Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Gyere baze, megéri! Ma gurultam télleg csak lazán 40nel, elvonult mellettem egy lepattant fekamobil 42vel - szétpuffant hátsókerékkel... zsíír, zsíííír :D

Állati :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Gyere baze, megéri! Ma gurultam télleg csak lazán 40nel, elvonult mellettem egy lepattant fekamobil 42vel - szétpuffant hátsókerékkel... zsíír, zsíííír :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Ilyen nincs... :D

Visszaköltözök, istenbizony!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Aztakutyamegamacskarúgja meg. Azt mondták a tévébe, hogy a fóbiákat le lehet gyõzni "hozzászoktatással". Lebasztak egy gigászi pókot az asztalra, de akkora volt basszus hogy ki kellett mennem a konyhába hogy lássam a seggét. GIGÁSZI. Jó hogy szerencsétlen nõnek 230lett a pulzusa - amelyik rettegett azoktól a 8lábú kis genyóktól. Na mind1, szóval aztán a kezébe raktak egy mûpókot meg úgy odaképzelte magát a tengerparta, és többé nem félt a póktól. (jajj dehogynem) Szóval, ebbõl az a tanúlság, ha valaki lerak egy rettetnõ méretû pókszabásút az asztalra, csak nyugodtan üssétek szét a kis fejét a 20kilós kalapáccsal, ja, és a pszichomókusnak is - mert mind1ik segghülye - az TUTI

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts

mi a aszt csinált, igazi asztalos lesz belõle? ( ötsörtkérek)

Körfûrész vs Kuki...

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

Jól mentél pubi - komolyan, volt olyan rész, ami (legalábbis nekem) rohdtul nem esett jól, és mégis ott voltál a mezõnyben... Mondom "mi a f@sz? Vagy én lettem szar, vagy Te lettél erõs???" :)

Köszi T! Ezek egy gyengébb és feltörekvõ bringásnak nagyon jól esnek. Ezek szerint használ az Edzõ bá' programja... Azért még van min javítani és erõsíteni való... Elõre tovább a Lenini úton:)

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

Zsóci eredményét nem tudom, pedig néztem, elnézést érte :-P Az viszont biztos, hogy végig ment ;-)

Hûûûûû és micsoda eredménnyel !!!? 40 (negyven) MÁSODPERCET javítottam két évvel ezelõtti önmagamhoz képest! Micsoda fejlõdés! Ha száz év múlva is indulok akkor az ...... mennyi is? Ó, he!
Emtébé Saltarján móóóre!

Galcsik1979

Galcsik1979

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Isten éltesse a Norberteket (Pityukat), meg a Róberteket is megelõlegezve!

Köszönjük a kedves szavakat és a figyelmességet. Mikor ittunk nem feledkeztünk meg arról ki nem feledkezett meg rólunk.

"Minél Elõbb Maradsz Le - Annál Több Idõd Marad a Felzárkózásra. Én mindig a maximumot hozom ki magamból, a többi csak a szurkolókon múlik."

http://www.salgotarjanihke.hu

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Jól mentél pubi - komolyan, volt olyan rész, ami (legalábbis nekem) rohdtul nem esett jól, és mégis ott voltál a mezõnyben... Mondom "mi a f@sz? Vagy én lettem szar, vagy Te lettél erõs???" :)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Sajnálatos módon Big P még korábban elvágta munkavégzés közben az ujját,

mi a aszt csinált, igazi asztalos lesz belõle? ( ötsörtkérek)

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

A Pelso-ról nem ír senki - hát én sem fogok. Inkább nézzétek meg ezt a pubit: YouTube - ‪Jan Ullrich storming Andorra‬‏

