Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Oké, akkor ezt figyusz: YouTube - ‪Jay and Silent Bob strike back HUN‬‏

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Fórumélet kell, mi? Nézzé mesét baze: YouTube - ‪Mátyás Király: 03 - Beatrix királyné tréfája‬‏

igazságos
fórumélet meg nincs
szerintem
bocs

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Fórumélet kell, mi? Nézzé mesét baze: YouTube - ‪Mátyás Király: 03 - Beatrix királyné tréfája‬‏

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 hozzászólás
Emberek !
Elvileg kiküldtük hírlevélben, hogy lehet jelentkezni Nagykovácsira, ha van elég ember, a busszal lehet menni. Nekem csak Konzi írt e-mailben, a többieket most látom itt. Légyszi írjatok e-mailt, ott gyûjtöm, az lenne a "hivatlaos" módja, most csak véletlen tévedtem ide... Szóval várom a jelentkezõket e-mailben, ha megvan a létszám, vihetitek a buszt, azzal a legegyszerûbb eljutni.

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Micsoda fórum élet van itt.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Ja, tavaly is elég elkúrt volt a sprint, ahhoz képest hogy lassú lábú vagyok a gyorsakhoz képest... TDP? Lehet lesz pár lósz...

Olyan lósz lessz mint tavaly keszthely után akkor lessz bebaszva:D...mert már nem h menni, de jönni se tudok :S :D...pedig az csak szimpla menés volt 50 felett. nem lósz

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Ha valakinek hiányzik egy pumpa akkor keressen mert egy bekerült a kocsimba és nem tudom ki a gazdája.

Ja-ja az a piros Speci pumpa az enyimé, jut eszembe!!!:D

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Ha valakinek hiányzik egy pumpa akkor keressen mert egy bekerült a kocsimba és nem tudom ki a gazdája.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Én is tervezek menni Nagykovácsiba.

KIS SUTTYÓ

KIS SUTTYÓ

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Bizony,bizony FEN A FÁN!!!!!! Ez így helyes!! :)
FEN A FÁN!!!!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
De mit fen a fán? Kaszát?
Hívnak a hegyek! :D

KIS SUTTYÓ

KIS SUTTYÓ

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Neveztem is!!!!!!
FEN A FÁN!!!!

KIS SUTTYÓ

KIS SUTTYÓ

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
én is én is! Menni akarock!!!!!!
FEN A FÁN!!!!

toom

toom

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

Halló sporttarsak ! Valaki megy a crosskovácsira? Mert ha lenne aki jön akkor én is szívesen mennék. Ha vannak induló szándékú emberek akkor nézzük meg hogy vagyunk e elegen hogy elmenjunk.

Na Halló!
Én menek!Már be is neveztem az odinon! :)

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Halló sporttarsak ! Valaki megy a crosskovácsira? Mert ha lenne aki jön akkor én is szívesen mennék. Ha vannak induló szándékú emberek akkor nézzük meg hogy vagyunk e elegen hogy elmenjunk.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

volt egy srác aki full merevvel nyomta és közben szemüveget evett...

Az hüje.

Csak azt nem tudom, hogy hova tûntek a hosszútávos versenyzõk

Naja, hová tûnt a kömény mag?

Csak azt sajnáltam, hogy az esõ most nem esett :(

Genyó.

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

Juu Zsóci fassza video ez. :) Kár hogy lesiettem rólla. :(

Hát, igen! Elég "hamar" jöttél és mág nem állt fel a stáb! Remélem a kövi versenyed jobb lesz! Mindenkinek gratula, fõleg Katának, aki még a pódiumra is felállhatott (sajnos kürtõskalácsot nem kapott)! Érdekes volt így kívülrõl is megszemlélni egy versenyt (egy frissítõnél voltunk RTomival, egy darabig) sok érdekes és fura dolgot láttam! Nem vizslattam végig az összes bringát, de volt egy srác aki full merevvel nyomta és közben szemüveget evett... Óóóóó he... Csak azt nem tudom, hogy hova tûntek a hosszútávos versenyzõk (bissssztos korkedvezménnyel nyugdíjba mentek, na majd kaptok a Viktortól!) Vicces volt, hogy ahol videóztam, ki hogyan reagált. Volt aki észrevett, volt aki csak akkor, mikor szóltam hozzá és volt aki akkor sem...
Némelyik versenyzõ helyében én visszaadnám a "jogosítványomat", mert alig bírtak felevickélni ezen a "kis" dombon nem úgy mint a kis klambók meg egy-két lány, na meg Janibá (60 felett így menni ??? vigyázz a traffipaxokkal Janibá!)

Csak azt sajnáltam, hogy az esõ most nem esett :(
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás

Ja, tavaly is elég elkúrt volt a sprint, ahhoz képest hogy lassú lábú vagyok a gyorsakhoz képest... TDP? Lehet lesz pár lósz...

Heyyyy, ez meg ki...? (a kemerovó nem volt fellobogózva)
Emtébé Saltarján móóóre!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás

AIS

AIS

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Juu Zsóci fassza video ez. :) Kár hogy lesiettem rólla. :( Itt még nagyon faszául éreztem magam, és jól is ment. Csak hát egy Akhillosauruss oldalborda kiszúrta a szelepemet és onnantól már a csetneki csikós itatta a a tiszán.
Na de majd.. irgum burgum lesz. Ja kössszönöm a drukkereleést :) És így is gratulálok mindenkinek A maratonhoz meg az országúti versenyhez is :)
Vétel.. Kapcsford. :)