Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Sziasztok!
Az évadnyitó tekerés akkor mikor lesz? Mert a körímélben azt írtátok, hogy március 14., kedd.
De az nem jóóóóó, mert 14. az hétfõ, kedd az meg kedd, meg 15. Szal' akkor hogy készüljünk?
Csumpedra!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
30-as kör van tervezve (Tarján Kupa kör) Tér-szele-Kazár-Forgách-Tér, de lehet cifrázni, mondjuk Kazár után Vizslás s úgy tér, de majd meglátjuk, ahogy jól esik...

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Évadnyitó tekerést merre gondoltátok?

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

A montival elindulást azt nem ugy kell érteni :) De igazad van,kinek mi a kihivás...egyszer meglehet próbálni,csak ez kicsit más szinvonalat képvisel.
Úgyhogy Robikám vágj neki bátran,mert 1próbát megér!

Nos jó. Köszi a választ, én idén lehet lenézek a Balaton partra egy kis tekerésre, Ha valakit érdekel a dolog akkor szóljon.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Máté te mivel ütteted magad? Jó anyag lehet... :D

Egy azaz egy lépéssel voltam elõtte mikor, meglevesesedett a tepertõ. Miért nem vállalta fel a múltját? kérdeztem tõlle. Mire csak csurgott a választással, elengedhetetlen. Meggyõzõdve fogadta a kacsasült. Lengedezve frappáns kutyafogatot küldött, a terebélyes finomgyerek.
aféle úrifiú.
A jövõbõl.....

Megvan, ... ezaz.... Tollas belsõség hever a tornácon. ... Vakond..... Hamurappi törvénykönyve. Zabolátlan.

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Egy azaz egy lépéssel voltam elõtte mikor, meglevesesedett a tepertõ. Miért nem vállalta fel a múltját? kérdeztem tõlle. Mire csak csurgott a választással, elengedhetetlen. Meggyõzõdve fogadta a kacsasült. Lengedezve frappáns kutyafogatot küldött, a terebélyes finomgyerek.
aféle úrifiú.
A jövõbõl.....

Megvan, ... ezaz.... Tollas belsõség hever a tornácon. ... Vakond..... Hamurappi törvénykönyve. Zabolátlan.

toom

toom

vendég

• fórumtag
  • 28 posts

Toom.-i emlékszel amikor nyáron ott álltunk a Mátrába egy "fa" alatt, hogy ne ázzunk el, pedig nem a szomszédból indultunk, senki nem tanácsolta, hogy vágjunk neki a terepnek vagy ne, na nekem ezek a kalandok, nem kubába Kasztrót hergelni vagy esetleg a sivatagban Kadhafinak taposóbombát állítani... Vagyis szerintem a kihívás mindenkinek mást jelent!!! Én örülök ennek a kis közép európának... Még akkor is ha nem érdemes itt montival elindulni....

A montival elindulást azt nem ugy kell érteni :) De igazad van,kinek mi a kihivás...egyszer meglehet próbálni,csak ez kicsit más szinvonalat képvisel.
Úgyhogy Robikám vágj neki bátran,mert 1próbát megér!
A szakadó essõben való tekerés a Mátrában az nagy volt...még a patakba is beleléptél :) valamikor ismételten összehozhatnánk egy ilyet,csak essõ nélkül...

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

A Balaton kör nem valami nagy szám (sajnos) nem valami jó szervezés meg a forgalom óriási...
Szerintem nem érdemes rajta elindulni,fõleg nem montival :)

Toom.-i emlékszel amikor nyáron ott álltunk a Mátrába egy "fa" alatt, hogy ne ázzunk el, pedig nem a szomszédból indultunk, senki nem tanácsolta, hogy vágjunk neki a terepnek vagy ne, na nekem ezek a kalandok, nem kubába Kasztrót hergelni vagy esetleg a sivatagban Kadhafinak taposóbombát állítani... Vagyis szerintem a kihívás mindenkinek mást jelent!!! Én örülök ennek a kis közép európának... Még akkor is ha nem érdemes itt montival elindulni....
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Amúgy sajnálom,hogy nem voltam ott, pedig látom, hogy Huszár TV-t kapott, Geri fujjolt, Bálna pedig a legmagasabb volt!
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Szabi, basszus!!! Azt értem, hogy valaki fotós, de mitõl tudja akkor lenyomni a "gombot" amikor kell, ezt sosem fogom megérteni ???(amúgy mindig is csodáltalak, de bisssszzztossss, hogy valahol hibás vagy :) esetleg ikszdé vagy mi ...)
A kedvenc képem az elsõ, amin a fotós gépe kitakarja VV Gombi arcát!!!!!!!!
Emtébé Saltarján móóóre!

Master79

Master79

újonc

• fórumtag
  • 6 posts

Master 79! "Csak" 130000.- Ft, a hírek szerint, de lehet, te többet tudsz. Én hülye meg magamnak fizetem a biztosítást, igaz csak töredék összeggel, mint a PM, aztán meg mi hasznom, ha feldobom a talpam, az örökösök dõzsölhetnek. Legalább emiatt szívesen emlékeznek majd rám, remélem.

Gyuri Bá........Itt az egész városvezetés egy bábjáték az a riherongy rángatja a zsinórokat!!!! De inkább koncentráljunk az évad nyitó tekerésre ...remélem jóóóó idõ lesz!!!!!!!:D:D:D

toom

toom

vendég

• fórumtag
  • 28 posts

Sziasztok!

Nézegetem ezt a Balaton-kört Április 16-án.
Balatonkör fõlap - Balatonkör
Volt már valaki rajta? Érdekelne a vélemény, hogy érdemes-e elindulni.

A Balaton kör nem valami nagy szám (sajnos) nem valami jó szervezés meg a forgalom óriási...
Szerintem nem érdemes rajta elindulni,fõleg nem montival :)

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Sziasztok!

Nézegetem ezt a Balaton-kört Április 16-án.
Balatonkör fõlap - Balatonkör
Volt már valaki rajta? Érdekelne a vélemény, hogy érdemes-e elindulni.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Nem én írom kétszer az igaz szót, hanem ez a hülye gép.
Hívnak a hegyek! :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Master 79! "Csak" 130000.- Ft, a hírek szerint, de lehet, te többet tudsz. Én hülye meg magamnak fizetem a biztosítást, igaz csak töredék összeggel, mint a PM, aztán meg mi hasznom, ha feldobom a talpam, az örökösök dõzsölhetnek. Legalább emiatt szívesen emlékeznek majd rám, remélem.
Hívnak a hegyek! :D

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
azta@rva
kitudszebbengrimaszolnivagyjobbanelmélázni
:D

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 posts
geri!
láttuk az Aissal a bicódat az expón!!

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 posts
olyan vagy rajta mint a vizipók!!

Google képkeresési találat: http://www.port.hu/picture/instance_1/82070_1.jpg

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Azta betyár mindenit... Hogy a f@szba sikerült ezt a hihetetlenül értelmes fejet összehozni???

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 posts
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép