Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Nem túl jó minõség, de hát a telefon nem erre való (legallábis az enyém nem).

Szilvásvárad Maraton 2011
Emtébé Saltarján móóóre!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

YouTube - ‪Erste Tour Gyömrõ 2011‬‏

Hajzsi celeb lett :D

Én is rajta vagyok hééééé :-)

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts
Én csak gratulálni szeretnék a hétvége eseményein teljesítõ kerékpáros "kollégáknak", mind a Szilvásvárad Maratonon, mind a Giant Gyömrõ kupán elért eredmények tekintetében.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
YouTube - ‪Erste Tour Gyömrõ 2011‬‏

Hajzsi celeb lett :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Ma Országúti kupasorozat soron következõ VII. futama volt. Gyömrõn a Giant kupa keretében egy rövidke 80 km-es síknak mondható, de húzódásokkal teli pályán.
Lassú rajttal inditottunk 6 km-ig majd az éles rajtnál azonnal iramváltás. Síkon 50 a húzódáson át 40-el le is elég tempósan...aztán ugy gondoltam h lejtõbe síkon nekem menni kell :D...próbáltam párszor szökni, sokszor mentünk sikon 50 felett jól éreztem magam síkon, végig elõl helyezkedtem. Csak Zsoltira figyeltem. Pár nem sikerült próbálkozás után szépen visszacsorogtam jó hátra...hogy ne fújja a Jetit a szél :D...aztán forító után új erõre kaptam...volt 1 életképes elmenés is...mentem sikon kanyarban 63-al amikor felértem a 4 fõs szökevény sorra, de a kanyarba besokalltam. és nagyot kellett fékezni a szinte visszafordító kanyarban. Aztán elég sok erõt kivett belõlem a felérés a 4 fõre, de sikeredett. De valahogy nem állt össze a velem kiegészült így már 5 ember. és megfogtak 2 km-el késõbb. Oaaantól megint csak Zsoltira figyeltem, meg hogy kerüljem a bukásokat. 76 km-nél a dombon hátul helyezkedtem, és elég nagy munkába tellett mire az élmezõny közepébe visszaverekedtem magam, mivel már nagyon ment a helyezkedés. A körforgalom után az emelkedõn, belül az utolsó 2 km-en . Nagyon nem ment. Elég komoly erõfeszítésekbe tellett h 40-45 között felmenjek ott ahol tavaly 50-el mentünk fel...Majd az enyhén emelkedõ Hosszú célegyenesben is alig tudtam gyorsulni 55-el mentem. szerencsére h sokáig igy tempóból elõztem az embereket nem sprintbõl. Célba 4-5 mp hátrányban kb absz 30. helyen érkeztem kategóriában nem tudok még eredményt. De befutót követõen ahogy beszéltem zsoltival ott fedeztem fel h rúgózik a hátsó kerék, nem kicsit...kb 3 baar volt benne. valahol összeszedtem egy lassú defektet. Épp a befutóra eresztett le...szal még igy is szerencsésnek mondhatom magam :)

Jaah Gabi a fõmezõnnyel érkezett...Zsolti behúzta az F5 elsõ helyet :) absz 4!

Folyt Köv szombaton TDP :)

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Múlthét Végén Zsóczi mesternek köszönhetõen Ethicsport-Gömör kupán vettem részt. A Pálya adottságai alapján nem éppen nekem kedvezett. 31.3 km-en 400 m szintet kellett ledolgozni. Ami meglehetõsen sok, ha a klasszikus idõfutamokat nézzük. A pálya VB szintü volt. Mind Útviszonyok mind vonalvezetés, szintkülönbség alapján. Elárulja a pálya nehézségi fokát hogy Gabi ezt mondta befutója után " Nagyon kemény pálya volt, visszafelé majdnem bedobtam az árokba a gépet " :D De azé megint agyonverte a mezõnyt...osztotta a 7-8 perceket.

Részemrõl a bemelegítés kicsit rövidre sikeredett. Aztán Rajt után egybõl elsõ emelkedõn éreztem h gondok lesznek mikor a dombtetõn 2 km-nél 28-as átlaggal jártam :D...aztán lejtõ domb lejtõ domb váltották egymást. középtájt egy combosabb emelkedõ volt 18-al tudtam abszolválni. sikon viszont 46-55 között mentem a hátszélben hullámos terepen. 39.3-as átlaggal értem a forditóhoz. Visszafelé nagyon szenvedtem a szélben hullámokon...egyedül a lejtõk tetszettek...Ott belendül a 90 kg xD
Kategória 3. ABSZ. 7. helyet sikerült megszerezni. Nagyon nem vagyok elégedett magammal...De ezekkel az edzésekkel amiket csinálok már nem is számíthatok semmi jóra :D Majd 2028-ban F38-ban :D

Zsóci is jól ment. Legalábbis amikor szembe jött jónak tünnt a tempó amivel közlekedett síkon :D
Jó kis verseny volt...kár h volt benne hegy :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
YouTube - ‪Afrojack feat Eva Simons - Take Over Control (OUT NOW!)‬‏

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

Sziasztok!

