Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Tegnap nyomtunk egy 3 órás fallabda partit, aztán punnyadás Demjénben, ma meg futottunk, én csak 45 percet, de végre tök jól ment.... Nem fájt semmi, jó volt a pulzus, és élveztem is! Rég volt már ilyen!:)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Ma végre bringáztam, na nem túl sokat, kb. 1,5 órát. Elõvettem a jó öreg Wheeler-t ebben lucskos idõben edzeni pont jó. Lassan be kell indulni, közeleg a tavasz.
Hívnak a hegyek! :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Dicsak! Mi ez a nagy hallgatás már napok óta???
Sehol senki???

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Január végén megvolt az eddigi leghosszabb futóversenyem(40.5km terepen) amit sikerült is “megnyerni” valamilyen szinten
-2010-ben futottam a legtöbb km-t egyben…Február végén egy 63km-es terepfutással és sérüléssel fejeztem be a futóedzéseket
-4 hónapot a (január,február,április és októbert) leszámítva minden hónapban idén mentem a legtöbb km-t keróval. 4 szer sikerült 2500km felett menni 1 hónapon belül. és 6x 2000-en felül. Valamint idén hajtottam eddigi legcombosabb hónapomat, a Május 3398km-re sikeredett. Ez idõtájt hajtottam eddigi legtöbb km-em 1 nap alatt…ami 298km lett.
-Valamint elég sok egyéni csúcsom dõlt meg…csak az se volt sokszor elég… na majd idén :D -Március végén Tahiban egyéni csúcsom 3. helyre volt elég.
-Aztán egy Mészkõember nevezetû Hegyi idõfutamon is sikerült egyéni csúcs 4.9 km-en 29mp-t sikerült javítanom ez a 2. helyre volt elég
-Április közepén Tatabányán közbeszólt a technika akkor abban az évben elõsször aztán még 1 jó párszor az év folyamán :(
– Aztán Péten is sikerült 55mp-t javítani egyénimen…sajnos dobogóra nem volt elég.
-Május elején Tarján kupán megvolt elsõ sikeres szökésem :D …50 , azóta kezdtem megkedvelni a mezõnyversenyeket
-Júniusban +volt eddigi leghosszabb versenyem a “TDP” a 204km-ével. és ezen a versenyen jött össze a leggyorsabb 100km-em is 02:20:48 alatt sikeredett. 42.6km/h átlaggal és ez egyben az év legrosszab versenye is lett, mivel késõn kaptam meg a frissitésem és 140km-nél leszakadtam az élmezõnyrõl és onnan 64km egyedül
-Giant kupán tavaly volt az eddigi legszorosabb befutó ahol 5 mp-n belül kb 60-an érkeztünk célba.
-Idõfutam OB-n Hurkesz voltam :( …Aztán Intersport kupán elég aktívan versenyeztem de nagyon elfáradtam és a végén nem tudtam beleszólni a dobogósok küzdelmébe :(
-Aztán jött 1 Turul kupa + egy Szerencs nagydíj mindkettõn technikai problémák nehezitették dolgom… utóbbin rajthoz se tudtam állni
-Aztán nyár vége felé Pilis I.-en +voplt leggyorsabb idõfutamversenyen töltött 20 km-em 00:26:43 és 44.9km/h lett. Aztán 2 hétre rá ezt edzésen sikerült megjavítani S. Tarján környékén 00:26:11-re 45.8km/h-s átlaggal a páros idõfutam OB-ra készülve…de sajnos oda nem jutottam le :(
-Aztán még kissebb versenyek voltak levezetés képpen majd októbertõl 3 hónap laza kerékpározás.
-Mindent összevetve nem mondható olyan rossz évnek, de jónak se…sok volt a technikai probléma …ezeket próbálom idén kiküszöbölni és javírtani mindenhol :)
-Ami az edzéssel töltött idõt és km-eket illeti messzemenõen a legmagasabb volt a tavalyi a több mint 800 óra és 25455km edzéssel..Ez a tavalyi edzés 170% az eddigi maxom 123%-a. Szal valamit nagyon elrontottam tavaly ami a formámat illeti :D

Na még 76 nap és kezdõdik minden elõlrõl :)...bááár lehet idén crossmotor :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Én is Boldog szülinapot!! + sok locsolót :D

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Köszönet a rendezõknek, segítõknek a tegnapi SZUPER versenyért!

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Transzporter!
Sok Boldog Napot Kívánok, szülinapod alkalmából!

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Meridával sokan voltak kint a versenyen, de slick gumival csak a legtökösebbek :)

Feltöltött kép

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Sajnos a versenyre nem tudtam kimenni, vasárnap reggelre erõs derékfájdalmak törtek rám. Hogy mitõl, nem tudom, mert az elõzõ napokban semmi komoly erõfeszítést nem tettem, vagy ez volt a baj? Gratulálok a résztvevõknek és helyzetteknek.

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Boldog ÚJ évet mindenkinek. :) Szilveszter kipipálva! Én szerncsére nem vagyok beteg. Csak egy sima két oldalas arcüreggyulladásom van amit megpróbáltam kiheverni egy három napos szilveszterrel. Rengeteg fertõtlenítõszert(különbözõ alkohol származékok) használtam fel a gyógyulásom reményében, de a szereknek mellékhatása volt, egyfajta bódultságot okoztak, 3 napon keresztül. :)
Volt hogy amit már megittam ismételten szemügyre vehettem némi idõ elteltével. Már most józan vagyok.
De nem volt ez mindig így. Most egy filmet nézek. kimenõ hívaslista..... Istenem C vitamin... a semmitlátószem.
BUÉK

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás

Jelzem mindazoknak akik 2010-re jókívánságaikat küldték, hogy szar sem teljesült belõle! Éppen ezért, kérek mindenkit 2011-re, jókívánságként kizárólag készpénzt, alkoholt, vagy üzemanyagutalványt küldjenek nekem. BUÉK 2011.

a kurvák holmaradtak??!!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Boldog Új Esztendõt kívánok mindenkinek!
Nem kezdõdik túl jól az új esztendõ, lebetegedtem... :(:(
Valószínûleg kénytelen leszek kihagyni a holnapi versenyt, de azért megpróbálok kimenni és óriási hangerõvel szurkolni!
:)

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Jelzem mindazoknak akik 2010-re jókívánságaikat küldték, hogy szar sem teljesült belõle! Éppen ezért, kérek mindenkit 2011-re, jókívánságként kizárólag készpénzt, alkoholt, vagy üzemanyagutalványt küldjenek nekem. BUÉK 2011.

Végre egy nem "elcsépelt" újévi köszöntõ !! Buék!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Emtébé Saltarján móóóre!

PéterNándi

PéterNándi

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Kívánom Nektek, hogy az újévben naponta molesztáljon a szerencse,
az egészség vegyen titeket üldözõbe,menjen agyatokra a gazdagság,
s nyugton ne hagyjon benneteket a boldogság!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
Boldog Új Évet minden kerékpározó ismerõsömnek!

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
B.új.é.k. :D

Master79

Master79

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sikerekben egészségben kilóméterekben gzdag Boldogulást Kivánok Nektek!!!! Szebb jövõt

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
b.u.é.k.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
My dear friends HNY! And my dear dutch friends: Gelukkig Nieuwjaar! No, I'm not crazy jet, but I"ve few glass of champagne.