Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2011. március 12. - 14:29
Az évadnyitó tekerés akkor mikor lesz? Mert a körímélben azt írtátok, hogy március 14., kedd.
De az nem jóóóóó, mert 14. az hétfõ, kedd az meg kedd, meg 15. Szal' akkor hogy készüljünk?
Csumpedra!
Írta 2011. március 11. - 15:03
Írta 2011. március 11. - 12:51
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Írta 2011. március 09. - 01:16
A montival elindulást azt nem ugy kell érteni De igazad van,kinek mi a kihivás...egyszer meglehet próbálni,csak ez kicsit más szinvonalat képvisel.
Úgyhogy Robikám vágj neki bátran,mert 1próbát megér!
Nos jó. Köszi a választ, én idén lehet lenézek a Balaton partra egy kis tekerésre, Ha valakit érdekel a dolog akkor szóljon.
"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."
Írta 2011. március 08. - 23:05
Egy azaz egy lépéssel voltam elõtte mikor, meglevesesedett a tepertõ. Miért nem vállalta fel a múltját? kérdeztem tõlle. Mire csak csurgott a választással, elengedhetetlen. Meggyõzõdve fogadta a kacsasült. Lengedezve frappáns kutyafogatot küldött, a terebélyes finomgyerek.
aféle úrifiú.
A jövõbõl.....
Megvan, ... ezaz.... Tollas belsõség hever a tornácon. ... Vakond..... Hamurappi törvénykönyve. Zabolátlan.
Írta 2011. március 08. - 20:30
aféle úrifiú.
A jövõbõl.....
Megvan, ... ezaz.... Tollas belsõség hever a tornácon. ... Vakond..... Hamurappi törvénykönyve. Zabolátlan.
Írta 2011. március 07. - 23:46
Toom.-i emlékszel amikor nyáron ott álltunk a Mátrába egy "fa" alatt, hogy ne ázzunk el, pedig nem a szomszédból indultunk, senki nem tanácsolta, hogy vágjunk neki a terepnek vagy ne, na nekem ezek a kalandok, nem kubába Kasztrót hergelni vagy esetleg a sivatagban Kadhafinak taposóbombát állítani... Vagyis szerintem a kihívás mindenkinek mást jelent!!! Én örülök ennek a kis közép európának... Még akkor is ha nem érdemes itt montival elindulni....
A montival elindulást azt nem ugy kell érteni De igazad van,kinek mi a kihivás...egyszer meglehet próbálni,csak ez kicsit más szinvonalat képvisel.
Úgyhogy Robikám vágj neki bátran,mert 1próbát megér!
A szakadó essõben való tekerés a Mátrában az nagy volt...még a patakba is beleléptél valamikor ismételten összehozhatnánk egy ilyet,csak essõ nélkül...
Írta 2011. március 07. - 23:04
A Balaton kör nem valami nagy szám (sajnos) nem valami jó szervezés meg a forgalom óriási...
Szerintem nem érdemes rajta elindulni,fõleg nem montival
Toom.-i emlékszel amikor nyáron ott álltunk a Mátrába egy "fa" alatt, hogy ne ázzunk el, pedig nem a szomszédból indultunk, senki nem tanácsolta, hogy vágjunk neki a terepnek vagy ne, na nekem ezek a kalandok, nem kubába Kasztrót hergelni vagy esetleg a sivatagban Kadhafinak taposóbombát állítani... Vagyis szerintem a kihívás mindenkinek mást jelent!!! Én örülök ennek a kis közép európának... Még akkor is ha nem érdemes itt montival elindulni....
Írta 2011. március 07. - 22:41
Írta 2011. március 07. - 22:31
Szabi, basszus!!! Azt értem, hogy valaki fotós, de mitõl tudja akkor lenyomni a "gombot" amikor kell, ezt sosem fogom megérteni ???(amúgy mindig is csodáltalak, de bisssszzztossss, hogy valahol hibás vagy esetleg ikszdé vagy mi ...)
A kedvenc képem az elsõ, amin a fotós gépe kitakarja VV Gombi arcát!!!!!!!!
Írta 2011. március 07. - 19:22
Master 79! "Csak" 130000.- Ft, a hírek szerint, de lehet, te többet tudsz. Én hülye meg magamnak fizetem a biztosítást, igaz csak töredék összeggel, mint a PM, aztán meg mi hasznom, ha feldobom a talpam, az örökösök dõzsölhetnek. Legalább emiatt szívesen emlékeznek majd rám, remélem.
Gyuri Bá........Itt az egész városvezetés egy bábjáték az a riherongy rángatja a zsinórokat!!!! De inkább koncentráljunk az évad nyitó tekerésre ...remélem jóóóó idõ lesz!!!!!!!:D:D
Írta 2011. március 07. - 17:41
Sziasztok!
Nézegetem ezt a Balaton-kört Április 16-án.
Balatonkör fõlap - Balatonkör
Volt már valaki rajta? Érdekelne a vélemény, hogy érdemes-e elindulni.
A Balaton kör nem valami nagy szám (sajnos) nem valami jó szervezés meg a forgalom óriási...
Szerintem nem érdemes rajta elindulni,fõleg nem montival
Írta 2011. március 07. - 10:27
Nézegetem ezt a Balaton-kört Április 16-án.
Balatonkör fõlap - Balatonkör
Volt már valaki rajta? Érdekelne a vélemény, hogy érdemes-e elindulni.
Írta 2011. március 07. - 09:43
Írta 2011. március 07. - 09:41
Írta 2011. március 05. - 23:04
Írta 2011. március 05. - 23:01
Írta 2011. március 05. - 22:54
Google képkeresési találat: http://www.port.hu/picture/instance_1/82070_1.jpg
Írta 2011. március 05. - 20:45
Azta betyár mindenit... Hogy a f@szba sikerült ezt a hihetetlenül értelmes fejet összehozni???