Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Úgy volt, szokáshomhoz híven tolok egy gyors 106ost. Az elmúlt napok havas aszfaltja megviselte az idegrendszerem, mindenhol kurv@ lassan közlekedtem, mára viszont konszolidálódott a helyzet, plusz2fok, sok helyen száraz aszfalt, speci gumik elõl hátul - sok baj nem lehet. Jah... Nyomorék hókása alatt volt egy pár centi magas jégréteg, aminek sikeresen nekidurrantam Erdõkövesd után, belekóstolva a téli barna latyakfagyiba. Hát ez nem volt túl csöcs... Mindenesetre Pétervására egy ideje tele van rendõrrel, a faluba (város???) bevezetõ utakon rendõrök szobroznak, elég masszívan állítgatják meg a pupákokat. Tuti elszabadult egy maki, és azt keresik...

Na igen! Tegnap még jó volt az út, ma meg... Inkább hagyjuk! Ismét leesett kisebb mennyiségû hó, ami gátol mindenféle mozgást az úton.

Pétervásárán - ami egyébként hivatalosan város, bár inkább falunak néz ki - a kollégák meg azért szobroznak az úton, mert a hét elején - asziszem kedden - összement sok "maki", oszt matekoztak egymás közt. Bár arra nagyon vigyáztak, hogy egymásba nagy kárt ne tegyenek. Na szóval volt ott minden: kard, tõr, bot, vipera, motorfûrész, meg figyelmeztetõ lövés a rendõrök részérõl. Azóta azt figyelik a rendõrök, hogy nem jönnek-e vissza makik a helyi, nem éppen IQ bajnok haverjaikat heccelni.

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Én tegnap elõtt voltam Csontival. Mentünk egy tarján kupa kört, õ cyclo-val én montival, de elég is volt annyi. Nekem kb novembertõl ez volt az elsõ bicózásom sajnos:( épphogy haza értem. Azért jó volt, mondjuk utival nem mertem volna kimenni...
T, gondolom te azzal vótáá:D bátor dolog, nem látsz a hó alá, meg nem is tapadsz úgy mint nyáron... Fõleg a jó magyar utakon, amit még takarítani se kell:mad:
Jaa Csonti! Egyenlõre nem lettem betegebb és köszi a maszkot.:)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Úgy volt, szokáshomhoz híven tolok egy gyors 106ost. Az elmúlt napok havas aszfaltja megviselte az idegrendszerem, mindenhol kurv@ lassan közlekedtem, mára viszont konszolidálódott a helyzet, plusz2fok, sok helyen száraz aszfalt, speci gumik elõl hátul - sok baj nem lehet. Jah... Nyomorék hókása alatt volt egy pár centi magas jégréteg, aminek sikeresen nekidurrantam Erdõkövesd után, belekóstolva a téli barna latyakfagyiba. Hát ez nem volt túl csöcs... Mindenesetre Pétervására egy ideje tele van rendõrrel, a faluba (város???) bevezetõ utakon rendõrök szobroznak, elég masszívan állítgatják meg a pupákokat. Tuti elszabadult egy maki, és azt keresik...

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Úgy volt, hogy 2 fiammal, de végül csal nagyobbikkal ketten teljesítettük a Szent László 15 km-es távját. Ha már a szomszédban van a befutó, miért ne. 3 óra 45 perc alatt sikerült abszolválnuk, ügyes volt a kölök, sõt engem jobban megviselt, pedig még csak 9 éves. Jól éreztük magunkat, szép volt a természet. Ezek után lehet minden évben megcélzom ezt a rendezvényt.

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Én láttam már a hétfõi újságban, gratulálok hozzá ! Jómunkásembervagy !

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Na akkor találkozunk odakint, mert Huszár Norbiékkal mi is megyünk!
Majd figyelj! Ha látod a legnagyobb hófelhõt, az leszek én!:)

Lehet találkozunk holnap, ha ti is Tálén lesztek, majd figyelem a hófelhõket!Feltöltött kép

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Egyrészt köszi a jókívánságot, másrészt már nem is számolom az éveket, olyan sok. Már innen nincs tovább, master három mindhalálig. Fakukac, jó a zene. Az iwiwen a zenedobozban is böngészhettek, feltettem néhány zenét.
Már alapozni kéne hólapátoláson kívül is.
Amúgy egy megtiszteltetés is ért, nézzétek meg az nport.hu mérnökbál képeit, na nem egy oszkár díj, de egy értékes helyi elismerés.
Mindenesetre súlya az van, meg Bobály Attila alkotta, én büszke vagyok rá.
Nógrád Megyei Mérnöki Kamaránál 10 évig végzett titkári munkámat ismerték el.
Hívnak a hegyek! :D

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Hali!
Valaki: SMS-ben küldje már meg valaki Gabóca telefonszámát ide: 20/3102267
Kösz

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Gabóca!
Tálé-n van ülõ felvonó????
Holnap készülünk síelni, és ez döntõ kérdés?
Kösz, Tamás

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Gabóca!
Tálé-n van ülõ felvonó????
Holnap készülünk síelni, és ez döntõ kérdés?
Kösz, Tamás

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Gyurkának szülire
amúgy magyarok

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
SZABI: :jupi::ed::peace::ok::clap1::prosze:
Emtébé Saltarján móóóre!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Akár mit csinálsz - nem jó :D Erre van a puding, a pudingtorta, meg a vanílniáspuding... az mindig csöcs

Puuuudiiiiiing:cool2:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

amikor meg a zacsidról csöpög az izzadság akkor az nem tetszik;)

Akár mit csinálsz - nem jó :D Erre van a puding, a pudingtorta, meg a vanílniáspuding... az mindig csöcs

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Jobban rühellem a telet gecc mint a nagyorrú kalapos gec1ket... Elhúzhatna már télanyó a halál... a Bolygó neve halál...:D

amikor meg a zacsidról csöpög az izzadság akkor az nem tetszik;)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Jobban rühellem a telet gecc mint a nagyorrú kalapos gec1ket... Elhúzhatna már télanyó a halál... a Bolygó neve halál...:D

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Elmész Te a ... Tudod hová ! :)

:lol1:pedig még mondja az utánpótlást
ezmeg reggel volt felénk: http://picasaweb.goo...feat=directlink

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Elmész Te a ... Tudod hová ! :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
végre hull :snieg:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Ez a szülinap dolog tök csöcs... ajándékul átadom a 2010es valenciai F1es tesztnap nemhivatalos eredményét: http://paddocktalk.c...icle&sid=127141 :)