Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2010. november 03. - 17:17
Írta 2010. november 03. - 06:37
Azt nem is írtam, hogy abból tolok beleHelló-Helló-Helló!!! Kerék agy zsírzásról volt szó, nem komplett nagy generálról!!!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. november 02. - 23:06
Taki, köszi a zsírt, holnap szétkapom a specit. Megnézem a forgáspontokat is, hátha nem tudom majd összerakni .
Helló-Helló-Helló!!! Kerék agy zsírzásról volt szó, nem komplett nagy generálról!!!
Ma lecseréltem a Conti Ultra Race gumikat (1600km és tökéletesen kockára kopott) Michelin Pro3-ra, a külömbség mintha eddig sóderos úton mentem volna és most kigurultam az aszfaltra.
Írta 2010. november 02. - 19:03
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. november 02. - 09:27
Írta 2010. november 02. - 00:43
Írta 2010. november 01. - 20:13
Valaki (Zsóci) 7végén verseny?...... ugy érzik a lábaim h. 7végén versenyezni kell
Írta 2010. november 01. - 19:11
Írta 2010. november 01. - 19:10
Írta 2010. november 01. - 19:07
Írta 2010. november 01. - 19:05
Írta 2010. november 01. - 18:14
Hát a helóvin parti sajnos elmaradt mert amikor 22:30-kor felébredtem és a telefonomon 8 nemfogadott hívás villogott és mind egy lakásban levõ emberektõl származik akik nemmellesleg hívni akartak a partyba, és én galád módon elaludtam ugye.
és már nem volt erõm életet lehelni magamba.
Transzporter úr úgy veszem észre a tegnapi képekbõl nem sokat sikerült megmenteni A többi kép egyszerûen belekerült a windowsos tárhelybe? a LOMTÁRBA? a csoportkép sem sikerült?
Írta 2010. november 01. - 15:54
Tegnap: SimpleViewer Gallery
Írta 2010. november 01. - 15:36
Helló! Elfáradtam, amiatt mert volt olyan rész a Kremnicai pályában ami nem ment annyira. A start meg a cél között volt valahol! A gumi meg elkapart. Nem tudom miért. De volt jó is, Hangulatos volt az egész. Szerintem lassan de biztosan elhiszem hogy nem csak a hátráltató tényezõk miatt voltam lassabb mint a Barényi, szerintem õ erõsebb is nálam. Na de majd legközelebb.
Egyépként Fain volt. Max púlzusom így is KETTÕSZÁZ alatt maradt ( 198 ) Az átlag meg a kávészüntekkkel amiket A saras kaptatónál a pad mellett töltöttem is 178 fordulat/perc lett.
Jó minden.
Hogy sikerült a halloween party?
Írta 2010. november 01. - 11:38
Egyépként Fain volt. Max púlzusom így is KETTÕSZÁZ alatt maradt ( 198 ) Az átlag meg a kávészüntekkkel amiket A saras kaptatónál a pad mellett töltöttem is 178 fordulat/perc lett.
Jó minden.
Írta 2010. november 01. - 09:48
kjfjájg g67rjzj 8735õ7õ hth35m (hopp.... egy kicsit elszundikáltam a klaviatúrán!)
Szóval! (hol is tartottam?) Ja, ott, hogy szarok voltunk (mint az eredményekbõl látszik is), de nekem mégis minden tetszett!
A pálya nagyon rövid volt, kb. 1 kilcsi (már az abszolút harmadik is kört kapott!) de annál inkább intenzív. Egy szimpla, egy dupla akadály valamint egy lépcsõsor nehezítette a haladást. A város központjába volt a verseny, de egyszer sem kellett gyalogosokra ordibálni, hogy ne a pályán kolbászoljon, vagyis tekintettel voltak arra, hogy ne zavarják a versenyzõket és elég szép számú nézõ is összegyûlt a pálya szélén. Az út minõsége: aszfalt, kismacskakõ, nagymacskakõ, füves terep ami nem volt saras, de mégis olyan puha volt, hogy küzdeni kellett a továbbhaladásért és kb. tíz méter sóder ami nagy sebességnél elég tréfás tudott lenni.
Eszter és Kata buzdította az SHKE versenyzõit, Bálnát és VéZsé-t annyira, hogy meg kellett állniuk hányni verseny közbe! Az egyik körbe ittam egy kis vizet, de nekem is csak liftezett a gyomromban, így nem erõltettem az ivást (annál inkább a hazafelé úton, felvettünk egy kis seritalt sponzored by Topvar). Vicces volt, hogy a depóba mindenki pótkerekekkel és tartalék bringával álldigált, addig a mi csajaink kis piknik kosárral benne kulacsokkal és trombitával dobták fel a hangulatot és mindenfélét kiabáltak nekünk: "davaj, davaj, poty-poty-poty". Rájuk is szóltak, hogy "nye montenbájk, ciklokrossz!!!" és nem hagyták, hogy beadják a kulacsokat.
