Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Pro 3 Service Course?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Helló-Helló-Helló!!! Kerék agy zsírzásról volt szó, nem komplett nagy generálról!!!:)

Azt nem is írtam, hogy abból tolok bele :P ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Taki, köszi a zsírt, holnap szétkapom a specit. Megnézem a forgáspontokat is, hátha nem tudom majd összerakni . :D

Helló-Helló-Helló!!! Kerék agy zsírzásról volt szó, nem komplett nagy generálról!!!:)

Ma lecseréltem a Conti Ultra Race gumikat (1600km és tökéletesen kockára kopott) Michelin Pro3-ra, a külömbség mintha eddig sóderos úton mentem volna és most kigurultam az aszfaltra.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Taki, köszi a zsírt, holnap szétkapom a specit. Megnézem a forgáspontokat is, hátha nem tudom majd összerakni . :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Melegen tudom ajánlani a Szlovák maratonokat azok is nagyon jók szoktak lenni, érdemes a jövõ évi versenynaptárba beilleszteni mondjuk a Dema-Horal-Alto-t. A doktor úr feje sok mindent elmond a verseny nehézségérõl!:)

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 posts
Kedves sporttársak! A segítségeteket kérném. 1-2 hét próbahasználatra szükségem lenne 180-as és 160-as 6 csavaros féktárcsákra+csavarokra, elõre pm/pm, hátra is/pm adapterekre+csavarokra. Segítségeteket nagyon megköszönném! Üdvözlettel: Csohány Robi

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Cyklistický klub Pravenec - 7 kolo Slovenský pohár v cyklokrose 8.11.2010 Ro¾òava

Valaki (Zsóci) :D 7végén verseny?...... ugy érzik a lábaim h. 7végén versenyezni kell :)

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Hû mennyi kép!
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Jól esett egy kis forralt borocska (a sörök elõtt!!!)
Feltöltött kép

Zsolo élvezi a napfürdõzést.
Feltöltött kép

A végére kifingtam.
Feltöltött kép

Itthoni kalória pótlás.
Feltöltött kép
Emtébé Saltarján móóóre!

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Nehogy szégyenbe' maradjak megmentettem Máténak még 6-ot a lomtárból, meg ezt:
Feltöltött kép

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
És, hogy be is fejezzem, amit elkezdtem én is felteszek egy-pár képet errõl a jó kis versenyrõl, amire érdemes volt kilátogatni! (igaz Bálna?)

(Apropó kép: Ais jó a pólód az avatarodon :) )

Mindenhol ott vagyunk!
Feltöltött kép

Mikor a fotóst is fotózzák.
Feltöltött kép

Paparazzi.
Feltöltött kép

Geri nyilatkozik a versenyrõl.
Feltöltött kép
Emtébé Saltarján móóóre!

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Retikül!

Hát a helóvin parti sajnos elmaradt mert amikor 22:30-kor felébredtem és a telefonomon 8 nemfogadott hívás villogott és mind egy lakásban levõ emberektõl származik akik nemmellesleg hívni akartak a partyba, és én galád módon elaludtam ugye.
és már nem volt erõm életet lehelni magamba.

Transzporter úr úgy veszem észre a tegnapi képekbõl nem sokat sikerült megmenteni :) A többi kép egyszerûen belekerült a windowsos tárhelybe? a LOMTÁRBA? a csoportkép sem sikerült?

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Koppenbergcross élõben (MOST), bár max Gyuribá érti amit mondanak: http://sportstream.y...te.com/ch-4.php
Tegnap: SimpleViewer Gallery

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Helló! Elfáradtam, amiatt mert volt olyan rész a Kremnicai pályában ami nem ment annyira. A start meg a cél között volt valahol! A gumi meg elkapart. Nem tudom miért. De volt jó is, Hangulatos volt az egész. Szerintem lassan de biztosan elhiszem hogy nem csak a hátráltató tényezõk miatt voltam lassabb mint a Barényi, szerintem õ erõsebb is nálam. Na de majd legközelebb.

Egyépként Fain volt. Max púlzusom így is KETTÕSZÁZ alatt maradt ( 198 ) Az átlag meg a kávészüntekkkel amiket A saras kaptatónál a pad mellett töltöttem is 178 fordulat/perc lett.