Na majd én írok! :-) Úgyis régen voltam jelen az internetes kapcsolatok ezen oldalán...
Na szóval:
SHKE tagságom 3. évében szántam rá magam arra, hogy elinduljak a TdP-n. Na meg természetesen kellett hozzá az is, hogy szerzõdést kössek egy edzõvel, aki - hosszas tárgyalások után - nem más lett, mint Kovács Norbert "Pityu". Január óta dolgozom a keze alatt, hogy úgy mondjam... Tehát mostanra éreztem magam olyan erõben, hogy bevállaljam ezt a versenyt. Már jó elõre jeleztem is, hogy indulni fogok, már csak a nevezési összeg miatt is, ugye. Eljött tehát a várva várt hétvége, összeszedtük mind az összes 5 versenyzõt, aki indulni kívánt és már pénteken lementünk Siófokra, hogy ne kelljen hajnalok hajnalán kelni. (Bár egy ember csak bevállalta: Zsóci, aki viszont a Balaton Maratonon indult) Sajnálatos módon Big P még korábban elvágta munkavégzés közben az ujját, ezért kizárásos alapon kijelöltük frissítõnek, õ vezette a buszt és kísért minket végig teljes hosszában. Itt is köszönet érte!
A pénteki napon nem sok minden történt, el is tekintenék attól, hogy részletezzem. Szombaton reggel kelés, reggeli, némi bemelegítés - hiszen lesz idõ közben - majd a rajthely elfoglalása következett. Voltunk egy páran... Szerencsére a lassú rajt valóban lassú volt. Aztán az éles után kezdõdött a kaland. Legfõbb reményem az volt, hogy minnél tovább tudjak a fõmezõnnyel együtt haladni. Közben volt egy kisebb dombocska, amit sikerült abszolválni úgy, hogy egyáltalán nem szakadtam le, aztán meg úgy 40 km. környékén egy egyenesben egy bukás közvetlenül elõttem, amit éppen csak hogy ki bírtam kerülni. Elég sz@r volt látni az bukó ember arcát és hallani, hogy mögöttem csörög a sok alumínium. De megúsztam, pedig majdnem az én hátsó kerekemet is kilökték alólam. Ezt követõen jött még egy domb, ami hosszabb volt az elsõnél, de nem olyan meredek. Ezt is sikerült abszolválni a mezõnnyel. Überfasza volt minden. Csak a sok körforgalomban és elágazásban kellett figyelni, mert ott aztán voltak lószok. És eljött a vég kezdete: 90 km-nél egy jobbos elágnál megérkezett a szembe szél és a mezõny meglódult, én meg leakadtam. Innentõl kezdve jött a szenvedés. Elõször bevárt egy versenyzõ és mentünk ketten, aztán összeszedtünk még egy embert, majd felértünk még kettõre és még lett valahonnan egy, így lettünk hatan. Mentünk jó darabig, de nekem ekkor már nem stimmelt valami. Jött egy kisebb, alig észrevehetõ dombocska, én meg úgy lemaradtam a többiektõl, mint a pinty. Egyedül küzdöttem tovább, Peti mögöttem volt a busszal, ekkor mondta, hogy jön mögöttem egy nagyobb boly, azokat várjam meg. Nagyon sokára értek utól, nekem legalábbis úgy tûnt, pedig nem mentem gyorsan. Próbáltam pihenni, hogy simán be tudjak állni. Végre felszedtek, mentem is a bollyal valamennyit, de a közérzetem ekkor már még rosszabb volt, nem tudok rá magyarázatot adni, pedig ittam is rendesen, ettem is idõben, Peti átadta a tartalék kulacsokat is, mégsem klappolt valami... Szóval leakadtam innen is, aztán még szenvedtem pár kilométert és mivel síkon 25-nél 160 volt a pulzusom, úgy gondoltam, hogy nincs értelme tovább szerencsétlenkedni. Megálltam és Peti biztató szavai ellenére beszálltam a buszba. 135 km-t teljesítettem 3 és fél óra alatt. Ez nagyszerû lenne, ha még nem lett volna 70 km a célig. A buszból sokkal jobb volt már :-) bevártuk Rónay Tomit és azzal a bollyal mentünk végig. T-Kulcs megérkezett az elejével 04 óra 50 körül, Csonti valamivel lemaradva 05 óra 26-tal, Tominak 05 óra 40 lett. Engem természetesen nem regisztrálhattak a célban :-( A történtek ellenére nem vagyok nagyon elkeseredve, levonom a következtetéseket és tovább készülök a többi versenyre. Aztán jövõre újból indulok és remélem végig csinálom.
Zsóci eredményét nem tudom, pedig néztem, elnézést érte :-P Az viszont biztos, hogy végig ment ;-)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
A Pelso-ról nem ír senki - hát én sem fogok. Inkább nézzétek meg ezt a pubit: YouTube - ‪Jan Ullrich storming Andorra‬‏

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
A kritérium-jelleg jó jelzõ, rövid, gyors a pálya. Monti kategória külön nincsen, de pl. facebook-on a képen, ami a rendezvényrõl van, Reitinger Gabit montival követi Béla Attial - aki késõbb meg is nyerte a versenyt.

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Még nem voltam a szécsényi versenyen, de inkább országuti, kritérum verseny jellegû, a városközpontban
Hívnak a hegyek! :D

KONZI

KONZI

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Sziasztok!
Valaki megy erre a Szécsényi versenyre?
Mit lehet errõl tudni vagy van valahol részletes tájékoztató meg,hogy van külön monti kategoria is?

KONZI

KONZI

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Jéééé...........!!!! És sikerült megváltoztatni a felhasználó nevem :)

Hát öröm és bódogság van !!! :D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Isten éltesse a Norberteket (Pityukat), meg a Róberteket is megelõlegezve!
Hívnak a hegyek! :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Bringa: Kuszti támadta Viscontiékat Svájcban (2011. június 5.)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts
Megáztatok-e?

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

oké, akkor ezt figyusz: youtube - ‪jay and silent bob strike back hun‬‏