Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2011. március 16. - 01:31
Írta 2011. március 15. - 23:32
Írta 2011. március 15. - 23:22
Írta 2011. március 15. - 21:21
Írta 2011. március 15. - 21:18
van egy eladó kerékpár: PARAméterek: vállról indítható LOCKout, cserépcsapágyak, Flip Flop neolux Dukkó, extraként 7 db vitrin szagú nyeregcsõbilincs ajándékba.
Ez nem ingovány, ráléphetsz nyugodtan.
Jahh, a legfontosabb paraméter nem gond csak egy átalakító kell hozzá. A fejcsõ belsõ átmérõje nagyobb mint a külsõ átmérõje, így a villanyak a fejcsõ körül kell hogy legyen, mivel a furat a csövön kívül van, na de ez nem okozhat problémát. Csak felsorolás szerûen:
Vércsetüsszentés, Fertõzött laposegérfogó, engedékeny mandarin, Fontos Zebra, tartós zsiráfszerelem, mágneslubick, vendégPRÉS , tahográf együttes, vérbékanyál, Vérlepke, Gólyacsorda , vombatbicepsz disznóvádli,
Vlagyimir.... és Mátészalka. Ennyi
Te Ais! Elég komoly szert nyomhatsz mert elég gyakran halucinálsz nagyokat....
Írta 2011. március 15. - 18:06
van egy eladó kerékpár: Paraméterek: Vállról indítható lockout, cserépcsapágyak, flip flop neolux dukkó, extraként 7 db vitrin szagú nyeregcsõbilincs ajándékba.
Jahh, a legfontosabb paraméter nem gond csak egy átalakító kell hozzá. A fejcsõ belsõ átmérõje nagyobb mint a külsõ átmérõje, így a villanyak a fejcsõ körül kell hogy legyen, mivel a furat a csövön kívül van, na de ez nem okozhat problémát. Csak felsorolás szerûen:
Vércsetüsszentés, fertõzött laposegérfogó, engedékeny mandarin, fontos zebra, tartós zsiráfszerelem, mágneslubick, vendégprés , tahográf együttes, vérbékanyál, vérlepke, gólyacsorda , vombatbicepsz disznóvádli,
vlagyimir.... és mátészalka. Ennyi
Írta 2011. március 15. - 17:55
Vércsetüsszentés, Fertõzött laposegérfogó, engedékeny mandarin, Fontos Zebra, tartós zsiráfszerelem, mágneslubick, vendégPRÉS , tahográf együttes, vérbékanyál, Vérlepke, Gólyacsorda , vombatbicepsz disznóvádli,
Vlagyimir.... és Mátészalka. Ennyi
Írta 2011. március 15. - 10:21
Írta 2011. március 14. - 23:03
Írta 2011. március 14. - 20:02
Helló!
NEM MARADT EL ( a múlt heti elmaradt, ez nem) csak többen nem voltak ott!
Jó tekerést holnapra!
Na akkor holnap meglesz tartva a tekerés vagy most mi van-e???
Mikor és hol és hánykor?
Üdv: Konzi
Írta 2011. március 14. - 19:31
A ma elmaradt évadnyitó tekerést holnap ugyanazon tervek szerint megtartjuk.
Helló!
NEM MARADT EL ( a múlt heti elmaradt, ez nem) csak többen nem voltak ott!
Jó tekerést holnapra!
Írta 2011. március 14. - 19:08
Írta 2011. március 14. - 09:26
Írta 2011. március 14. - 09:11
Bakki, Konzi!
Épp reggeli közben néztem meg félig, errõl a szarkupacról a videót!
A hányingerrel küzködtem, szívesen lehánytam volna a képernyõt, de aztán megsajnáltam a laptopot,
meg aztán a pizzás falatokért is kár lett volna!
Én nem tudom, miért kell ennyire útálni a nemzeti kisebbségi állampolgárainkat ?! Én speciel ismerem ezt a "mûvészt", itt lakik nem messze tõlünk a Zöldfa úton és nagyon rendes ember! Inkább sajnálni és segíteni kellene õt mert 16 gyereket nevel (hogy ne csökkenjen brutálisan hazánk lakossága) öt négyzetméteren és 16 órát dolgozik naponta a "bányagépgyárba"! Hétvégén õk így lazítanak (de lehet, hogy hétközben is). Amúgy a ruha csak kölcsönbe volt a pénz meg fénymásolt, nem tudom mit kell ezen irigyelni ? Én az egész családot megjutalmaznám egy egzotikus utazással, mondjuk japánba...
Írta 2011. március 13. - 20:56
Látod a mi adónkból egyesek milyen jól élnek !! Ez a felzárkóztatás magyar módra ! Mi adózunk õk élnek !Bakki, Konzi!
A hányingerrel küzködtem, szívesen lehánytam volna a képernyõt, de aztán megsajnáltam a laptopot,
Írta 2011. március 13. - 19:17
Bakki, Konzi!
Ja bocsi, lehet,hogy oda kellet volna irnom,hogy csak erõs idegzetûeknek ajánlom?!?!
De olyan szar,fos......videó,hogy ugygondoltam,hogy ezt meg kell osztanom :-)
Írta 2011. március 13. - 09:49
Írta 2011. március 13. - 09:43
Sok szeretettel küldöm mindenkinek halgassátok:
YouTube - Arany öltözéket veszek
:-)
Bakki, Konzi!
Írta 2011. március 12. - 19:26
Írta 2011. március 12. - 14:43
Sziasztok!
Az évadnyitó tekerés akkor mikor lesz? Mert a körímélben azt írtátok, hogy március 14., kedd.
De az nem jóóóóó, mert 14. az hétfõ, kedd az meg kedd, meg 15. Szal' akkor hogy készüljünk?
Csumpedra!
Hétfõ a nyerõ!