Jó minden.

Hogy sikerült a halloween party? :)

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Helló! Elfáradtam, amiatt mert volt olyan rész a Kremnicai pályában ami nem ment annyira. A start meg a cél között volt valahol! A gumi meg elkapart. Nem tudom miért. De volt jó is, Hangulatos volt az egész. Szerintem lassan de biztosan elhiszem hogy nem csak a hátráltató tényezõk miatt voltam lassabb mint a Barényi, szerintem õ erõsebb is nálam. Na de majd legközelebb.

Egyépként Fain volt. Max púlzusom így is KETTÕSZÁZ alatt maradt ( 198 ) Az átlag meg a kávészüntekkkel amiket A saras kaptatónál a pad mellett töltöttem is 178 fordulat/perc lett.

Jó minden.

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

kjfjájg g67rjzj 8735õ7õ hth35m (hopp.... egy kicsit elszundikáltam a klaviatúrán!)

Szóval! (hol is tartottam?) Ja, ott, hogy szarok voltunk (mint az eredményekbõl látszik is), de nekem mégis minden tetszett!
A pálya nagyon rövid volt, kb. 1 kilcsi (már az abszolút harmadik is kört kapott!) de annál inkább intenzív. Egy szimpla, egy dupla akadály valamint egy lépcsõsor nehezítette a haladást. A város központjába volt a verseny, de egyszer sem kellett gyalogosokra ordibálni, hogy ne a pályán kolbászoljon, vagyis tekintettel voltak arra, hogy ne zavarják a versenyzõket és elég szép számú nézõ is összegyûlt a pálya szélén. Az út minõsége: aszfalt, kismacskakõ, nagymacskakõ, füves terep ami nem volt saras, de mégis olyan puha volt, hogy küzdeni kellett a továbbhaladásért és kb. tíz méter sóder ami nagy sebességnél elég tréfás tudott lenni.
Eszter és Kata buzdította az SHKE versenyzõit, Bálnát és VéZsé-t annyira, hogy meg kellett állniuk hányni verseny közbe! Az egyik körbe ittam egy kis vizet, de nekem is csak liftezett a gyomromban, így nem erõltettem az ivást (annál inkább a hazafelé úton, felvettünk egy kis seritalt sponzored by Topvar). Vicces volt, hogy a depóba mindenki pótkerekekkel és tartalék bringával álldigált, addig a mi csajaink kis piknik kosárral benne kulacsokkal és trombitával dobták fel a hangulatot és mindenfélét kiabáltak nekünk: "davaj, davaj, poty-poty-poty". Rájuk is szóltak, hogy "nye montenbájk, ciklokrossz!!!" és nem hagyták, hogy beadják a kulacsokat.
A lépcsõsor mellett ahol a legnagyobb volt az intenzitás, pizza illat terjengett ami belélegezve igencsak felkorbácsolta az indulatokat a gyomromban, de nekem sikerült mindent bent tartani.
Nagyon nehéz volt a pálya, a vége felé már csak úgy "ugrottam" át az akadályokat mint valami lassított felvétel. Egy szaladós részen mindig kinevettek a recegõs hájacskáim miatt és vénemberekkel sem tudtam tartani a tempót, de mindez nem érdekelt csak "élveztem" a versenyt.
Geritõl kaptam egy kört, miközben eltekert mellettem próbált buzdítani, de láttam rajta, hogy nem õszinte a mosolya :) . Máté többször megállt a pálya legmagasabb pontján szusszanni, ahol utolértem és örültem, hogy majd együtt haladunk, de a lefelén mindig elhúzott.

De korán keltél dicsak buksi! :) Én este a pályával álmodtam... nem tudom, hogy a sör volt sok, vagy a verseny volt k.rva nehéz...:)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Én azért gratulálok minden indulónak, ha van is hova fejlõdni. A hétvégén én a kellemeset kötöttem össze a kellemesebbel, elmentünk Demjénbe egy jó áztatásra, de odafelé én bringával mentem. 72 km, 2 óra 50.
Hívnak a hegyek! :D

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
kjfjájg g67rjzj 8735õ7õ hth35m (hopp.... egy kicsit elszundikáltam a klaviatúrán!)

Szóval! (hol is tartottam?) Ja, ott, hogy szarok voltunk (mint az eredményekbõl látszik is), de nekem mégis minden tetszett!
A pálya nagyon rövid volt, kb. 1 kilcsi (már az abszolút harmadik is kört kapott!) de annál inkább intenzív. Egy szimpla, egy dupla akadály valamint egy lépcsõsor nehezítette a haladást. A város központjába volt a verseny, de egyszer sem kellett gyalogosokra ordibálni, hogy ne a pályán kolbászoljon, vagyis tekintettel voltak arra, hogy ne zavarják a versenyzõket és elég szép számú nézõ is összegyûlt a pálya szélén. Az út minõsége: aszfalt, kismacskakõ, nagymacskakõ, füves terep ami nem volt saras, de mégis olyan puha volt, hogy küzdeni kellett a továbbhaladásért és kb. tíz méter sóder ami nagy sebességnél elég tréfás tudott lenni.
Eszter és Kata buzdította az SHKE versenyzõit, Bálnát és VéZsé-t annyira, hogy meg kellett állniuk hányni verseny közbe! Az egyik körbe ittam egy kis vizet, de nekem is csak liftezett a gyomromban, így nem erõltettem az ivást (annál inkább a hazafelé úton, felvettünk egy kis seritalt sponzored by Topvar). Vicces volt, hogy a depóba mindenki pótkerekekkel és tartalék bringával álldigált, addig a mi csajaink kis piknik kosárral benne kulacsokkal és trombitával dobták fel a hangulatot és mindenfélét kiabáltak nekünk: "davaj, davaj, poty-poty-poty". Rájuk is szóltak, hogy "nye montenbájk, ciklokrossz!!!" és nem hagyták, hogy beadják a kulacsokat.
A lépcsõsor mellett ahol a legnagyobb volt az intenzitás, pizza illat terjengett ami belélegezve igencsak felkorbácsolta az indulatokat a gyomromban, de nekem sikerült mindent bent tartani.
Nagyon nehéz volt a pálya, a vége felé már csak úgy "ugrottam" át az akadályokat mint valami lassított felvétel. Egy szaladós részen mindig kinevettek a recegõs hájacskáim miatt és vénemberekkel sem tudtam tartani a tempót, de mindez nem érdekelt csak "élveztem" a versenyt.
Geritõl kaptam egy kört, miközben eltekert mellettem próbált buzdítani, de láttam rajta, hogy nem õszinte a mosolya :) . Máté többször megállt a pálya legmagasabb pontján szusszanni, ahol utolértem és örültem, hogy majd együtt haladunk, de a lefelén mindig elhúzott.
Emtébé Saltarján móóóre!

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Szóval próbáltam tartani a pozíciómat, de nem nagyon sikerült. Talán a harmadik körben már meg is köröztek, ami az ELIT-eket illeti, de amúgy is mentek el mellettem versenyzõk, mint ha "mise" történt volna !
Szerintem az nem volt égõ, hogy nem vagyunk szlovákok, de az már igen, hogy valaki "madzsarországró" is próbálkozik (talán Sziszko az edzõje, de megse az a átütõ erõ mint pl a Szega) aki nem tudom végül is hányadik lett.
Itt azt akarom közölni, hogy "hungarianpoweristbest"!!!

Ahogy mondod...fight the power!
YouTube - 3rd Bass - Pop Goes The Weasel

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Szóval próbáltam tartani a pozíciómat, de nem nagyon sikerült. Talán a harmadik körben már meg is köröztek, ami az ELIT-eket illeti, de amúgy is mentek el mellettem versenyzõk, mint ha "mise" történt volna !
Szerintem az nem volt égõ, hogy nem vagyunk szlovákok, de az már igen, hogy valaki "madzsarországró" is próbálkozik (talán Sziszko az edzõje, de megse az a átütõ erõ mint pl a Szega) aki nem tudom végül is hányadik lett.
Itt azt akarom közölni, hogy "hungarianpoweristbest"!!!
Emtébé Saltarján móóóre!