Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2010. október 31. - 22:14
Írta 2010. október 31. - 21:56
Régebben volt az a reklám, tudjátok amikor az atya (ha valaki nézi a "Jóban rosszbant"-t) mekegte,hogyén miért szeretem magyarországot (asszem SOPRONIS reklám volt!!!)!
Na! Hát ÉN azért szeretem, mert embercentrikus! Ez alatt azt értem, hogy nem csak a teljesítményre megyünk, hanem a szórakozásra is !!!
Vasárnap megtámadtuk Kremnicát ami külföldön van, vagyis szlovákiában! Ez lehetne hátrány is (pl.: messze van, eurójé kell nevezni, nem szeretik a magyarokat, mindenki knédlit eszik) de nem ütköztünk akadályokba. Sõt!!! A nevezésnél kérdezték, hogy magyarok vagyunk-e és nem kellett fizetni egy grandot se!
Amúgy a felállás ez volt:
Király - Kéri Stefan
futó: Eszter, Kata
parasztok: Verebeli, Bakosz, Kiszpal, Laszlok.
Mikor bejártuk a pályát, nekem az rémlett, hogy ilyet szoktam álmodni ha öt "tõtöttkáposztát" eszek lefekvés elõtt! Én abban reménykedtem, hogy nem lesz "munkás" a pálya, mert tavaly elõtt fenn volt -skalkán- a pálya ami Kremnicához tartozik csak éppen 1200-m-en van! Ami ebbõl következik az az, hogy szintkülönbség az elég szépen van! Na hát az így is volt!!!
Nem akarom a Kazincbarcikai versenyt fikázni (mert nekem az amúgy is feküdt, és szerintem egy jó rendezés volt!!!), de van hova fejlõdni!!! Itt úgy tekertek fel egy "emelkedõn" a versenyzõk, ahol én csak toltam, mint ha nem lehetett volna azt lefordítani nekik hogy: "bazmeg ez annyira meredek, hogy csak kecskék mennek ki rajta", az ELIT akkor is kitekert, na akkor én is elgondolkodtam a küldetésemen! Arra gondoltam, hogy a Barcikai versenyen, mikor a Szórádi megelõzött egy felfelén, még vissza tudtam kínálni, addig itt csak pilláztam, hogy hogy mennek el melletem a "profik"! Vagyis Balázs hajrá, mert ugye van hova fejlõdni, nekem nem mert csak "interkontinentális" vagyok! Amúgy "reményteljes versenyzõnk?" Szász Viktor elég szépen rótta a köreit (akivel nem is említhetjük eggyütt Reitingert, aki szerintem a legjobb magyar lett!!!) míg valami proiblemája nem akadt, de aztán elemi erõvel haladt el mellettem. amin csodálkoztam is mert a maratonokon nem mindik vigéckedik!
Írta 2010. október 31. - 21:49
Sztem kétséges, piázok...
majd megláttyuk:-)
Egy sört bedobnék most én is. Vagy kettõt...
Írta 2010. október 31. - 21:09
Hónap 80
10 óra, bolt.
Jöjjön má valaki is, meg mindenki is. Bence neked nem lehet kifogás ( a temetõk ott lesznek még este is)
Sztem kétséges, piázok...
majd megláttyuk:-)
Írta 2010. október 31. - 18:31
10 óra, bolt.
Jöjjön má valaki is, meg mindenki is. Bence neked nem lehet kifogás ( a temetõk ott lesznek még este is)
Írta 2010. október 30. - 01:12
Arra értettem h. Geri erõs... + a combos emberek... azokat a gépeket amiket vesznek olyam célra, ami a cikkben volt azt gyorsan széthajtjákuhhhhh, b@zmeg
Írta 2010. október 30. - 01:11
Írta 2010. október 30. - 00:22
Egy olyan mint Te ráül 1 olyan jóféle gépre... széthajtaná két dokkoló között
uhhhhh, b@zmeg
Írta 2010. október 29. - 19:38
Bagoj mongya...
Írta 2010. október 29. - 19:07
Írta 2010. október 29. - 18:59
Mennyire jellemzõ ez sajnos ránk....
www.velo.hu
Írta 2010. október 29. - 11:28
Írta 2010. október 27. - 17:57
Írta 2010. október 27. - 09:04
Írta 2010. október 27. - 08:40
Errõl ez jut az eszembe: Darabokra törted a szívem! Örökélet garancia? Vagy egy kamion ment át rajta, az más.
Írta 2010. október 27. - 07:19
Rólam még nem mondták h "Régen õ volt az etalon" .
....hát..............öööö.............így nem is fogják!
Írta 2010. október 26. - 22:34
"mikor 2. defektemet kaptam… késõbb kiderült ott nem én voltam megint a balfasz aki felüti a kereket, hanem elõzõ futamban azzal a kerékkel defektet kaptak és gyorsjavitás volt. Na az én versenyem odáig tartott." Nagyon Az a nagyhelyzet , mégiscsak te voltál a Balfasz mer az Én KÉT KEREKEMET DEFEKTELTED le amit én javítottam magamnak és amivel munkába kéne járnom ugye . Azt meg tudhassa mindenki , hogy ha a gumiba levegõt fúnak akkor az onnan kiakar gyönni , ja meg hogy 28mm es gumikval mászol át a berácsozott hídon amin gyalogolni nem is lehetett , mikor a vastagabb népek lázsd én meg zsóci meg sokan mások is mindenféle lukat kaptak : oszt edzeni meg nem a verseny után kell , ésmég annyi , hogy neked bringával a válladon futva is telesíteni kellett volna a távot . :mad: :mad: :mad:
Nem vagyok én mikulás:D... hátamon vigyem a kerót próbáltam párszor edzésen belebujni abba a kis vázba, nem igazán ment a hidon meg sokan átmentek és én se ott defekteltem hanem a hosszu egyenesen laposon mind a 2 x:( Azt már többször emlitettem h semmilyen CX-es tapasztalatom nincs tehát minden jellegû kritikát tanulságként fogok fel... Majd legközelebb jobb lessz remélem. Tegnap + +int defekt volt:(... a változatosság kedvéért most hátsó ... lehet télleg vékony a 28:(