinte teljesen. Erõsíteni kell még egy kicsit, meg idõjárás-változásra érzékeny még cseppet...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Bálna, hogy érzed Magad? Javulgatsz? Köszi a cx gumikat, sajnos már nagyon kopottak voltak nekem...

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Úgy hallottam ismét "minõségi" volt a cyclo-cross OB, kíváncsi vagyok a részletekre. Most, hogy lezajlott a verseny, szerintem pár nap és jön a nyílt levelem (pontosabban az egyesületé is, ha az elnökség nagyobb része úgy dönt) a témával kapcsolatban...

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

mielõtt megszólítanátok, csak koffein volt sok, bocs:mexico:

Koffein, ja. :D

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás