Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

És még egy kis hóval megspékelve!!!! Elég lenne már a télbõl. Még a végén sportágat kell váltani (sí, korcsolya, stb.)

Én nagyon-nagyon szeretek síelni, ez már nekem sem hiányzik, elég volna a sípályán a hó.

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Az a baj még mindig fúj a szél + hideg van... bár ma voltak egész türhetõ percek is ... de nagyrész szél van :(
Igy megy tovább agyérgörcsöt fogok kapni...

És még egy kis hóval megspékelve!!!! Elég lenne már a télbõl. Még a végén sportágat kell váltani (sí, korcsolya, stb.)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Arcüreggyulladást elõbb...:)

Éder mester megoldja azt is. Vésõvel csit csatt, és helyre van téve az arcüreg egészsége. Az öreg gondolom jobban ért a bohóc polírozásához, mint hogy visszavarázsolja a pofikára a mosolyt... de hát basszus, legalább hálapénz nem kell neki (tuti betankolná a 190E-s Mercibe)
Feltöltött kép

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás

Arcüreggyulladást elõbb...:)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Az a baj még mindig fúj a szél + hideg van... bár ma voltak egész türhetõ percek is ... de nagyrész szél van :(

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

valószínû õ...

Lehet õk voltak :)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Akkor nem tom ki lehetett... De valaki még Vácon is Piros BMV-bõl, nem is ismerek senkit akinek az lenne.

valószínû õ...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Akkor nem tom ki lehetett... De valaki még Vácon is Piros BMV-bõl, nem is ismerek senkit akinek az lenne.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Ma is Te voltál? amikor megyek én nem látok nem hallok :-)

Nem szerencsére nem én, még kényszerbõl, hogy látlak elmentem volna tekerni és az nagyon nem esett volna jól! :-) Én a héten mondtam csak síelnék ha volna kivel! :-)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Hát hoty oly mmmm :@
Hova tette ez be a válaszom :D
Be van baszva a fórum ...

A magyar történelem egy karizmatikus alakja - többek között egyik kedvenc miniszterelnököm szoktavolt mondani: elkrúrtuk... nek kicsit... Na hasonlóképp :D

RELOADED

Nost mielõtt úgy gondolnátok, radikálisan jobb oldali nézeteket vallok (ami amúgy igaz, shalooom) megmutatom kedvenc oldalam: http://www.elkurtuk.com/ Néhány ballibes villanás :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Hát hoty oly mmmm :@
Hova tette ez be a válaszom :D
Be van baszva a fórum ...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

dicsakpalacsinta. Mindíg csak palacsinta?? Nekem szalonna, meg kóbász kõ, meg jó kenyér. Mit tesztek ti a palacsintába Csontossal??? :D:D
Pudingot v nutellát :P

jajjj, majd el felejtem. Ha szerdán elfogadható idõ lesz, akkor nem jön valaki Eger felé??? Ne jöjjek már egyedül. MTB-vel jövök szóval részemrõl nem lesz sietõs a dolog.

Megyek de Te vezetsz:-) Ma vezettem eleget a szélben :-(

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Szombaton láttalak Szécsényben a benzinkútnál tekertél hetyke kis sherpás sapiban, zöld Agricolés cuccban, villantottam is az indexel mikor megelõztelek.

Ma is Te voltál? amikor megyek én nem látok nem hallok :-)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

Te T! Komolyan szükségem van nekem erre a fészbúk izére? Még ivivem sincs, ilyentet sem szándékoztam csinázni, de ha nagyon erõsködsz, megoldhatjuk :)

Ne ne ne... hülye ez. Mindenkinek küld egy meghívó mailt, aki benne van a hotmail levelezési listámban. Nyomj csak a levélszemétre, és többé nem kapod meg :)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Te T! Komolyan szükségem van nekem erre a fészbúk izére? Még ivivem sincs, ilyentet sem szándékoztam csinázni, de ha nagyon erõsködsz, megoldhatjuk :)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

dicsakpalacsinta. Mindíg csak palacsinta?? Nekem szalonna, meg kóbász kõ, meg jó kenyér. Mit tesztek ti a palacsintába Csontossal??? :D:D

jajjj, majd el felejtem. Ha szerdán elfogadható idõ lesz, akkor nem jön valaki Eger felé??? Ne jöjjek már egyedül. MTB-vel jövök szóval részemrõl nem lesz sietõs a dolog.

Pudingot

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
0 fok alatt max a konyhába, palacsintáért

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Elõrejelzés: jövõ héttõl jó idõ! Keddig kell valahogy kibírni. Bár megfelelõ öltözetben hidegben is lehet bicajozni.
Hívnak a hegyek! :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Szombaton láttalak Szécsényben a benzinkútnál tekertél hetyke kis sherpás sapiban, zöld Agricolés cuccban, villantottam is az indexel mikor megelõztelek. Kimentem utána én is egy 50-est tekerni +3 fok volt amikor elindultam és 0 fok mikor haza értem, nem annyira élveztem a múlt hétvégi +9 után... Így vasárnapra már az idõjárásnak megfelelõ sportot választottam, kimentünk Táléra síelni, betyárosan jó volt, beton keményre kifagyott pálya, korcsolyával is lehetett volna menni, (-9 fok reggel) és egész nap mínuszok, ,,porzott" a hó, én a héten inkább ezt erõltetem! :-)

Jah sombaton nem volt melegem :( Gyarmatra mentem, majd Aranycsengõsön vissza és ki Sas bércre (Gyarmat után szeretem azt az utvonalat eljött mellettem vagy 2 autó, Sasbércnek meg szerintem Én voltam az egyetlen jármüvel aznap arra :) ) Eléggé szép volt! csak lefelé lefagyott mindenem :(