Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Salz. maraton jelenleg álltalam ismert nevek :
Takács Gábor
Galcsik Robi
Domonkos György
Melihercsik János
Nevezése eddig csak Gyuribácsinak és Galcsik Robínak van.
A tarján kupán valaki szólt hogy Ök is jönnek de elnézést elfelejtettem ki volt .
Kérem hívjatok telefonon és még aki jönne hogy a szállást tudjam intézni.

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

View SWF File

95-ig jutottam.
Emtébé Saltarján móóóre!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Sziasztok!
Ma délután ( 16.00 óra körül ) tervezek egy kb 80-as kört ( ha nem esik az esõ)! Csatlakozik valaki?
Ha igen, akkor egyeztessünk!
T

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

A hét mottója: Óvakodj az autóSTHOL!!

View SWF File

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
A hét mottója: Óvakodj az autóSTHOL!!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Gabi, ha Frici kiszáll a buszból beírhatod helyette Szigeti Zolit!

Azért ez a legmegbízhatóbb és legkitartóbb csapat a végére csak összejött mindenki!!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Véletlen? Errõl volt kollégámtól hallott vicc jut eszembe.
A Dohány utcában (Bp.) egy ortodox viseletû férfit megszólít a járókelõ: Nem tudja véletlenül, merre van a zsinagóga?
Válasz: Ja, persze "véletlenül" épp engem kérdez.
Más: Hallotad azt, hogy két ember gyalogol át a Lánchídon?
Nem.
Na persze, nem is hallhattad, mert gumitalpú cipõben voltak (naná, hogy nem spd-ben).
Na, ennyit az ilyen humorról mára, mert kutya legyek, ha kutya leszek.
Hívnak a hegyek! :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Most kimondottan a retek brazilokra gondoltam, nem a dicsõ ipari múltra :D Amúgy van egy érdekes teóriám... Gyerekkoromban, mikor olyan cuki kismókus voltam, és jártam anyámmal a piacra segíteni neki cipelni bazmeg a kéttonnás szatyrokat, na mind1, szóval akkoriban a kenyeret teherautóról osztották. Már akkor is kurva nagy barátság volt köztem meg a meszticek között, ezért azt találtam ki, mi lenne, ha "ingyerkenyér osztást" rendeznék. Special a kovászt cián tartalmú idegen anyaggal dúsítottam volna, amit kizárólag muzsikus honfitársaink bendõjének szánt volna apró mókuspraclim. NA ezt az elméletet tovább gondolva, nem lennék meglepõdve, ha egy-két éven belül az erõsen cigányfertõzött területeken a nyomós kutak arzéntartalma VÉLETLEN megnövekedne... De csak 1 picivel :D

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Frizz "":
Molnár Gabi??? Molnár Robi Tesója? Ha, igen, akkor Robinak is ott a helye!!!!!!!! ( Üzenem Robinak! )

Hár azt nem tom. Õ a Somosi szép fehér lángos meridás srác. Mármint a bicó szép, nem a srác.:-)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Így már értem a 9 órás indulást. Amúgy meg lehet, hogy mire Ózdra érünk, kicsit leharcolt állapotban leszünk, a többiek meg akkor indulnak neki frissen-fitten.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Kohász-kék - legfrissebb helyzet:
Kéri István (gépkocsi vezetõ)
Domonkos György
Sándor Norbert
Verebélyi Zsolt
Takács Gábor
Szita Tamás
Khrista Varga
Melihercsik János
Szigeti Zoltán

A busz tele van.

70-es résztáv:
Indulók:
Galcsik Róbert
Gordos Gábor
Verbovszki Nándor
Pataki János
Ferencz Gábor
Molnár Gábor
A leutazást Gordos Gábor oldja meg.
Nekik a rajt szigorúan 9.00-kor lesz Ózdon, a Spar áruház elõl. Ez azért van így megjelölve, mert a 70-es rajtoltató személyzete 9-ig van ott. Addig tart a hivatalos rajt. Utána õk átvonulnak Járdánházára, ahol a frissítõ állomás van. A pontõr - aki Ózdon marad - pedig csak körülményesen tudna rajtoltani.

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Frizz "":
Molnár Gabi??? Molnár Robi Tesója? Ha, igen, akkor Robinak is ott a helye!!!!!!!! ( Üzenem Robinak! )
T-Works: Az ózdi-vastüdõ már "sajnos" elmúlt, lassan Ózd ugyanolyan "wellness" hely, mint Keszthely. Az ipar eltûnt ügyesen, bár az ártalom még marad egy daraBIG!!!
Egyébként, vizet ne igyál SOHA!
T

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Ózdon vizet nem vennék a kulacsba... :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
S még egy felvetés. A rövid távosoknak mi határozza meg a 9 órás indulást, nem várhatnák be Ózdon a hosszútávosokat, akkor együtt menne tovább a karaván.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Én azt gondolom, elég lesz Ózdon az elsõ frissítés, addig ami kell magunkkal visszük (egy kis ital meg esetleg kaja). Addig azért nem olyan húzós a túra.

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Gabi!
Molnár Gabi 70-es távra jelentkezik.
Leutazást Gordival egyeztetjük.

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Kohász-kék - legfrissebb helyzet:
Kéri István (gépkocsi vezetõ)
Domonkos György
Sándor Norbert
Verebélyi Zsolt
Takács Gábor
Szita Tamás
Khrista Varga
Melihercsik János
Szigeti Zoltán

A busz tele van.

70-es résztáv:
Indulók:
Galcsik Róbert
Gordos Gábor
Verbovszki Nándor
Pataki János
Ferencz Gábor
A leutazást önállóan oldják meg.
Nekik a rajt szigorúan 9.00-kor lesz Ózdon, a Spar áruház elõl.
(Mindenki maga érzi, hogy mit bír, de a Karancs-Medves 50-en nagyon jól mentél Frici!)

Bálna felvetése jogos, ezen már én is gondolkodtam, de - szerintem - a vázolt verzió a jó.
(Egyébként minden rendezõ fog kapni egy részletes silabuszt az összes segítõ elérhetõségével, feladataival.)
1. Ha a tervezettek szerint jöttök, akkor valóban csak 9-kor tudsz elindulni. Így viszont folyamatosan lenne hová pakolni a csomagokat. (Hatalmas csomagokal szoktak jönni a gyalogosok.) Ugyanis az én autóm nem lenne elég erre a célra. Ebben az esetben Te olyan 10 körül tudsz Mályinkára érni. Ez valószínû, hogy késõ a csapatnak és eleve lehet az elsõ találka Ózdon is. Úgy is inkább ott kellenek már a tartalékok. ;-)
2. Késõbb jöttök le, így tudsz találkozni a csapattal Mályinkán. Azonban nem tudom hová pakolni reggel a cuccokat és Suttyó beérkezése is tolódik. Ugyanis Õ váltja le - miután lenyomta a Kohász-kéket - Puskás Aladárt Bárnán, este 8-kor.

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Watch Drunk with a Bicycle Video | Break.com

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Gabi, ha Frici kiszáll a buszból beírhatod helyette Szigeti Zolit!

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Gabi!
Így, hogy van lehetõség a résztávra, inkább azon indulnék. Talán azon végigérek:-)
Gordival egyeztetek.

Valamint Molnár Gabival találkoztam a mai nap, nagyonbólogatott a Kohász-kékre, de még semmi tuti.