A lépcsõsor mellett ahol a legnagyobb volt az intenzitás, pizza illat terjengett ami belélegezve igencsak felkorbácsolta az indulatokat a gyomromban, de nekem sikerült mindent bent tartani.
Nagyon nehéz volt a pálya, a vége felé már csak úgy "ugrottam" át az akadályokat mint valami lassított felvétel. Egy szaladós részen mindig kinevettek a recegõs hájacskáim miatt és vénemberekkel sem tudtam tartani a tempót, de mindez nem érdekelt csak "élveztem" a versenyt.
Geritõl kaptam egy kört, miközben eltekert mellettem próbált buzdítani, de láttam rajta, hogy nem õszinte a mosolya . Máté többször megállt a pálya legmagasabb pontján szusszanni, ahol utolértem és örültem, hogy majd együtt haladunk, de a lefelén mindig elhúzott.
De korán keltél dicsak buksi! Én este a pályával álmodtam... nem tudom, hogy a sör volt sok, vagy a verseny volt k.rva nehéz...
Írta 2010. november 01. - 09:35
Írta 2010. november 01. - 09:13
Szóval! (hol is tartottam?) Ja, ott, hogy szarok voltunk (mint az eredményekbõl látszik is), de nekem mégis minden tetszett!
A pálya nagyon rövid volt, kb. 1 kilcsi (már az abszolút harmadik is kört kapott!) de annál inkább intenzív. Egy szimpla, egy dupla akadály valamint egy lépcsõsor nehezítette a haladást. A város központjába volt a verseny, de egyszer sem kellett gyalogosokra ordibálni, hogy ne a pályán kolbászoljon, vagyis tekintettel voltak arra, hogy ne zavarják a versenyzõket és elég szép számú nézõ is összegyûlt a pálya szélén. Az út minõsége: aszfalt, kismacskakõ, nagymacskakõ, füves terep ami nem volt saras, de mégis olyan puha volt, hogy küzdeni kellett a továbbhaladásért és kb. tíz méter sóder ami nagy sebességnél elég tréfás tudott lenni.
Eszter és Kata buzdította az SHKE versenyzõit, Bálnát és VéZsé-t annyira, hogy meg kellett állniuk hányni verseny közbe! Az egyik körbe ittam egy kis vizet, de nekem is csak liftezett a gyomromban, így nem erõltettem az ivást (annál inkább a hazafelé úton, felvettünk egy kis seritalt sponzored by Topvar). Vicces volt, hogy a depóba mindenki pótkerekekkel és tartalék bringával álldigált, addig a mi csajaink kis piknik kosárral benne kulacsokkal és trombitával dobták fel a hangulatot és mindenfélét kiabáltak nekünk: "davaj, davaj, poty-poty-poty". Rájuk is szóltak, hogy "nye montenbájk, ciklokrossz!!!" és nem hagyták, hogy beadják a kulacsokat.
A lépcsõsor mellett ahol a legnagyobb volt az intenzitás, pizza illat terjengett ami belélegezve igencsak felkorbácsolta az indulatokat a gyomromban, de nekem sikerült mindent bent tartani.
Nagyon nehéz volt a pálya, a vége felé már csak úgy "ugrottam" át az akadályokat mint valami lassított felvétel. Egy szaladós részen mindig kinevettek a recegõs hájacskáim miatt és vénemberekkel sem tudtam tartani a tempót, de mindez nem érdekelt csak "élveztem" a versenyt.
Geritõl kaptam egy kört, miközben eltekert mellettem próbált buzdítani, de láttam rajta, hogy nem õszinte a mosolya . Máté többször megállt a pálya legmagasabb pontján szusszanni, ahol utolértem és örültem, hogy majd együtt haladunk, de a lefelén mindig elhúzott.
Írta 2010. november 01. - 03:40
Szóval próbáltam tartani a pozíciómat, de nem nagyon sikerült. Talán a harmadik körben már meg is köröztek, ami az ELIT-eket illeti, de amúgy is mentek el mellettem versenyzõk, mint ha "mise" történt volna !
Szerintem az nem volt égõ, hogy nem vagyunk szlovákok, de az már igen, hogy valaki "madzsarországró" is próbálkozik (talán Sziszko az edzõje, de megse az a átütõ erõ mint pl a Szega) aki nem tudom végül is hányadik lett.
Itt azt akarom közölni, hogy "hungarianpoweristbest"!!!
Ahogy mondod...fight the power!
YouTube - 3rd Bass - Pop Goes The Weasel
Írta 2010. október 31. - 22:22
Szerintem az nem volt égõ, hogy nem vagyunk szlovákok, de az már igen, hogy valaki "madzsarországró" is próbálkozik (talán Sziszko az edzõje, de megse az a átütõ erõ mint pl a Szega) aki nem tudom végül is hányadik lett.
Itt azt akarom közölni, hogy "hungarianpoweristbest"!!!