Friz-nek és Rákos Tominak üzenem ezúton is, hogy átvettem a Karancs-Medves teljesítménytúra bejárásáért kapott elismeréseket. Ma beviszem õket a Velosportba, ahol a késõbbiekben átvehetitek.

Renben, köszi!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

Holnap (vasárnap) 7-00 kor indulás a bolt elõl a szilvásváradi maratonra, Több autóval együtt megyünk. Aki tud jöjjön velünk.

Ma 13:45tõl 20 percen keresztül szakadt az esõ Szilváson is. Utána meg kicsit csepergett még.

Én 6 kor indulok és SHKE TIM területet foglalok a szokott helyen !? Viszem a sátrat is !! Ott keressetek !!

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Holnap (vasárnap) 7-00 kor indulás a bolt elõl a szilvásváradi maratonra, Több autóval együtt megyünk. Aki tud jöjjön velünk.

Ma 13:45tõl 20 percen keresztül szakadt az esõ Szilváson is. Utána meg kicsit csepergett még.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Contador alázza a mezõnyt. De van itt csendben egy fiatal holland srác, ma is az élmezõnnyel érkezett, Steven Krujswijk most 11.-dik az összetettben. Hallunk még róla szerintem.
Hívnak a hegyek! :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Csonti! Úgy veszem észre, hogy te minden hova ezt teszed ki mert a fb-is napi rendszerességgel olvasom ezt tõled...de nem baj hátha már elrabolnak :)

Zolko szindróma terjed... a lényeg h van aki elhitte és megijedt tõle :D
különben meg Nagykeresztúrban már ott vannak :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Június 4. (Jövõ szombat)
Több megmozdulás is lesz ezen a napon (a hírlevélben bõvebben lesz kifejtve), most a "Negyven hegyben egyben" útvonalát írnám le.
Rajt: Balassi Bálint Megyei Könyvtár
Útvonal: Könyvtár - sárga kerékpáros jelzésen - Pipis-hegy - Kis-Kercseg - Kercseg-lapos - Hamincó - Somoskõújfalu - Alagút - Eresztvény - piros sáv jelzésen - Kis-rét - zöld kerékpáros jelzésen - Tatár-árok - Kemping - piros háromszög jelzésen - Kercseg-lapos - innen újra a már megismert útvonalon fel Eresztvény majd a sárga kerékpáros jelzésen tovább - Petõfi-sétány - Medvespuszta - Medves-laposa - Rónabánya - Rónafalu - zöld kerékpáros jelzésen - Hotel Medves - Salgóbánya - aszfalton - Eresztvény
Rajt: 9.30
41 km táv
1250 m szint
5 órás szintidõ
500 Ft nevezési díj
Útközben frissítés. A célban a teljesítõkenek elismerés.

Várunk mindenkit sok szeretettel!
Salgótarjáni HKE

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
A 11-es út szentendrei részén sokszor ellenõriznek a rendõrök, mert ott valóban tilos bringázni. Elég sokszor szoktak ott drosztolni. Barbara vagy nem figyelte ezt vagy bepróbálkozott. Tehát az "alapfelállás" a tilosban bicajozás volt, ezért állíthatták meg (ill. a balra kanyarodásért). Az már csak az "adalék" volt, hogy hiányzott a kötelezõ felszereltségek egy része.
Én nem vagyok versenyezõ, így nem tudom megmondani, hogy hová is tudnék járni edzeni momdjuk Budapestrõl, de a szabály, az szabály - mégha sokszor nem is ért vele egyet az ember.
A cikk alapján Barbara nagyon korrektül viselkedett és ez így helyes.

Szép napot!

toom

toom

vendég

• fórumtag
  • 28 posts

UFO- támadás 2012-ben? | Blogok | UFÓ Kutatók

Jönnek...

Csonti! Úgy veszem észre, hogy te minden hova ezt teszed ki mert a fb-is napi rendszerességgel olvasom ezt tõled...de nem baj hátha már elrabolnak :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Nem semmi: se dimankó, se cickaszem, a csengõrõl már nem is beszélve! Belföld: Edzeni ment világranglista vezetõ bringásunk, megbüntették a rendõrök - Hírszerzõ.hu
Hívnak a hegyek! :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Sziasztok!

Friz-nek és Rákos Tominak üzenem ezúton is, hogy átvettem a Karancs-Medves teljesítménytúra bejárásáért kapott elismeréseket. Ma beviszem õket a Velosportba, ahol a késõbbiekben átvehetitek.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
UFO- támadás 2012-ben? | Blogok | UFÓ Kutatók

Jönnek...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
www.velo.hu

figyelemre méltó...3óra 50 perces 183km!!!...47.6 km/h :o :D....

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Gratulálok Bakos "Kropkó" Gerinek a próbálkozásért és Csontos "Jeti-csonti-cerbona-morehotyhalad" Lacinak a Gömör kupán elért harmadik helyéért!
Így kell eztet csinányi, keményen, sosenéznihátra...

Köszönöm Zsóci!
Azért annyira nem haladok. Sõõt ugyis fogalmazhatnék h nagyon nem...csak a többiek gyengébbe voltak...majd lessz jobb remélem :)